Νέα

Άμεση ανάγκη χρημάτων!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες,

Ζήτω κάποιον που να μπορεί να μου δανείσει άμεσα το ποσό των 3000€ για επείγον περιστατικό υγείας.. Φυσικά με ένα ανθρώπινο τόκο και σε βάθος αποπληρωμής χρόνου περί τον 1-2 χρόνια .

Και μην αρχίσετε τις πιπες άμαπορουσανα παω στις τράπεζες θα το είχα κανει

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η BOU.BANK θα σου βρει την λυση τυπε,περιμενε και θα δεις.. :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
Λοιπόν μάγκες,

Ζήτω κάποιον που να μπορεί να μου δανείσει άμεσα το ποσό των 3000€ για επείγον περιστατικό υγείας.. Φυσικά με ένα ανθρώπινο τόκο και σε βάθος αποπληρωμής χρόνου περί τον 1-2 χρόνια .

τυπε τα λεφτα δεν φερνουν υγεια,τραβα να αναψεις καμμια λαμπαδα φιλα και τα λειψανα της αγια βαρβαρας και ολα κομπλε !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
επισης αμα δε μπορεις να πας σε τραπεζα σημαινει οτι σε εχουν ηδη μαυρισμενο επειδη τους χρωστας, οποτε τα εκλαψε τα λεφτα του οποιος σου δωσει.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Λοιπόν μάγκες,

Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο και πεστους οτι δεν εχεις λεφτα και εχεις αναγκη βοηθειας. Μη μασας. Αν σου πουνε παπαριες γαμησε τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχεις τίποτε να βάλεις ακούμπα ????

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
επισης αμα δε μπορεις να πας σε τραπεζα σημαινει οτι σε εχουν ηδη μαυρισμενο επειδη τους χρωστας, οποτε τα εκλαψε τα λεφτα του οποιος σου δωσει.

γιατι τυπε,και να μη χρωστας,σου δινει ευκολα το δανειο η τραπεζα αυτο τον καιρο;  :S

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες,

και πως θα σε εμπιστευτει ρε τυπε καποιος που δεν σε ξερει  :think: τεσπα, αμα βρεις κανενα να στα δωσει να του πεις οτι εχει και εναν γνωστο (εμενα δλδ) που του χρειαζονται ενα,δυο χιλιαρικα.

Επισκέπτης
Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο και πεστους οτι δεν εχεις λεφτα και εχεις αναγκη βοηθειας. Μη μασας. Αν σου πουνε παπαριες γαμησε τους.
Δίχως να κατέχω το πλήρως το θέμα, εδώ δε δίνουν βιβλιάριο πρόνοιας σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη επειδή είναι Έλληνες μονάχα και δίνουν σε γύφτους. Σου ζητάνε ένα σωρό δικαιολογητικά. Τι να πεις...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παίχτο λαθρομετανάστης, πες οτι εισαι απ την Ελληνική μειονότητα της Συρίας να σε λυπηθούν. Ειναι μουνόπανα οι γιατροί και οι δημόσιοι λειτουργοι γενικώς. Λεφτα ε?......Κι εεγω το ιδιο προσπαθώ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δίχως να κατέχω το πλήρως το θέμα, εδώ δε δίνουν βιβλιάριο πρόνοιας σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη επειδή είναι Έλληνες μονάχα και δίνουν σε γύφτους. Σου ζητάνε ένα σωρό δικαιολογητικά. Τι να πεις...

Δεν εχεις αδικο, αλλα αν δεν εχει ο ανθρωπος , τι να κανει..

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινε στο νοσοκομειο &  να παρακαλεσεις .
Να πεις την αληθεια οτι δεν υπαρχουν χρηματα.
Ζητα απο συγγενεις εφοσον υπαρχει θεμα υγειας.
Πουλα οτι εχεις & αξιζει

Επισκέπτης
Ρε παιδια αν ειναι οντως σοβαρα τα πραγματα θα την βρει την ακρη, ειτε απο καποιο συγγενη η φιλο μπορει να παει σε καποια εκκλησια να ζυτησει βοηθεια η σε μη κυβερνιτικες οργανωσεις και αλλα πολλα αν ψαξει λιγο. Στο μπου ομως ρε παιδια σε ααιτ με νικ που οι βασικοι τους θεματολογια ειναι για να μιλανε για πουτανες τι περιμενει δλδ  :grin:

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες,

Επειδή από εδώ μέσα δεν πρόκειται να βρεις ούτε σέντι, μήπως να αρχίσεις εσύ τις πίπες ;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Λοιπόν μάγκες,

πες μου ρε τυπε στο θεο σου
τι πιθανοτητες δινεις:
1) να σου δανεισει καποιος τη σημερον ημερα γενικως
2) να σου δανεισει 3.000 ευρω
3) να στα δανεισει μεσω ιντερνετ
4) να σου δανεισει μεσω του bourdela.com
5) να σου δανεισει και με τους ορους που θες (τοκο, χρονο αποπληρωμης)

παντως αν δεν τρολαρεις τραβα σε ενα οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο και θα πληρωσεις μονο τη συμμετοχη του ασφαλισμενου ακομα κι αν εισαι ανασφαλιστος η ανεργος. απο το 2013 καλυπτονται ολοι. αν δε βγαλεις ακρη, ζητα να μιλησεις με κουρουμπλα. θα σου ξηγηθει αρμυρο φιστικι.

Επισκέπτης
Εμενα με κανει εντυπωση που γραφει οτι δεν μπορει να παρει δανειο  και οτι η επομενη λυση που σκεφτεικε ειναι να ζυτησει δανεικα στο μπου.  :grin: Ενταξει αμα ειμασταν τοσο μαλακες στο ελλαδισταν θα μας ειχαν παρει την χωρα και τωρα θα ειμασταν σε τιποτα σκλαβοπαζαρα στην αφρικη  :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε σορυ κιολας, αλλά διαρκως αναγκη εχεις. Τι προβλημα υγειας μας λες?

νταξει παιδια ας οψεται το εκτακτο της αναγκης..

το δινω 200ε το κινητο μαζι με τις 2 θηκες του..ελεος  :fuck1:

το πουλαω παιδια εμεινα χωρις δουλεια κ δε βγαινω, ειναι3 μηνων ελαχιστα εχω παιξει εχω κ την εγγυηση απο media markt
μαζι με το φιφα 13 το μοτοστορμ, dc  vs mortal, kai assasinscreed.. το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω χειριστηριο.. :jerking:
το δινω 180ευρω..

Καλησπέρα,

θα ηθελα καποιος που ξερει να με ενημερωσει αν ξερει καποιον με τον οποιο μπορω να ερθω σε επαφη για να μου δωσει μια εκτιμηση της αξιας 2 εκκλησιαστικων εικονων που εχω και αν ενδιαφερεται και να τις αγορασει θα ειναι ακομα καλυτερα .
παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις ειναι μεγαλη αναγκη..

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εμενα με κανει εντυπωση που γραφει οτι δεν μπορει να παρει δανειο  και οτι η επομενη λυση που σκεφτεικε ειναι να ζυτησει δανεικα στο μπου.  :grin: Ενταξει αμα ειμασταν τοσο μαλακες στο ελλαδισταν θα μας ειχαν παρει την χωρα και τωρα θα ειμασταν σε τιποτα σκλαβοπαζαρα στην αφρικη  :o

Αμα ημασταν τόσο μαλάκες εε ??.....για κοίτα γύρω σου....

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
να μαζεψουμε ολοι απο 15ε να δωσουμε στο παιδι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Παίχτο λαθρομετανάστης, πες οτι εισαι απ την Ελληνική μειονότητα της Συρίας να σε λυπηθούν. Ειναι μουνόπανα οι γιατροί και οι δημόσιοι λειτουργοι γενικώς. Λεφτα ε?......Κι εεγω το ιδιο προσπαθώ.

Βαλε φουμο στο προσωπο και κανε τον Συριο προσφυγα. Πες τους θα σας γαμισει η κυρα τασια αν δεν μου βρειτε δωματιο. Εν αναγκη ας πεταξουν εξω κανεναν βρωμο ελληνα  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom