Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
dusou na gdutheis! ade kali tuxi dostous litra na pioune

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
μαγκες γυρισα....πτωμα αλλα με ενα χαμογελο περα ως περα......
εδω θα βρειτε ολη την αναφορα σχετικα με το χθεσινο pernostars party.......

και με την ευκαιρεια να παρουσιασω το νεο σαιτ που εχει αποκλειστικα θεμα το sex-drugs-σεξοτουρισμο στο αμστερνταμ και τριγυρω.
Το σαιτ δεν ειναι 100% τελειοποιημενο αλλα δεν πειραζει ,το δινω απο τωρα.
Ζητω κατανοηση για τυχον ατελειες.
Ευχομαι στο μελλον να βοηθησει τον καθε σεξοτουριστα να βρει τις πληροφοριες που θελει και να αποφυγει τυχον κακοτοπιες για τον συνδιασμο sex-coffeeshops-διασκεδαση-φαγητο-διαμονη κτλ.....

οποιος θελει κατι να ρωτησει,εδω ειμαστε......

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τασο εσυ που μιλας και τη γλωσσα επειδη δεν καταλαβαινω....

αυτες οι 2 ερχονται σε hotel στο αμστερνταμ ;
για την πρωτη,ερχετε στον χωρο σου και πας κι εσυ στο δικο της,τα υπολοιπα ειναι μπλα μπλα μπλα
η δευτερη μονο στον χωρο της αλλα μενει νοτια,2-3 ωρες μακρια απο αμστερνταμ

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ανταποκριση απο αμστερναμ 
Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που αναφερονται  στο thread. εχω να συμπληρωσω οτι  οσοι προγραμματιζουν ταξιδι μες στο χειμωνα ας το ξανασκεφτουν γιατι το κρυο δεν παλευεται εκει και θα δυσκολευτουν και στις μετακινησεις τους.
η καρτα για τα μεσα μαζικης μεταφορας ειναι μια οικονομικη λυση.ακομα καλυτερη λυση ειναι να νοικοιασετε ποδηλατο.10 ευρω /6 μερες στοιχιζει περιπου και πατε οπου θελετε.ταξι μην πλησιασετε περνουν κεφαλια. αν τελικα μπητε ρωτηστε απο πριν ποσα λεφτα θελουν.
Coffeshop
καλη εμπειρια ειναι.δεν εχω να προτεινω καποιο μιας και δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα.εγω στο baba  πηγαινα που εχει δυο τραπεζια με καναπεδες γυρω γυρω  κοινα για οποιον καθεται.ετσι μπορειτε  να την πινετε με παρεα και να κανετε και καμια γνωριμια στην τελικη.
Candy club
Την μερα που πηγα εγω δεν ειδα ουτε ζευγαρια ουτε τιποτα περιεργα σκηνικα.ειναι ενα κολομπαρο σαν τα δικα μας.η διαφορα του ειναι οτι διαλεγεις κατευθειαν οποιες θες και τις πηδας επιτοπου ,με 50 ευρω το μισαωρο και καλα ,σε δυο κρεβατια που χει και καλα prive.μονο prive δεν ειναι αφου σε παιρνουν ματι ολοι στο μαγαζι.
Κινηματογραφος ΒΙ
Καποιος γραφει οτι πανε και ζευγαρια εκει και γινετε φαση.αν μπαινουν ρε φιλε γυναικες εκει μεσα τι  να πω.χλωμο το βλεπω παντως.σαν τους δικους μας τους τσοντοσινεμαδες στην ομονοια ειναι και χειροτερα.πηρα το εισητηρια που χεις απεριοριστη προσβαση για μια μερα.ετσι πηγα 2 φορες.μονο διμετρες αδερφες ειδα να πιπονονται.για αυτο μακρια απο κει. ουτε για αστειο.
Paradise club.
Για να παει καποιος εκει πηγαινει πισω απο τον κεντρικο σταθμο και περνει το καραβακι απο την αποβαθρα 1.μολις περασει απεναντι  ειναι κανα 15 λεπτο με τα ποδια.
Προσοχη
Μετα τις 12 η αποβαθρα που αποβιβαστηκατε κλεινει.πρεπει να πατε λιγο πιο περα σε μια αλλη αποβαθρα που λειτουργει ολο το βραδυ με δρομολογια ανα ωρα.
στο club πηγα 2 φορες.μια την κυριακη που ειχε μονο 3 ζευγαρια.τιποτα το ιδιαιτερο.ενα ζευγαρι να πηδιεται στην πισινα και δυο αλλοι να περνουν ματι.απογοητευση δλδ  η πρωτη φορα.η δευτερη ηταν πεμπτη που ειχε mega gangbang party οπου το μαγαζι φερνει γκομενες που τις πηδας οσο θες. Καμια 30 αρια αντρες και καμια γυναικα στη αρχη.μετα απο λιγο σκανε και τα μωρα.τι μωρα δλδ  50 φευγα ηταν και οι τρεις και οπως εμαθα δεν τις βαζει το μαγαζι αλλα ερχονται μονες τους και γαμιουνται με ολο το κοσμο.μονο 2 καλα κοματια ειχε με τους συνοδους τους.η μια πηγε σε πριβε δωματιο με τον γκομενο της. Η αλλη που ηταν καμι α 25 αρια χρονων ωραιο κομματι την γαμησε ολο το μαγαζι.βεβαια για να γαμησεις πρεπει να χωνεσε γιατι γινετε αγριο πεσιμο απο αραπηδες και αγυπτιουσ-τουρκους. Αυτα απο το αμστερνταμ.οτι θελετε ρωτατε.

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τασο, ξερεις μηπως κανα καλο site για dating με ολλανδεζες?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ανταποκριση απο αμστερναμ 
Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που αναφερονται  στο thread. εχω να συμπληρωσω οτι  οσοι προγραμματιζουν ταξιδι μες στο χειμωνα ας το ξανασκεφτουν γιατι το κρυο δεν παλευεται εκει και θα δυσκολευτουν και στις μετακινησεις τους.
η καρτα για τα μεσα μαζικης μεταφορας ειναι μια οικονομικη λυση.ακομα καλυτερη λυση ειναι να νοικοιασετε ποδηλατο.10 ευρω /6 μερες στοιχιζει περιπου και πατε οπου θελετε.ταξι μην πλησιασετε περνουν κεφαλια. αν τελικα μπητε ρωτηστε απο πριν ποσα λεφτα θελουν.
Coffeshop
καλη εμπειρια ειναι.δεν εχω να προτεινω καποιο μιας και δεν ειμαι και ειδικος στο θεμα.εγω στο baba  πηγαινα που εχει δυο τραπεζια με καναπεδες γυρω γυρω  κοινα για οποιον καθεται.ετσι μπορειτε  να την πινετε με παρεα και να κανετε και καμια γνωριμια στην τελικη.
Candy club
Την μερα που πηγα εγω δεν ειδα ουτε ζευγαρια ουτε τιποτα περιεργα σκηνικα.ειναι ενα κολομπαρο σαν τα δικα μας.η διαφορα του ειναι οτι διαλεγεις κατευθειαν οποιες θες και τις πηδας επιτοπου ,με 50 ευρω το μισαωρο και καλα ,σε δυο κρεβατια που χει και καλα prive.μονο prive δεν ειναι αφου σε παιρνουν ματι ολοι στο μαγαζι.
Κινηματογραφος ΒΙ
Καποιος γραφει οτι πανε και ζευγαρια εκει και γινετε φαση.αν μπαινουν ρε φιλε γυναικες εκει μεσα τι  να πω.χλωμο το βλεπω παντως.σαν τους δικους μας τους τσοντοσινεμαδες στην ομονοια ειναι και χειροτερα.πηρα το εισητηρια που χεις απεριοριστη προσβαση για μια μερα.ετσι πηγα 2 φορες.μονο διμετρες αδερφες ειδα να πιπονονται.για αυτο μακρια απο κει. ουτε για αστειο.
Paradise club.
Για να παει καποιος εκει πηγαινει πισω απο τον κεντρικο σταθμο και περνει το καραβακι απο την αποβαθρα 1.μολις περασει απεναντι  ειναι κανα 15 λεπτο με τα ποδια.
Προσοχη
Μετα τις 12 η αποβαθρα που αποβιβαστηκατε κλεινει.πρεπει να πατε λιγο πιο περα σε μια αλλη αποβαθρα που λειτουργει ολο το βραδυ με δρομολογια ανα ωρα.
στο club πηγα 2 φορες.μια την κυριακη που ειχε μονο 3 ζευγαρια.τιποτα το ιδιαιτερο.ενα ζευγαρι να πηδιεται στην πισινα και δυο αλλοι να περνουν ματι.απογοητευση δλδ   η πρωτη φορα.η δευτερη ηταν πεμπτη που ειχε mega gangbang party οπου το μαγαζι φερνει γκομενες που τις πηδας οσο θες. Καμια 30 αρια αντρες και καμια γυναικα στη αρχη.μετα απο λιγο σκανε και τα μωρα.τι μωρα δλδ  50 φευγα ηταν και οι τρεις και οπως εμαθα δεν τις βαζει το μαγαζι αλλα ερχονται μονες τους και γαμιουνται με ολο το κοσμο.μονο 2 καλα κοματια ειχε με τους συνοδους τους.η μια πηγε σε πριβε δωματιο με τον γκομενο της. Η αλλη που ηταν καμι α 25 αρια χρονων ωραιο κομματι την γαμησε ολο το μαγαζι.βεβαια για να γαμησεις πρεπει να χωνεσε γιατι γινετε αγριο πεσιμο απο αραπηδες και αγυπτιουσ-τουρκους. Αυτα απο το αμστερνταμ.οτι θελετε ρωτατε.

ωραιος.......

μηπως περασες και απο Jan bik να μας πεις τι παιζει ;

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
oχι δεν πηγα,σε ενα αλλο στην Stadhouderkade,δεν θυμαμαι το ονομα, μου ζητησαν 250 / ωρα για κατι ψοφιεσ.φυσικα εφυγα .

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκει νομιζω  θελει  γκομενα για να μπεισ.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
και περα απο αυτο .... εμεις που παμε αμστερνταμ για λιγες μερες διακοπες ειναι δυσκολο να μετακοινουμαστε σε διαφορες πολεις...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Xisti μου εχω γραψει μερικες σελιδες πισω για το jan bik

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ποσο θα ξενερωσει ο τασος οταν η γυναικα του μαθει ελληνικα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
3 μαρτιου θα ειμαι στο αμστερνταμ εως 7 μαρτιου εκλεισα με ολυμπιακη 250 ευρω απευθειας καλες ωρες!!!! ξερει κανενας κανενα καλο hostel για φθηνη διαμονη?????

αν επιμενεις για hostel σου προτεινω το "The globe" ειναι σε τρελο μερος...(από τη πλευρα οτι τα παντα ειναι διπλα σου....) και οτι τουλαχιστον οταν ειχα πρωτοπαει τα μπανια / ντους κτλ ηταν πολυ καθαρα

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ποσο θα ξενερωσει ο τασος οταν η γυναικα του μαθει ελληνικα

δυσκολο να μαθει ελληνικα,καμια βρισια μονο ισως :grin:

φιλε Τασο ολλανδικα ειναι δυσκολη γλωσσα; γενικα στην εκμαθηση εννοω,

ισως χρειαστω να μαθω στο
επομενο διαστημα,αντε να δω που θα βρω φροντιστηριο

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παρτε τωρα κι ενα αγριμακι οπυ ανακαλυψα....
πρεπει να ειναι νεο αιμα
και δινει και κωλαρακι στα 60!!!!!

(ειπαμε παιδια,πληροφοριες θα δινω μονο μεσα απο το νεο σαιτ  για να μπορεσει να ολοκληρωθει)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
τασο δεν μπορω να κανω ρετζιστερ στο σαιτ .... εκει που ζηταει την εικονα να γραψω οτι γραφει....δεν την εμφανιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom