Πρωτα απ'ολα πρεπει να απολογηθω γιατι αργησα οικτρα να γραψω την ανταποκριση μου απο Αμστερνταμ, απλα δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι επαληθευσα τους περισσοτερους νομους του Μερφυ μεσα σε εναν μηνα.
Εν αρχη λοιπον θα πω οτι στο Αμστερνταμ ειναι για τους μπουρδελιαριδες κατι αναλογο με τον παιδοτοπο για τα μικρα παιδια. Ηταν σαν να ημουν 5 χρονων και να με αφησαν χριστουγεννιατικα ελευθερο στα Jumbo. Ειμαι σιγουρος οτι περπατουσα τουλαχιστον 8 ωρες την μερα στην RLD(red light district) με ενα πανηλιθιο χαμογελο στο προσωπο μου, πετωντας συνεχως ατακες του στυλ "Καλοοο". "Ωχ, και αυτο γαματοοο", "Πωπω κοιτα μαλακα μωρο", " Και αυτη δεν θα με χαλουσε καθολου" κτλ κτλ κτλ.
Για τον επισκεπτη που επισκεπτεται πρωτη φορα την πολη, υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μπερδευτει λιγο μεσα στην RLD και να νομιζει οτι περναει συνεχεια απο τα ιδια σημεια, ενω χανει καποια αλλα. Αν λοιπον δεν προνοησετε να εκτυπωσετε καποιον απο τους χαρτες (οπως φυσικα ξεχασα να κανω) καλο ειναι να πατε στο Prostitute Information Center (PIC) που θα βρειτε πανευκολα, ειναι στο μεσο της RLD απλα ρωτηστε καποιον, και προμηθευτειτε εναν. Η κοπελα που δουλευει εκει(απιστευτο κομματι) θα λυσει ΚΑΘΕ απορια σας, μην ντραπειτε καθολου να ρωτησετε.
Για να παμε και στο ψητο, στις 2 μολις μερες που εμεινα στο Αμ/νταμ κατεθεσα 4 φορες. Οπως πολλοι εχουν πει,πραγματικα υπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα.Απο ψηλες ξανθιες με βυζαρες, μεχρι ΜΙLF κινεζες και θεοχοντρες μαυρες. Εχω παντως την εντυπωση οτι κατα γενικη ομολογια ισχυει και εκει ο κανονας : Μην διαλεγετε μονο τις πιο εντυπωσιακες. Μια διαλεξα που ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδι αλλα με το που παω μεσα στο δωματιο να πιασω βυζι μου λεει:No, you have to pay 50 euros more if u want to play with my tits. Βρε αει στο διαλολο, προφανως και δεν εδωσα. Βεβαια φταιω και εγω γιατι με ειχαν προειδοποιησει οι συντροφοι απο το σαιτ να να διαπραγματευομαι τις λεπτομερειες πριν περασω μεσα αλλα εγω περιοριστικα στο να ρωταω: 50 for suck and fuck?? Που να φανταστω οτι δεν θα ειχε προβλημα να μου κανει πιπα αλλα θα ηθελε αλλα 50 για βυζια. Τεσπα σε αυτο το θεμα προσπαθουν να σε εκμεταλλευτουν αλλα αν το ξεκαθαρησετε απο την αρχη δεν θα εχετε προβλημα. Παντως τα 3/4 ηταν αρκετα καλες συνεδριες.
Οσον αφορα τα sex show, πηγα στο moulin rouge. Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, πολυ τυποποιηση του θεαματος. Στο BABY GOLD καλλυτερα περναω. Τωρα θα μου πειτε, πηγες να γαμησεις στα μπουρδελα και σε πειραξε η τυποποιηση του θεαματος??? Δεν εχετε και αδικο, περαστε λοιπον μια βολτα για να σας φυγει η περιεργεια αλλα οπως εχουν πει και οι προηγουμενοι συναδελφοι αποφυγετε την προσφορα με τα 3 ποτα, χασιμο χρονου και χρηματων.
Τα peepp show εχουν ψιλοχαβαλε, πετυχα ενα ζευγαρι με μια απιστευτη γκομενα να κανουν sex show. Σορρυ που δεν θυμαμαι το ονομα, ηταν ενα μαγαζι με ενα ροζ ελεφαντακι στην RLD, καθολου διακριτικο, αποκλειετε να βρεθειτε στην RLD και να μην καταλαβετε ποιο εννοω.
Για Private houses και studios δεν το εψαξα καθολου, 2 μερες ημουν εκει, τι να πρωτοκανω ο καημενος...
Επισης το στριπτιζαδικο της La vie en Rosse δεν λεει τιποτα ιδιατερο σε συγκριση παντα με τα καλα δικα μας, αλλα για ενα διαλλειμα του ενος ποτου, ισα ισα για το ζεσταμα δεν θα σας χαλασει.Αν καθισετε κοντα στην μπαρα οι κοπελες ερχοντε και σας χορευουν χωρις να πολυρωτησουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι τζαμπα, θελουν το tip τους. Οι χοροι δεν πολυλενε οποτε αν μπορειτε αποφυγετε τους. Κρατηστε τα λεφτα σας για αλλου.
Κλεινοντας να πω οτι ειναι τεραστια αμαρτια να ειστε στην Ολλανδια και να μην τιμησετε δεοντως τα coffe shops.Κλεφτες θελετε να γινουν οι ανθρωποι?? Ψωνιστε, καπνιστε και γαμιστε παιδια. Πανεμορφος συνδυασμος.
Σορρυ που δεν μπορεσα να βοηθησω και πολυ, αλλα αν σκεφτω κατι που ξεχασα θα ποσταρω ξανα.
Ευχαριστω και τον vonmakouli για το PM του οπως και ολους σας για τις πολυ καλες πληροφοριες που μου δωσατε μεσω του thread
P.S. Εν τελη γαματο το Αμστερνταμ αλλα δεν ειναι για πολυ. Καιγεσαι εκει περα. Εκτος αν νομιζεις οτι θα εχεισ τα coffee shops και τα μπουρδελα κατω απο τα ποδια σου και εσυ θα τρεχεις στα μουσεια. Ενα 3μερακι ειναι ιδανικο, μετα μπορειτε να κανετε ενα διαλλειμα στις γειτονικες Βρυξελλες
Ειναι παντως MUST για ολους τους συμπουρδελιαριδες, αν θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας μην το σκεφτεστε καθολου