Νέα

Άμεσα μέτρα κατά της Οικονομικής Κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δήμευση περιουσίας εκκλησίας και ΚΚΕ

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το ξέρω και έχω πιει τρία μπουκάλια ντιούαρς από τη στεναχώρια μου...
Εσύ μόνο την μπάιτ θες, κι αυτή η κάργια δε σου κάθεται...
πουτάνα κενωνία...

Ναι ρε γαμώτο, δεν μου κάθεται ούτε η bite ούτε εσύ και έχω πιει 4 μπουκάλια Glennfidich από τη μεγάλη μου σκοτούρα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι ρε γαμώτο, δεν μου κάθεται ούτε η bite ούτε εσύ και έχω πιει 4 μπουκάλια Glennfidich από τη μεγάλη μου σκοτούρα....

Άμα είναι ν'αρχίσεις πάλι την κλάψα τουλάχιστον βρες δικά σου επιχειρήματα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άμα είναι ν'αρχίσεις πάλι την κλάψα τουλάχιστον βρες δικά σου επιχειρήματα

Εγώ κλάψα δεν κάνω

Εσύ όμως που σέρνεσαι όλη μέρα εδώ μέσα και δεν στον ρίχνει κανένας να δεις τι κλάψα κάνεις....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ κλάψα δεν κάνω

Εσύ όμως που σέρνεσαι όλη μέρα εδώ μέσα και δεν στον ρίχνει κανένας να δεις τι κλάψα κάνεις....

Αααχαχαχαχααααα, κλάψεεεεε κι άλλοοοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή κλάσε κιόλας αν θες, το ίδιο είναι 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Σχολασε ο γαμος η εχει κι'αλλο επεισοδιο..???  :rockon: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
εγω δεν βλεπω καμια κριση..............
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΙΡΑΤΟ...................... :think:

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
[shadow=red,left]Οι επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης αξιοπιστίας των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων εν έτη 2007 απετέλεσε την θρυαλλίδα αλυσιδωτών εξελίξεων και αντιδράσεων ως προς την κριτική της δομής του σύγχρονου κόσμου. Θεσμοί, αξίες και μέθοδοι τέθηκαν και τίθενται καθημερινώς υπό καθεστώς αναθεώρησης και εκ νέου προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Γρήγορα έγινε πρόδηλο το βάθος της διεθνούς κρίσης το οποίο δεν έφτανε σε οικονομικό και πολιτικό απλώς επίπεδο, μα κυρίως κοινωνικό.

Παντού σε ολόκληρο τον πλανήτη γίνεται ένας κρυφός ή φανερός επαναπροσδιορισμός αξιών και θεσμών. Οι ατομιστικοί μεθοδισμοί και οι άπληστα υλιστικές νοοτροπίες, οι οποίες προκάλεσαν και απέτυχαν παταγωδώς βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Έννοιες πρωταρχικές περνούν και αυτές μαζί με οικονομικά συστήματα και καθιερωμένα δόγματα ξανά υπό την βάσανο του κριτικού ελέγχου. Και μέσα από μια αναβράζον ατμόσφαιρα σοσιαλιστικών διαθέσεων και διεθνούς συγκατάβασης η Καθολική σκέψη η οποία κάνει και αυτή ξανά την εμφάνισή της τοποθετεί ως ανώτατη αρχής της και πάλι την Κοινότητα (Otto Dietrich 1939). Με αυτές τις βάσεις θα προσπαθήσω ευθύς αμέσως να παρουσιάσω τις πρόδηλες επιταγές μιας νέας κοινωνικής κατάστασης που έχει προκύψει.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η σύγχρονη εποχή έχει αποδιοργανώσει τους ρόλους άντρα και γυναίκας, εξισώνοντας, συγχέοντας  και περιπλέκοντας ανόμοια πράγματα με τελικό αποτέλεσμα την μετατροπή του ιερού θεσμού της γυναίκας σε μια αδηφάγα σπερμολογία και μια κοπροποιητική μηχανή εν συνεχεία. Η παθητική φύση της γυναίκας σιγά σιγά αντικαταστάθηκε από μια προσποιητή ενεργητικότητα και η θηλυκότητά της άρχιζε να καλουπώνεται πλήρως σε δυσπεπτικά τζιν και ψηλές αιμορροΐδες.

Οι γυναίκες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν προσφέρουν και δεν προσέφεραν  στην κοινωνία. Η κατά το πλείστον λανθασμένη ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με επίσημες έρευνες, είναι υπαίτια για την αστικοποίηση των πολιτών, για την υπογεννητικότητα και διάφορες άλλες κοινωνικές παθήσεις όπως όμως και κατά καιρούς η ανικανότητα σωστής μητρότητας ήταν εκείνη που εκκόλαψε το αβγό του φιδιού και έβγαλε  φαινόμενα τύπου Χίτλερ (Εθνικοσοσιαλιστική-Ναζιστική Γερμανία) και Στάλιν (Σοβιετική-Κομμουνιστική Ρωσία) από τα ίδια της τα στήθια (Harvard Magazine 1999).

Η διαχρονική εξέλιξη και οι σύμφωνες γνώμες των ειδικών έχουν εκτιμήσει πως η μακρά διάρκεια ανατροφής των παιδιών από τους γονείς είναι μια ολοένα και αυξανόμενη σύγχρονη μάστιγα που αντί να μειώνεται (λογικώς) αυξάνεται και η ανεξαρτητοποίηση των παιδιών αναδεικνύεται σε ένα αρκετά μεγάλο νέο κοινωνικό πρόβλημα. Οι σύγχρονες κυβερνήσεις έχουν κάνει πολλά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση με την δημιουργία ολοήμερων σχολείων και την επανακατάρτιση κοινωνικών λειτουργών μα οι τομές που πρέπει να γίνουν πρέπει πλέον να είναι ριζικές.

Η θεσμοθέτηση ολοήμερων δωρεάν σχολείων πρέπει να ακολουθήσει την πλήρη ανεξαρτητοποίηση του ρόλου της γυναίκας μιας και ο θεσμός της μητέρας πλέον δεν μπορεί να έχει άλλη εφαρμογή παρά στην μετεξέλιξή του σε αυτήν του κοινωνικού λειτουργού. Η κοινωνική υπηρεσία τους όμως δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα φιλικά προς τους λιλιπούτειους φίλους μας, αποκαλούμενα «μητρικά ένστικτα».

Η ποδηγετούμενη και επιτηδευμένη από τις μοντέρνες οπτασίες του φεμινισμού καθώς και χρόνια έλλειψη σεξουαλικής ικανοποίησης του αδύναμου φύλου, η οποία μερικές φορές χρησιμοποιείται και ως εργαλείο για την κοινωνική τους ανέλιξη, αποτελεί και αυτή ένα μισαρό ιδεολόγημα που δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτό ακριβώς το σημείο η κοινωνική τους εργασία σε ιδρύματα ανοχής υπό κρατική διαχείριση θα μπορούσε να προσφέρει προς πάρα πολλές κατευθύνσεις μα συνάμα και στην ριζική αναδόμηση ενός Νέου Κόσμου που δείχνει να ανατέλλει στα ερείπια της απληστίας του παλιού. Πρώτ’απ΄όλα οι παροχές και τα δικαιώματα προς τις γυναίκες σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν τεραστίως μεγαλύτερα από τις σημερινές εποχές όπου μόνη της η γυνή ανυπεράσπιστη καλείται από την βιολογικά  υστερούσα της θέση να ανταπεξέλθει σε πολλάκις πιο σκληρές συνθήκες. Δικαίωμα στον  δωρεάν ιατρικό έλεγχο, δικαίωμα στην κρατική ασφάλιση και ασφάλιση εργασίας από τυχόν ατυχήματα, κομψή αντιμετώπιση, φιλικό περιβάλλον και όλα αυτά αποδίδοντας και στην κοινωνία το καθήκον. Καθήκον προς την ομαλή λειτουργία των ορμών του άντρα που δημιούργησαν, δημιουργούν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν τον πολιτισμό (γιατί κάθε τούβλο που βρίσκεται εκεί, βρίσκεται γιατί ο άντρας το έβαλε εκεί), καθήκον προς υγεία, ευεξία και άθληση (ούτως ώστε να μπορούν να αντέχουν στο ξύλο) πράγματα που είναι συνυφασμένα με την αυτούσια και αυθεντικώς υποτακτική θηλυκότητα κάθε γυναίκας, και επί πλέον καθήκον για το σεβασμό στο σώμα, τις ορμές και τον ψυχισμό τους. Όλα αυτά καθιστούν την υποχρεωτική σεξουαλική κοινωνική εργασία των γυναικών υποχρεωτική και αδιαπραγμάτευτη.

Φυσικώς οι γυναίκες θα μπορούν να συλλαμβάνουν και να μεγαλώνουν (εώς μια αρκετά μικρή ηλικία) και το δικό τους παιδί αλλά το κοινωνικό αίσθημα σαφώς και δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τον υπερπροστατευτισμό των γυναικών όσον αφορά τέτοια θέματα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο προβλέπονται και ειδικές θέσεις για γυναίκες με περισσό ιδεαλισμό ελεγμένες από  αρμόδιους ιατρούς οι οποίες θα είναι σε θέση και θα έχουν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν πάντοτε προς το κοινωνικό συμφέρον. Η ανατροφή δε των νέων πολιτών της σεβόμενης εαυτόν κοινωνίας θα ανατίθεται σε αντίστοιχα ολοήμερα σχολεία ,πλήρως εξοπλισμένα από κοινωνικές λειτουργούς, οι οποίες ως επί το πλείστον θα είναι διεπόμενες και υπό βαθιά συναισθήματα εθελοντισμού (η περιουσία λόγω των επικίνδυνα υλιστικών παροξυσμών που εμφάνισε κατά το παρελθόν ο φεμινισμός θα επιτρέπεται στις γυναίκες μόνο σε περιορισμένη κλίμακα) καθώς και σε ειδικά στρατιωτικά σχολεία τα οποία και αυτά με την σειρά του καθίστανται χρήσιμα για το μέλλον όταν θα κατακτήσουμε τον κόσμο.

Μόνο έτσι και υπό αυτήν την σκοπιά η διεθνής χρηματοπιστωτική, πολιτική, κοινωνική και επικοινωνιακή κρίση θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο για έναν νέο μέλλον, για έναν νέο κόσμο όπου τα κοινωνικά ψεγάδια θα είναι η εξαίρεση και όχι κανόνας, όπου οι νέοι και οι νέες θα αντικρίζουν την κάθε μέρα με ασφάλεια και σιγουριά, και όπου ο αμοραλισμός θα αντικατασταθεί από ένα χαμόγελο. Το χαμόγελο των παιδιών μας.
[/shadow]

ps είχα δημοσιεύσει το κείμενο σε 2 διαφορετικά φόρουμ both εκ των οποίων έφαγα ban. Το ένα ήταν του φεμινιστή Κούλογλου.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΑ

ΚΥΡΙΟΙ MODERATORS ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MARIECLAIRE.TV Ή COSMOPOLITAN.TV , ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΣ !!
[/size][/size][/size]

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
τι σκαλωμα εφαγες φιλαρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι η τρίτη φορά που λογοκρίνομαι και αυτό επιβεβαιώνει την ορθότητα των λεγομένων μου. Ο φεμινισμός δεν πρέπει να επικρατήσει..

το βρήκαμε και το πρόβλημα της εποχής...
ο φεμινισμός.....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:think: :think: :think: :think: :think:

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το βρήκαμε και το πρόβλημα της εποχής...
ο φεμινισμός.....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:think: :think: :think: :think: :think:

Γιατί όχι; Όταν εσύ δουλεύεις για την baby sitter επειδή η γυναίκα σου αποφάσισε να κάνει καριέρα, όταν εσύ που έχεις περισσότερες ορμές αναγκάζεσαι να πληρώνεις για να σπάσεις τα μονο-αυνανιστικά δεσμά του γάμου, όταν το πιο πολιτικώς ανώριμο κομμάτι της κοινωνίας μας ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όταν η ηθική περνάει από τον πρωκτό τότε ναι κάθε καταδίκη του φεμινισμού μικρή ή μεγάλη είναι θετική.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί όχι; Όταν εσύ δουλεύεις για την baby sitter επειδή η γυναίκα σου αποφάσισε να κάνει καριέρα, όταν εσύ που έχεις περισσότερες ορμές αναγκάζεσαι να πληρώνεις για να σπάσεις τα μονο-αυνανιστικά δεσμά του γάμου, όταν το πιο πολιτικώς ανώριμο κομμάτι της κοινωνίας μας ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όταν η ηθική περνάει από τον πρωκτό τότε ναι κάθε καταδίκη του φεμινισμού μικρή ή μεγάλη είναι θετική.

έχεις δίκιο.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16