Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς όροφο και τι γράφει το κουδούνι;
Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο;
Ο χώρος είναι εξίσου καλός και καθαρός όσο και στο Συγγρού;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ξέρει κανείς όροφο και τι γράφει το κουδούνι;
Το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο;
Ο χώρος είναι εξίσου καλός και καθαρός όσο και στο Συγγρού;

πρώτος όροφος είναι, το τηλέφωνο έχει αλλάξει και ο χώρος είναι πολύ καλύτερος από πολλά μαγαζιά που είναι σε διαμερίσματα, αφού αυτό ήταν κανονικό σπα, απλά άλλαξε ιδιοκτησία

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.799
Πόντοι
41.813
πρώτος όροφος είναι, το τηλέφωνο έχει αλλάξει και ο χώρος είναι πολύ καλύτερος από πολλά μαγαζιά που είναι σε διαμερίσματα, αφού αυτό ήταν κανονικό σπα, απλά άλλαξε ιδιοκτησία

κουδουνι φιλε για να ξερουμε?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
κουδουνι φιλε για να ξερουμε?

Amouage health and spa

έτσι κι αλλιώς, μια μονοκατοικία είναι με 2-3 κουδούνια. Δεν είναι δύσκολο να το βρει κάποιος και όταν πάει θα καταλάβει τι εννοώ ;)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.799
Πόντοι
41.813

gian4764

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φιλοι περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα και εχω να σας πληροφορησω τα εξης: 1. Ο χωρος ειναι υπεροχος και διακριτικός. 2. το καταστημα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το προηγουμενο ιδιοκτησιακο καθεστως. 3. προς το παρον το καταστημα δεν διαθετει δικο του site και φυσικα δεν ισχυει το παλιο της Αντζελας. 4. το τηλεφωνο θα το βρειτε και στις καρτες του μαγαζιου αλλα και στην επιγραφη της εισοδου. Ελπιζω να βοηθησα..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Αγαπητοί φιλοι περασα σημερα απο το εν λογω καταστημα και εχω να σας πληροφορησω τα εξης: 1. Ο χωρος ειναι υπεροχος και διακριτικός. 2. το καταστημα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το προηγουμενο ιδιοκτησιακο καθεστως. 3. προς το παρον το καταστημα δεν διαθετει δικο του site και φυσικα δεν ισχυει το παλιο της Αντζελας. 4. το τηλεφωνο θα το βρειτε και στις καρτες του μαγαζιου αλλα και στην επιγραφη της εισοδου. Ελπιζω να βοηθησα..
...κοινως,ξηλωθειται...

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1

Κοπέλες είχε? Προγράμματα, τιμές, για πες, για πες !!!!

gian4764

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προλαβα να δω τρεις - τεσσερεις κοπελες, ολες ομως ηταν προσχαρες και ευγενικες..τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου..τα προγραμματα ειναι πολλα,  ξεκινουν απο 80 ευρω και ανεβαινουν αναλογα με τις παροχες που ζητας..σιγουρα παντως τα προγραμματα που θα ακουσεις δεν θα τα βρεις σε αλλο παρομοιο μαγαζι..εγω ζαλιστηκα με τις επιλογες και αποφασισα να επανελθω δριμυτερος..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Προλαβα να δω τρεις - τεσσερεις κοπελες, ολες ομως ηταν προσχαρες και ευγενικες..τα υπολοιπα ειναι θεμα γουστου..τα προγραμματα ειναι πολλα,  ξεκινουν απο 80 ευρω και ανεβαινουν αναλογα με τις παροχες που ζητας..σιγουρα παντως τα προγραμματα που θα ακουσεις δεν θα τα βρεις σε αλλο παρομοιο μαγαζι..εγω ζαλιστηκα με τις επιλογες και αποφασισα να επανελθω δριμυτερος..
....ετσι ε?....μεγαλες αλλαγες δηλαδη...για πες ενα προγραμμα που δεν θα το βρουμε αλλου....?

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Καλημέρα  

Για  περάστε  κόσμε  !!  :2funny: :2funny:  

80  e - 45 Λεπτά
100 e- με  ζεστό  λάδι  ( σώμα με  σώμα  που λένε και  στο  χωρίο  μου )-  45 Λεπτά
120 e- με  Nurou       -  45 Λεπτά

Απουσιάζει   πρόγραμμα  για  30 λεπτά

Πάρα  πολύ καλός  χώρος    ....5 δωμάτια   ..  και  ένα  καναρίνι  που  κελαηδάει  :2funny: :2funny: :2funny:

Τζέσικα  είσαι  τρέλα !!!  

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Σωστά  το  διόρθωσα  :headbang: :headbang:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Το ντουρού και 120 και μόνο 45 λεπτά ??????  :new_shocked:

Είμαστε πολύ ματσό στο Χολαργό ρε πούστη μου..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom