Νέα

Άμστερνταμ η Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anacondatoyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Κανονίστε να με βγάλετε κι εμένα βαθιά νυχτωμένο...Αν δεν ζήσετε από κοντά πώς λειτουργεί ένας ηρωινομανής καλύτερα μη μιλάτε...Και κάτι τελευταίο...Πώς θα σας φαινόταν αν ο 13χρονος κανακάρης σας να κάνει κοπάνα από το σχολείο και αντί να πηγαίνει για φραπόγαλο να πηγαίνει για "κεικ"?

Φιλαρακο δεν βγαλαμε κανεναν βαθια νυχτωμενο. Συγκεκριμενα ειπαμε σε ενα φιλο απο δω μεσα που ειπε με λιγα λογια οτι η φουντα σκοτωνει οτι εχει αγνοια <<επι του θεματος>>.
Και οσο για το αλλο που λες.. γαματα το ζω καθε μερα εδω και χρονια με τον αδελφο μου...

GEO37

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι μου αν μου επιτρεπετε να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη¨
επειδη ταξιδευω συχνα ολλανδια και επειδη ειμαι παντρεμενος με ολλανδεζα εχω καποια αποψη απι του θεματος
Η ολλανδια σωστα οπως ειπε ο φιλος εχει πλουτισει απο τον ναρκωτουρισμο αλλα εχει καταφερει να εχει τον μικροτερο ποσοστο θανατων και εξαρτημενων στον κοσμο και αυτο για εναν απλουστατο λογο οτι εχει αποποινικοποιησει τα drugs και οτι δεν ειναι παρανομο ως γνωστον δεν εχει την χαρη του..........η τοπικη κοινωνια δεν ασχολειτε με drugs στα σχολεια διακινουν και παιρνουν ναρκωτικα μαροκανοι και τουρκοι .
Πιστευω λοιπον πως πρεπει να βγουμε εξω απο το καβουκι μας και να κοιταξουμε λιγο παραπερα.......
Αυτη ειναι η γνωμη μου και η εμπειρια μου δεν σημαινει πως διαφωνω με οσουσ εχουν αντιθετη γνωμη απλα ενιωσα πως επρεπε να την αναφερω
φιλικα
γιωργος

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
  Φίλε μου τα νέα μηχανάκια κάνουν και drug test από όσο γνωρίζω.Για την ακρίβεια τους δεν γνωρίζω αλλά έχουν μαζεψει γνωστό μου για τσιγαριλίκι.

Το έψαξα λίγο, το μηχάνημα έχει κυκλοφορήσει στην Αυστραλία, αλλά δεν είναι αξιόπιστο.
Γενικά τα τροχαία και τα drugs είναι τεράστιο θέμα και κανένας δεν ασχολείται. Είναι ο άλλος τριπαρισμένος ή γεμάτος στην κόκα και τον βάζουν να φυσήξει να δουν τι έχει πιεί, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις τα χημικά δεν συνδυάζονται με το αλκοόλ.
Γίνεται, όμως, άλλη μαλακια. Προκαλείς ένα τροχαίο και έχεις καπνίσει φούντα πριν από μία μέρα. Σε πηγαίνουν για εξετάσεις, το βρίσκουν και σε δικάζουν για οδήγηση μετά από χρήση ναρκωτικών, ενώ εσύ δεν ήσουν υπό την επήρεια. Κατά τη γνώμη μου είναι ακραίο, αλλά καλά κάνουν, ας το γνωρίζουν όσοι πιάνουν τιμόνι under drugs.

Οσον αφορά την αποποινικοποίηση: ούτως ή άλλως, φούντα βρίσκεις όπου θέλεις, όσο θέλεις. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Η ποινικοποίηση δεν περιορίζει τη χρήση, αυξάνει τα κέρδη των εμπόρων.

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Και στην μία και στην άλλη περίπτωση υπάρχουν θετικά κι αρνητικά και σίγουρα η κάθε άποψη είναι σεβαστή. Εμένα αυτό που μου την δίνει είναι ότι αν είσαι κατά κάποιοι από δω μέσα (δεν θυμάμαι ποιος έλεγε για παπαθεμελίδες και χριστόδουλους) σου κοτσάρουν την ταμπέλα "βασιλοχουντικός", "ακροδεξιός" και δεν ξέρω γω τι άλλο. Τιποτα από όλα αυτά δεν είμαι. Απλά είμαι κατά την αποποινικοποίησης.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και κάτι ακόμα. Το παιδί σου δεν θα το προστατέψει η ποινικοποίηση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα το μεγαλώσεις.
Ρίξτε μια ματια στην κοινωνική προέλευση των θυμάτων της πρέζας και θα καταλάβετε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
O καθένας σίγουρα έχει την άποψή του πάνω στο θέμα και είναι δεκτή. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι όποιος είναι κατά της αποποινικοποίησης της φούντας, είναι μπερδεμένος, βαθιά νυχτωμένος και δεν ξέρω γω τι άλλο. Γιατί δηλαδή εσύ ξες καλύτερα κι εγώ όχι? Απόψεις είναι αυτές.

Τώρα ως προς το θέμα, συμφωνώ ότι το χασίς δεν σκοτώνει ή τιποτα τέτοιο αλλά δεν πάυει να είναι ναρκωτικό (το πιο ελαφρύ μεν αλλά είναι). Και επειδή τουλάχιστον 3 ατομα του κύκλου μου ξεκίνησαν από το ταπεινό και τιποτένιο χασισάκι και κατέλειξαν μέχρι και την ηρωίνη (ο ένας από αυτούς, οι άλλοι 2 τραβιούνται με χάπια και κόκες) θεωρώ ότι η αποποινικοποίηση θα ήταν καταστροφική. Αυτή είναι απλά η άποψή μου.

Κανονίστε να με βγάλετε κι εμένα βαθιά νυχτωμένο...Αν δεν ζήσετε από κοντά πώς λειτουργεί ένας ηρωινομανής καλύτερα μη μιλάτε...Και κάτι τελευταίο...Πώς θα σας φαινόταν αν ο 13χρονος κανακάρης σας να κάνει κοπάνα από το σχολείο και αντί να πηγαίνει για φραπόγαλο να πηγαίνει για "κεικ"?

πολυ λογικος και σωστος ο τροπος σκεψης σου!!!!!!!και για να συμπληρωσω κατι πανω σε αυτο εχοντας αρκετες εμπειριες απο φιλους πρωην ή νυν χρηστες εξαρτησιογονων ουσιων εχω να πω το εξης:o κολλητος μου ηταν χρηστης ηρωινης και την εκοψε απο μονος του πριν 5 χρονια χωρις καμμια βοηθεια και εκανε περιστασιακα φουντα....την εκοψε μετα.....αλλα την ξαναρχισε απο τοτε που πηγε αμστερνταμ!!!εδωσε 150 ευρω μονο για χορτο,το οποιο του τελειωσε πριν απο λιγες μερες.Οι αντιδρασεις του οταν επινε χορτο στην αρχη δεν εδειχναν καποια αλλαγη,οσο συνεχιζεται η χρηση βλεπεις οτι η συμπεριφορα εχει καποιες μικρες αλλαγες,μεταπτωσεις που εκδηλωνονται ως νευρα,αγχος υπερβολικο,σταρχιδισμος και αναγγελιες πραγματων που θα ηθελε να κανει στη ζωη του κλπ.....ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω.......μπορει και να κανω λαθος σε αυτο!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το μηχανάκι δεν χρειάζεται να είναι αξιόπιστο.Απλά να κατά το αλκοολτεστ ανάψει η λυχνία που σημαίνει λανθάνουσα συγκεντρωσή οξυγόνου από άγνωστη αιτία σε κατεβάζουν και κάνουν σωματικό.Δεν αποτελει το τέστ αποδειξή παρά ένα τρόπο να ψάχνουν ύποπτα κρούσματα..

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Mηχανακι υπαρχει και ειναι με σαλιο.Φτυνεις και βγαζει αν εχεις καταναλωσει κανναβη.Οσο για την αξιοπιστια του ειναι περιπου 80%.Μην φανταστειτε οτι και του αλκοτεστ ειναι 100% (απο προσωπικη εμπειρια).Στην Ολλανδια ειναι νομιμα μονο η κανναβη τα μανιταρια και τα HERBAL ECSTASY(φυτικα).Ολα τα αλλα ειναι παρανομα.Το κακο εκει ειναι οτι ενω νομιζεις οτι ολα ειναι ελευθερα στην ουσια ειναι ολα απολυτως ελεγχομενα.Αν θελεται να δειτε πραγματικο underground τοτε να πατε στο ROTTERDAM,απλα θελει λιγο προσοχη.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Στο Αμστερνταμ τα cofee shops έχουν πάντως αποτύχει. Μπορεί όταν είχαν ανοίξει να είχε γίνει σούσουρο, τώρα δεν πηγαίνει κανένας Ολλανδός εκεί παρα μόνο τουρίστες (και αυτοί τελειωμένοι...) για να τα δούν σαν ατραξιόν.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν υπάρχει ψυχή μέσα σε αυτά.

Όσο για την Ελλάδα σιγά μην ανοίξουν τέτοια μαγαζία τη στιγμή που κάνουν κουμάντο άνθρωποι σαν τον Παπαθεμελή, Χριστόδουλο, Ψωμιάδη και δεν συμμαζεύεται... Φανταστείτε μόνο τις σκατοφάτσες τους στα παράθυρα να ουρλιάζουν...

Πριν 1 μήνα γύρισα απο Αμστερνταμ...και έχεις πολύ άδικο σε αυτό που λες.

Ολλανδοί όντος δεν παίζουν αλλά έχουν πολύ κόσμο όλα τα coffee shops (Δύσκολα βρίσκαμε τραπέζι να κάτσουμε...) και πολύ δουλεία γενικά ....Πάντα είχε 2-3 άτομα να αγοράσουν χόρτο πριν απο εμένα.

----

Οσο για το αν θα έπρεπε να είναι νόμιμο και στην Ελλάδα λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ, είναι κάτι που δεν σκωτόνει.Απλά πιστεύω πως κάποιοι έχουν περάσει την άποψη οτι αυτό σκοτώνει...και κάποιοι που δεν γνωρίζουν το θεωρούν κακό χωρίς όμως να ξέρουν το γιατί επειδή κάποιοι έτσι τους είπαν!!!!....Το μόνο νόμιμο που σκοτώνει είναι το αλκοόλ.

Αντε να γίνει νόμιμο και εδώ γιατί δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συχνά Ολλανδία :)

Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για χόρτο και όχι για χημείες.
+

OP
OP
A

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η προχειροτητα και η επιπολεοτητα που χαρακτηριζει το ελληνικο κρατος κατα τη γνωμη μου θα εκανε την αποποινηκοποιηση της καναβης την καταστροφη ενος μεγαλου μερους του πληθυσμου και ιδιαιτερος των πιτσιρικαδον που θα ασχολουντουσαν σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απο οτι σημερα με το θεμα
Το ιδιο εχει συμβει και στο amsterdam πλεον καθως εχει αλλαξει η ιδια η ουσια.
μιλαμε για αποποινηκοποιησησ της καναβης..ποιασ καναβης??το μεγαλυτερο ποσοστο πλεον ειναι η υδροχλωρικη κανναβη(skunk) οπου προκειται για καναβη εμβαπτισμενη και μεγαλομενη μεσα σε ψυχοδραστικες ουσιες  καταστροφικες για το μυαλο το κνσ και της ψυχολογικες βλαβες που προκαλει η χρηση τους
βεβαια τιποτα δεν ειναι τυχαιο και για καποιο λογο ποτιζουνε τον κοσμο με αυτο((βλεπε το βιβλιο του γριβα ναρκωτικα και ελεγχος των μαζων)
Γιαυτο πιστευω οτι αποποινηκοποιηση εστω των μαλακων ναρκωτικων στον καιρο των συνθετικων ναρκωτικων ειναι πολυ επικυνδινο εγχειριμα αν και βολικο οσο οσο αφοαρα το να βρισκει κανεισ κανα μπαφο ;)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Γνωριζεται οτι ο αλκοολικος πιο δυσκολα ξεφευγει απο οτι ο τοξικομανης.Συγχαρητηρια στον Αnacondatoyboy. Πολυ διαβασμενος και ουσιωδης.Α ρε αθανατη Ελλαδαρα με τη Καλαματα σου τη Κρητη σου και το δοξασμενο Πυργο σου.

Επισκέπτης
παντως νομιζω οτι ολοι εχουμε να θυμομαστε ωραια σκηνικα με μαυρο!!ελατε τωρα,παραδεχτειτε το  ;),μην ντρεπεστε  ;)!!

Επισκέπτης
ωραιος ο πανος!!εγω παντως τα καλυτερα σκηνικα τα εχω κανει στην αγγλια!!!οποιος εχει παει με καταλαβαινει  ;)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Δεν είναι μονο το αμστερνταμ που επιτρέπεται, Κοπενχάγη στην Christiania , Βέλγιο ...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνω με τον φιλο οτι οι παρολες περι αποποινικοποιησης της φουντας ειναι προεκλογικά τερτιπια και μονο.
Κατα πρωτον,δέν θα μπορουσαν να το ελεγξουν με τιποτα,γιατι η μιση χωρα θα επινε αβερτα,(φανταζεστε π.χ. σε δημοσιογραφικη εκπομπη ο χ καλεσμενος να πηγαινε "κομματια"?)
κατα δευτερον,ολοκληρες υπηρεσιες της Ε.Α θα εμεναν χωρις δουλειά (διοτι αμα ο μπατσος δέν πιάσει τον πιτσιρικά με το μισο γραμμαριο,να τον ξεσκισει ποιον θα πιασει ? το αρχιλαμογιο με τα κιλα την κοκα - βλέπε "ημουν και εγω στο κοτερο" - κτλπ
Ρε παιδιά αφου ζουμε στο πιο τρισάθλιο κρατος απο πλευράς υποκρισιας,τι ψάχνετε ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
  μιλαμε για αποποινηκοποιησησ της καναβης..ποιασ καναβης??το μεγαλυτερο ποσοστο πλεον ειναι η υδροχλωρικη κανναβη(skunk) οπου προκειται για καναβη εμβαπτισμενη και μεγαλομενη μεσα σε ψυχοδραστικες ουσιες  καταστροφικες για το μυαλο το κνσ και της ψυχολογικες βλαβες που προκαλει η χρηση τους

Το skunk δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που λες. Το skunk ειναι η διασταυρωση τις indica με την sativa. Τις Ασιατικης με την Αμερικανικη ποικιλια. Οι 2 ποικιλιες τις κανναβης. Κατι σαν το μανταρινι διχως κουκουτσι. Διασταυρωσαν τις 2 ποικιλιες, οι Ολλανδοι, που ειχαν την δυνατοτητα, μιας και η ελευθερια σου την δινει. Πετυχαν ετσι την δυναμη τις ασιατικης να την ταιριαξουν με την αμερικανικη χαρωπη φουντα, που την αποκαλουμε και μαριχουανα. Μετα διασταυρωση στη διασταυρωση φτασαμε να εχουμε πολλες παραλλαγες. Ειναι πιο δυνατη απο τις αλλες φουντες, αλλα κραταει κατιτι λιγοτερο.
Επικυνδυνες φουντες ειναι αυτες που κυκλοφορουν ευρεως στην Ελλαδα, που τις πινεις και σε πιανει ο λαιμος σου, βιχεις, ποναει το κεφαλι, νταουνιαζεσαι. Αυτες ειναι φουντες με χημικα σιγουροατα. Ποιος ξερει ο παρανομος παραγωγος τι εκανε και που την αποθηκευσε και με τι δηλητηρια καταπολεμησε τους εχθρους (εντομα, μηκυτες, ακαρεα).

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοι οι πρωλαλησαντες να προσελθουν αυτοβουλως στο αστυνομικο τμημα της περιοχης τους αμεσα γιατι ο ραχωβιτσας τελει εν αδεια..

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Γνωριζεται οτι ο αλκοολικος πιο δυσκολα ξεφευγει απο οτι ο τοξικομανης.Συγχαρητηρια στον Αnacondatoyboy. Πολυ διαβασμενος και ουσιωδης.Α ρε αθανατη Ελλαδαρα με τη Καλαματα σου τη Κρητη σου και το δοξασμενο Πυργο σου.

Η κρητη παει !! (Τουλαχιστον για κανα 2μηνο :P )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom