Νέα

Άμεση ανάγκη χρημάτων!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
12, 19, 7, 21, 36 τζοκερ το 9  :hi:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε, οπως ειναι γνωστο τα μελη του μπου ειναι μπρουκληδες,  τα 3000 αμα τους πεσουν κατα λαθος απο τη τσεπη βαριουνται να σκυψουν να τα μαζεψουν...ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει βρεθει λυση στο θεμα σου  :sunglasses:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Στον Πάτουλη τράβα θα σε βοηθησει ή στον Ιατρικο Σύλλογο.
Ακόμα μπορεις να ξεκινήσεις το ζητιανεμα στην Βουλη, Κολωνάκι, Κηφισια και στις υπολοίπες εύρωστες περιοχές του λεκανοπεδίου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
360fa1412c34b762d5b4961338f3fa1b.jpg

εδώ είσαι τύπε. Ούτε κουρούμπλες, ούτε πατούληδες (fuck 'em all)

Zoi.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ζητα να σε υιοθετήσει...
Και ο πατουλης νομίζω άτεκνος είναι, μπορεί να σε υιοθετήσει

OP
OP
N

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τύπε σορυ κιολας, αλλά διαρκως αναγκη εχεις. Τι προβλημα υγειας μας λες?

Ναι...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις φίλε...δυο διαφορετικοί τρόποι για να βρω τα λεφτά που χρειάζομαι..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις φίλε...δυο διαφορετικοί τρόποι για να βρω τα λεφτά που χρειάζομαι..
Τυπε επειδη εηω σε καταλαβαινω,θα σε βοηθησω.Εχω μια κληρονομια 2 εκατομυρια ευρω,αλλα δεν μπορω να τα παρω,αν δεν προσκομισω καποια εγγραφα και πληρωσω καποια παραβολα.Γι αυτο αν θελεις στειλε μου κανα 200αρι ευρω,και μολις παρω την κληρονομια θα σου δωρισω τα 3000.Ετσι θα λυσουμε και οι 2 το προβλημα μας.Εχω αναγκη ομως τα 200 ευρω,θα μου τα στειλεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εχω ακουσει οτι οι τυποι που σκανε στο μετρο και γκαριζουν μες στο αυτι σου:
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ"
βγαζουν καλο μεροκαματο...
δεν το κοιτας κι ετσι γιατι απο το μπου δυσκολο να σου δανεισει καποιος 3 χαρτια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εμενα με κανει εντυπωση που γραφει οτι δεν μπορει να παρει δανειο  και οτι η επομενη λυση που σκεφτεικε ειναι να ζυτησει δανεικα στο μπου.  :grin: Ενταξει αμα ειμασταν τοσο μαλακες στο ελλαδισταν θα μας ειχαν παρει την χωρα και τωρα θα ειμασταν σε τιποτα σκλαβοπαζαρα στην αφρικη  :o
Αν δεν την έχουν ήδη πάρει τυπικά,είναι μακριά η ώρα αυτή που απεύχεσαι;Μακάρι βέβαια να είμαι απλώς απαισιόδοξος και να μην συμβεί,όχι ακριβώς στη μορφή αυτή,δηλαδή σε σκλαβοπάζαρο στην Αφρική,αλλά και στις σύγχρονες μορφές του δουλεμπορίου...  :'(

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω δανεισα 2000 ευρω σε αδερφικο φιλο του αδερφου μου απ το σχολειο που με πηρε πανικοβλητος τηλεφωνο ζητωντας μου δανεικα.Σπουδαγμενος,απο καλη οικογενεια που ειχε το τροπο της με ακινητα και καταστηματα.Του τα εδωσα γιατι μου ειπε οτι ειχε μεγαλη αναγκη.Θα μου τα επεστρεφε σε 2 μηνες το αργοτερο.Το θεμα ειναι οτι εμαθα κατοπιν οτι το ειχε κανει και με αλλους απο τη γειτονια οι οποιοι ειχαν συνδραμει κι αυτοι μεχρι να τον μαθουν.Ηταν δυνατος στο λεγειν.Εν τελει πηρα πισω τα χρηματα μετα απο 2 χρονια και φυσικα ουτε λογος για τοκο,δε ζητησα αλλωστε.Μαλιστα τα τελευταια 100 ευρω τα πηρα σε τενεκεδακια αγνο μελι απ το χωριο.Δε κρατησα κακια,απλως απο τοτε δε ξαναδανεισα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω δανεισα 2000 ευρω σε αδερφικο φιλο του αδερφου μου απ το σχολειο που με πηρε πανικοβλητος τηλεφωνο ζητωντας μου δανεικα.Σπουδαγμενος,απο καλη οικογενεια που ειχε το τροπο της με ακινητα και καταστηματα.Του τα εδωσα γιατι μου ειπε οτι ειχε μεγαλη αναγκη.Θα μου τα επεστρεφε σε 2 μηνες το αργοτερο.Το θεμα ειναι οτι εμαθα κατοπιν οτι το ειχε κανει και με αλλους απο τη γειτονια οι οποιοι ειχαν συνδραμει κι αυτοι μεχρι να τον μαθουν.Ηταν δυνατος στο λεγειν.Εν τελει πηρα πισω τα χρηματα μετα απο 2 χρονια και φυσικα ουτε λογος για τοκο,δε ζητησα αλλωστε.Μαλιστα τα τελευταια 100 ευρω τα πηρα σε τενεκεδακια αγνο μελι απ το χωριο.Δε κρατησα κακια,απλως απο τοτε δε ξαναδανεισα.
τυπε που να δεις τα μελη του μπου που ειχαν δανεισει την Ελλαδα μεσω ομολογων τι εχουν παθει :S ασε δεν υπαρχει μπεσα τη σημερον ημερα... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε, οπως ειναι γνωστο τα μελη του μπου ειναι μπρουκληδες,  τα 3000 αμα τους πεσουν κατα λαθος απο τη τσεπη βαριουνται να σκυψουν να τα μαζεψουν...ειμαι σιγουρος πως ηδη εχει βρεθει λυση στο θεμα σου  :sunglasses:
χάσαμε και το γλίτσα που ήταν ανοιχτοχέρης  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πολύ μικρότερο ποσό (100€) δάνεισα σε συνάδελφο,μετά από κρούσεις μου επέστρεψε τα 60€,εδώ κι έναν χρόνο περιμένω τα άλλα 40€... Περιμένω να δω πότε θα αξιωθεί και πόσο μπορεί να πιστεύει ότι μ'έπιασε κορόιδο... Δεν μου λείπουν τα παραπάνω ποσά,μου λείπουν πολλά περισσότερα,αλλά κάνω ένα εμπειρικό τεστ να διαπιστώσω μέχρι πού φτάνει η γαϊδουριά ορισμένων!Θα πει βέβαια κάποιος ''το γαϊδούρι του τεμπέλη το τρέφουν οι γείτονες...''

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Αυτη η νοοτροπια μας εφτασε εδω! Προσωπικα πιστευω καλυτερα να πεθανεις παρα να φτασεις στη ζητιανια κ τα δανεικα αυτα ειναι πρακτικες που δεν αρμοζουν σε ανθρωπους με αξιοπρεπεια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αυτη η νοοτροπια μας εφτασε εδω! Προσωπικα πιστευω καλυτερα να πεθανεις παρα να φτασεις στη ζητιανια κ τα δανεικα αυτα ειναι πρακτικες που δεν αρμοζουν σε ανθρωπους με αξιοπρεπεια

Διαφωνω.Αν για παραδειγμα ενα μελος της οικογενειας σου εχει ενα προσωρινο προβλημα και σου ζητησει χρηματα η εσυ ο ιδιος ζητησεις σημαινει οτι χανεται η αξιοπρεπεια?Μην λεμε υπερβολες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δίχως να κατέχω το πλήρως το θέμα, εδώ δε δίνουν βιβλιάριο πρόνοιας σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη επειδή είναι Έλληνες μονάχα και δίνουν σε γύφτους. Σου ζητάνε ένα σωρό δικαιολογητικά. Τι να πεις...

Αυτό που γράφεις δεν ισχύει.Αν δεν έχεις μεγάλο εισόδημα,δεν έχεις πολλά ακίνητα στο όνομά σου παίρνεις άνετα βιβλιάριο.Μια ερώτηση στο δήμο που ανήκεις θα σε πείσει.Αν τώρα έχεις 3 διαμερίσματα και εισόδημα από ενοίκια 10.000 ευρώ,καλά κάνουν και δε σου δίνουν.Οι γύφτοι έχουν βιβλιάρια επειδή δεν έχουν ανοίξει ποτέ επιχείρηση κι εμπορεύονται παρανόμως.Από το να γεμίσουμε όμως μεταδοτικές ασθένειες,καλά κάνουν και τους δίνουν βιβλιάρια,να σωθεί ο υπόλοιπος πληθυσμός.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τώρα που το σκέφτομαι...Κι εγώ χρειάζομαι 500 ευρώ για να κάνω αναβάθμιση στον Η/Υ μου.Αν ανοίξω ένα λογ/σμό paypal θα βάλει ο καθένας σας μισό ευρώ (0,50€);Τι είναι το μισό ευρώ;1000 άτομα αν βάλουν από μισό ευρώ τον έφτιαξα τον Η/Υ...
:2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπόν μάγκες,

Ζήτω κάποιον που να μπορεί να μου δανείσει άμεσα το ποσό των 3000€ για επείγον περιστατικό υγείας.. Φυσικά με ένα ανθρώπινο τόκο και σε βάθος αποπληρωμής χρόνου περί τον 1-2 χρόνια .

Και μην αρχίσετε τις πιπες άμαπορουσανα παω στις τράπεζες θα το είχα κανει
Φιλε μακαρι να πουλας φιδια και να μην σοβαρολογείς.
Αν σοβαρολογεις υπαρχει η εκκλησια,ο δημος ,μπορείς να μπεις στο νοσοκομειο και να κανεις διακανονισμο μετά και να τα πληρωσεις λιγα λιγα ή καθολου και να πανε στην εφορια σου.
Αν ειναι τροπος για να φας λεφτα να τα φας σε γιατρους για φαλάκρα!!!  :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κανείς γιατρός και κανένα νοσοκομείο δεν αφήνει άνθρωπο να πεθάνει.Αν τα 3000 ευρώ είναι για φακελάκι για να φας τη σειρά κάποιου άλλου,καλό είναι να μην τα δώσεις ακόμα και αν τα βρεις.Μπορεί να είμαστε σε κρίση,αλλά ανθρωπιά υπάρχει ακόμα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Κανείς γιατρός και κανένα νοσοκομείο δεν αφήνει άνθρωπο να πεθάνει.Αν τα 3000 ευρώ είναι για φακελάκι για να φας τη σειρά κάποιου άλλου,καλό είναι να μην τα δώσεις ακόμα και αν τα βρεις.Μπορεί να είμαστε σε κρίση,αλλά ανθρωπιά υπάρχει ακόμα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom