Νέα

Άμστερνταμ η Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anacondatoyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anacondatoyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Δεν ξερω αν ετυχε να δειτε στις ειδησεις σημερα  ενα θεμα που χανε σχετικα με την αποποινηκοποιηση της ινδικη καναβης (φουντα) στη ελλαδα
  Βασικα το ακουσα σε δυο καναλια star που δεν μου γεμιζει και το ματι απο εγκυροτητα αλλα και ΕΤ
  Λεγανε δηλαδη να εξετασουν το νομικο πλαισιο της κατοχης και οχι το μοντελο του amsterdam με τα coffe shop... προφανοσ γιατι θα ανοιγανε οσα περιπτερα και ταξι εχουμε τοσα coffe shop θα ανοιγανε
Δεν ξερω αν εχετε ακουσει τιποτα τετοιο και γνωριζεται για το θεμα..

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Σιγά μην αποποινηκοποιηθεί.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Καλημερα σε ολους!!!
Εγω παιδια ξερω οτι οταν πλησιαζουν εκλογες θυμουνται και αυτο το θεμα...
οι ψηφοι που θα παρουν ειναι πολλοι.. γιατι απλα ειναι πολλοι αυτοι που φουμαρουν ;)

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως όποιο κόμμα (κι αν ποτέ) νομιμοποιήσει τον Γιώργο (Φούντα) δεν θα ξαναβγεί ποτε κυβέρνηση. Ελλάδα είμαστε, δεν τα σηκώνουμε τέτοια..Ο Γιωργάκης το είχε πρωτοπροτίνει και το εκραξαν όλοι.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Η ιστορια εχει δειξει το εξης.Το Ολλανδικο προτυπο ειχει πολυ μεγαλη επιτυχια για το σκοπο που το προοριζαν(καηαρα και στεγνα οικονομικο)και πληρη αποτυχια για τον κοινωνικο σκοπο.Ολοι οι πιτσιρικαδες Ολλανδοι κανουν ελαχιστη χρηση χορτου και πολυ μεγαλη χρηση σε LSD ECSTASY και κοκαινης.
Κοινως οτι ειναι νομιμο δεν τους αρεσει.Απλα δεν το δημοσιευουν γιατι ειναι τεραστια τα κερδη απο το χορτο σε συνδιασμο με τις κοκκινα σπιτια.2ον δεν προκειτε ποτε να μας αφησουνε να ανοιξουμε στην Ελλαδα Coffe shop γιατι πολυ απλα θα τους παρουμε σχεδον ολη την πελατεια.Εσεις που θα πηγαινατε σε ενα νησακι η σε μια πολη.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
2ον δεν προκειτε ποτε να μας αφησουνε να ανοιξουμε στην Ελλαδα Coffe shop γιατι πολυ απλα θα τους παρουμε σχεδον ολη την πελατεια

περα απ αυτο πιστευω οτι και η εκκλησια ασκει μεγαλη αρνητικη επιρροη σε αυτα τα θεματα

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ολοι οι πιτσιρικαδες Ολλανδοι κανουν ελαχιστη χρηση χορτου και πολυ μεγαλη χρηση σε LSD ECSTASY και κοκαινης.
Κοινως οτι ειναι νομιμο δεν τους αρεσει.

Eγώ έχω την εντύπωση πως είναι μηδενικά τα νούμερα ακόμα και σε LSD & XTC απο την εκπομπή του Τάσου Δούση "Εικόνες" όταν είχε πάει στο Amsterdam αλλά δεν θυμάμαι καλά...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στο Αμστερνταμ τα cofee shops έχουν πάντως αποτύχει. Μπορεί όταν είχαν ανοίξει να είχε γίνει σούσουρο, τώρα δεν πηγαίνει κανένας Ολλανδός εκεί παρα μόνο τουρίστες (και αυτοί τελειωμένοι...) για να τα δούν σαν ατραξιόν.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν υπάρχει ψυχή μέσα σε αυτά.

Όσο για την Ελλάδα σιγά μην ανοίξουν τέτοια μαγαζία τη στιγμή που κάνουν κουμάντο άνθρωποι σαν τον Παπαθεμελή, Χριστόδουλο, Ψωμιάδη και δεν συμμαζεύεται... Φανταστείτε μόνο τις σκατοφάτσες τους στα παράθυρα να ουρλιάζουν...

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Στο Αμστερνταμ τα cofee shops έχουν πάντως αποτύχει. Μπορεί όταν είχαν ανοίξει να είχε γίνει σούσουρο, τώρα δεν πηγαίνει κανένας Ολλανδός εκεί παρα μόνο τουρίστες (και αυτοί τελειωμένοι...) για να τα δούν σαν ατραξιόν.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν υπάρχει ψυχή μέσα σε αυτά.

Ότι είπες ισχύει 10000000%.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
σε coffee shops στο αμστερνταμ βρισκεις περισσοτερες Ελληνες παρα Ολλανδους...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λόγο θα επρεπε να αποποινικοποιηθούν? Απο τη στιγμή που σκοτωνει τελειωσε! Εγω προσωπικά δεν εχω δοκιμασει ποτε και μαλιστα ευχαριστώ το συστημα που ανεβασε την τιμη και των τσιγάρων ακομα, γιατι ήταν ενας ακομα λογος που με αναγκασε να το κόψω. Αν είχατε η εχετε στον περίγυρό σας άτομα χρήστες να δείτε την κατάντια τους, τοτε ελατε να μιλήσετε. Αν πάλι καποιοι το θεωρούν μαγκιά ειναι δικό τους θέμα και μόνο. Γιατι το "επιβάλλουν" με τον τροπο τους και στους άλλους?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λόγο θα επρεπε να αποποινικοποιηθούν? Απο τη στιγμή που σκοτωνει τελειωσε! Εγω προσωπικά δεν εχω δοκιμασει ποτε

χωρις παρεξηγηση αλλα φιλαρακο η αγνοια σου  περι αυτου του θεματος σκοτωνει.. (αν εννοεις μονο για την καναβη)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λόγο θα επρεπε να αποποινικοποιηθούν? Απο τη στιγμή που σκοτωνει τελειωσε! Εγω προσωπικά δεν εχω δοκιμασει ποτε και μαλιστα ευχαριστώ το συστημα που ανεβασε την τιμη και των τσιγάρων ακομα, γιατι ήταν ενας ακομα λογος που με αναγκασε να το κόψω. Αν είχατε η εχετε στον περίγυρό σας άτομα χρήστες να δείτε την κατάντια τους, τοτε ελατε να μιλήσετε. Αν πάλι καποιοι το θεωρούν μαγκιά ειναι δικό τους θέμα και μόνο. Γιατι το "επιβάλλουν" με τον τροπο τους και στους άλλους?

μεγαλε, μαααααααααάλλον εισαι λιιιιιιιιιιιίγο μπερδεμενος..
και για να σε προλαβω δεν κανω χρηση ΚΑΜΙΑΣ ουσιας εκτος της νικοτινης και, που και που, και του αλκοολ.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Οχι ρε παιδιά δεν ειμαι καθόλου μπερδεμένος. Απλα να σκεφτείτε και το γεγονος οτι στο site ειναι και πολλοι πιτσιρικάδες οι οποίοι δεν θέλουν και πολυ για να μπλέξουνε.. Εξάλλου, το ενα φέρνει το άλλο. Σε αυτα τα θέματα θα έπρεπε να ειμαστε πολυ προσεκτικοί νομιζω.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το βέβαιον είναι ότι θα...πρασινίσει η Αθήνα από τα δεντράκια.
Στα σοβαρά τώρα. Στην Ελλάδα αποκλείεται να αποποινικοποιηθεί η χρήση της φούντας αν και θα έπρεπε, καθώς έτσι θα έπεφτε η τιμή και θα ατονούσε το ενδιαφέρον των εγκληματικών οργανώσεων για τη διακίνηση τους. Επίσης θα σταματούσε και η διαπόμπευση ανθρώπων που μπορεί να τους πιάσουν με ένα τσιγάρο και μετά τους βλέπεις στο αστυνομικό δελτίο που αναγγέλλει τη σύλληψη τους «για κατοχή ναρκωτικών».
Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα, ειδικά στα πιτσιρίκια, δεν είναι η φούντα, αλλά τα χημικά και φυσικά η κόκα που ακολουθεί όταν πιάσουν τα πρώτα λεφτά στα χέρια τους.
Και ένα ακόμα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται: ξέρετε πόσοι οδηγούν Παρασκευή και Σάββατο είτε τριπαρισμένοι, είτε έχοντας καπνίσει τα τσιγαριλίκια τους; Ε, αυτά τα τροχαία σκοτώνουν περισσότερους απ΄όσους η πρέζα. Αν υπήρχε ένα μηχάνημα που κάνει drug test στους οδηγούς επί τόπου, θα ήταν χρήσιμο και ενδιαφέρον...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Οχι ρε παιδιά δεν ειμαι καθόλου μπερδεμένος. Απλα να σκεφτείτε και το γεγονος οτι στο site ειναι και πολλοι πιτσιρικάδες οι οποίοι δεν θέλουν και πολυ για να μπλέξουνε.. Εξάλλου, το ενα φέρνει το άλλο. Σε αυτα τα θέματα θα έπρεπε να ειμαστε πολυ προσεκτικοί νομιζω.

Σιγουρα πρεπει να μαστε προσεκτικοι, αλλα  με το να λεμε οτι η φουντα σκοτωνει δεν πιστευω οτι κραταμε τους πιτσιρικαδες μακρια.. ασε που αυτα γνωριζουνε αρκετα γυρω απο αυτα τα θεματα

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Αν υπήρχε ένα μηχάνημα που κάνει drug test στους οδηγούς επί τόπου, θα ήταν χρήσιμο και ενδιαφέρον...

καπου ειχα διαβασει οτι παιζει ενα τετοιο μηχανημα αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Το βέβαιον είναι ότι θα...πρασινίσει η Αθήνα από τα δεντράκια.
Στα σοβαρά τώρα. Στην Ελλάδα αποκλείεται να αποποινικοποιηθεί η χρήση της φούντας αν και θα έπρεπε, καθώς έτσι θα έπεφτε η τιμή και θα ατονούσε το ενδιαφέρον των εγκληματικών οργανώσεων για τη διακίνηση τους. Επίσης θα σταματούσε και η διαπόμπευση ανθρώπων που μπορεί να τους πιάσουν με ένα τσιγάρο και μετά τους βλέπεις στο αστυνομικό δελτίο που αναγγέλλει τη σύλληψη τους «για κατοχή ναρκωτικών».
Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα, ειδικά στα πιτσιρίκια, δεν είναι η φούντα, αλλά τα χημικά και φυσικά η κόκα που ακολουθεί όταν πιάσουν τα πρώτα λεφτά στα χέρια τους.
Και ένα ακόμα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται: ξέρετε πόσοι οδηγούν Παρασκευή και Σάββατο είτε τριπαρισμένοι, είτε έχοντας καπνίσει τα τσιγαριλίκια τους; Ε, αυτά τα τροχαία σκοτώνουν περισσότερους απ΄όσους η πρέζα. Αν υπήρχε ένα μηχάνημα που κάνει drug test στους οδηγούς επί τόπου, θα ήταν χρήσιμο και ενδιαφέρον...

απλα σωστος σε ολα τα σημεια που ανεπτυξες..!!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Φίλε μου τα νέα μηχανάκια κάνουν και drug test από όσο γνωρίζω.Για την ακρίβεια τους δεν γνωρίζω αλλά έχουν μαζεψει γνωστό μου για τσιγαριλίκι.

Όσο για την αποποινικοποίηση σιγά το ζήτημα.Όπως προαναφέρε κάποιος το βγάζουν σε κάθε εκλογές.Είτε γίνει είτε όχι δεν μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από την τωρινή κατάσταση που το μαυρο μπορείς να το βρεις και σε δημοτικά.Το μόνο κακό στην υπόθεση που θα το δεις και στην Ολλανδία είναι ο Ναρκοτουρισμός που θα φέρει.Τύπους που το μαύρο είναι το γαλατάκι και η κόκα,ηρωίνη το κυρίως πιάτο.Και μετά έχουμε και τα παρεμφερή όπως γκόμενες πρεζάκια να γίνονται πουτάνες και ομοφυλοφιλία (η καλύτερα αμφίολοφιλία)που σχετίζονται άμεσα με τα ναρκώτικα.

Κατά την γνώμη μου ας έρχονται στην Ελλαδά για την ομορφιά και ας πηγαίνουν στην Ολλανδία για τα υπόλοιπα....

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
O καθένας σίγουρα έχει την άποψή του πάνω στο θέμα και είναι δεκτή. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι όποιος είναι κατά της αποποινικοποίησης της φούντας, είναι μπερδεμένος, βαθιά νυχτωμένος και δεν ξέρω γω τι άλλο. Γιατί δηλαδή εσύ ξες καλύτερα κι εγώ όχι? Απόψεις είναι αυτές.

Τώρα ως προς το θέμα, συμφωνώ ότι το χασίς δεν σκοτώνει ή τιποτα τέτοιο αλλά δεν πάυει να είναι ναρκωτικό (το πιο ελαφρύ μεν αλλά είναι). Και επειδή τουλάχιστον 3 ατομα του κύκλου μου ξεκίνησαν από το ταπεινό και τιποτένιο χασισάκι και κατέλειξαν μέχρι και την ηρωίνη (ο ένας από αυτούς, οι άλλοι 2 τραβιούνται με χάπια και κόκες) θεωρώ ότι η αποποινικοποίηση θα ήταν καταστροφική. Αυτή είναι απλά η άποψή μου.

Κανονίστε να με βγάλετε κι εμένα βαθιά νυχτωμένο...Αν δεν ζήσετε από κοντά πώς λειτουργεί ένας ηρωινομανής καλύτερα μη μιλάτε...Και κάτι τελευταίο...Πώς θα σας φαινόταν αν ο 13χρονος κανακάρης σας να κάνει κοπάνα από το σχολείο και αντί να πηγαίνει για φραπόγαλο να πηγαίνει για "κεικ"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom