You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 250K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
η βερονικα ειναι η ιδια με αυτη που ηταν συγγρου 45?αδυνατη με κοντο μαλλι?μπορει καποιος να με βοηθησει.ευχαριστω πολυ
φίλε rageo για τη βερόνικα έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές προηγούμενα. δεν είναι η ίδια παλιά του σ45 η ρωσίδα με το κοντό μαλλί. αυτή φοράει γυαλιά, εχει καστανά μακριά μαλλια και πριν ήταν φραντζή και μισαραλιώτου, νομίζω πολωνή.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.915
- Πόντοι
- 42.697
Πολυ σωσταφίλε rageo για τη βερόνικα έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές προηγούμενα. δεν είναι η ίδια παλιά του σ45 η ρωσίδα με το κοντό μαλλί. αυτή φοράει γυαλιά, εχει καστανά μακριά μαλλια και πριν ήταν φραντζή και μισαραλιώτου, νομίζω πολωνή.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.278
- Πόντοι
- 41.813
Η κινεζουλα ειναι η Λια πολυ καλο Nuru .......
Με πολυ υπομονή
καλα,μην παιρνεις και ορκο. δεν τρελλαθηκα κιολας οταν τη δοκιμασα. πολυ παθητικη
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
καλα,μην παιρνεις και ορκο. δεν τρελλαθηκα κιολας οταν τη δοκιμασα. πολυ παθητικη
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
δες πμΣυναδελφοι μπορει κανεις να μου στειλει το τηελφωνο απο το συγκεκριμενο για ενα τεσταρισμα?
Εχω επισκεφθει το μαγαζι 3 φορες απο τοτε που ανοιξε. Ικανοποιητικος χωρος και με βολευει που ειναι βορεια. Τιμηθηκε μια που ηταν παλια στην Ζανα (δεν θυμαμαι ονομα-αρκετα καλη και κουλουρακι-δεν την ξαναειδα εκτιτε στις αλλες δυο παρελασεις), Τζεσικα (πολυ καλη επαγγελματιας και κουλουρακι-δεν ειναι του γουστου μου στο προσωπο ομως) και Λια Κινεζα (μετρια στο μπριζολιασμα, οχι κουλουρι, μασαζ δεν ξερει αλλα αμα της πεις που να επιμεινει, προσπαθει).
Κοστος 100 με κουλουρι, 80 ανευ. Γενικα το μαγαζι ειναι αποδεκτο και καλη εναλλακτικη.
Κοστος 100 με κουλουρι, 80 ανευ. Γενικα το μαγαζι ειναι αποδεκτο και καλη εναλλακτικη.
Δευτέρα απόγευμα, κατά τις 6 όλα τα δωμάτια γεμάτα. Έφυγα άπρακτος, χωρίς να δω τις κοπέλες μιας και αν ήθελα να κάτσω έπρεπε να περιμένω μισή ώρα και δε μπορούσα. Τι καλό παίζει και έχει τέτοια πολυκοσμία με 80€ το λιγότερο δε μπόρεσα να διαπιστώσω. Είναι και μακριά γμτ.
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Μπριζόλα σπέσιαλ!Δευτέρα απόγευμα, κατά τις 6 όλα τα δωμάτια γεμάτα. Έφυγα άπρακτος, χωρίς να δω τις κοπέλες μιας και αν ήθελα να κάτσω έπρεπε να περιμένω μισή ώρα και δε μπορούσα. Τι καλό παίζει και έχει τέτοια πολυκοσμία με 80€ το λιγότερο δε μπόρεσα να διαπιστώσω. Είναι και μακριά γμτ.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....και τζεσικα...petergsp με λαμβανεις?....σε βλεπω το καλοκαιρι να οργωνεις το αιγαιο για να την πετυχεις....Μπριζόλα σπέσιαλ!
Εχω επισκεφθει το μαγαζι 3 φορες απο τοτε που ανοιξε. Ικανοποιητικος χωρος και με βολευει που ειναι βορεια. Τιμηθηκε μια που ηταν παλια στην Ζανα (δεν θυμαμαι ονομα-αρκετα καλη και κουλουρακι-δεν την ξαναειδα εκτιτε στις αλλες δυο παρελασεις), Τζεσικα (πολυ καλη επαγγελματιας και κουλουρακι-δεν ειναι του γουστου μου στο προσωπο ομως) και Λια Κινεζα (μετρια στο μπριζολιασμα, οχι κουλουρι, μασαζ δεν ξερει αλλα αμα της πεις που να επιμεινει, προσπαθει).
Παίδες ποιά έχει το καλύτερο σώμα εκεί? με ώραία περιποιημένα άκρα?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εεεε.... Μεσογείων 289... πόσο πιο απλό...το ψαχνα σημερα, 20 λεπτα εφαγα, που ειναι ρε παιδια αυτο?βοηθηστε λιγο!!!ευχαριστω!!
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Παίδες ποιά έχει το καλύτερο σώμα εκεί? με ώραία περιποιημένα άκρα?
Ναι ρε παιδια για πειτε. Για ποδολατρεια γουσταρω και γω.
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδιά επειδη είμαι από επαρχία και πρωτη φορα θα το επισκεφτω το ίδρυμα θα φαω πορτα η κανονικα θα εχει μπριζολιτσα; ευχαριστώ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
..παρε πρωτα την τζεσσικα,και μετα ξεκινα το εμπαργκο...Εχω και εγω την περιεργεια ρε παιδες να παω να δοκιμασω την Τζεσικα με αυτα που διαβασα, αλλα οπως λετε οι τιμες εχουν ξεφυγει! Εγω λεω να κανουμε ενα εμπαργκο για λιγο να τις ριξουν!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.