Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ο Πανύβλαξ Αλ Γκορ έχασε μεγάλο μέρος της όποιας αξιοπιστίας του με την εντελώς δειλή στάση που τήρησε την μαύρη νύχτα της επανακαταμέτρησης των ψήφων στην Φλόριδα.

Η Χίλαρυ είναι κλασσική αντιπρόσωπος των Democ-RATS, οι οποίοι το παίζουν Δημοκρατικοί για να πάρουν τις ψήφους των μειονοτήτων και μετά κυβερνούν ως Ρεπουμπλικάνοι.

Ο Οσάμα μου προξενεί μεγάλη εντύπωση γιατί έφτασε πολυ σύντομα πολύ ψηλά. Ο πάστορας του στο Σικάγο χρησιμοποιούσε έντονες αντισημιτικές κορώνες, ο ίδιος αρνείται να φορέσει καρφιτσούλα με την σημαιούλα των ΗΠΑ και δεν τραγουδά σε συγκεντρώσεις τον ύμνο των ΗΠΑ.¨Ολα αυτά μπορεί να σημαίνουν κάτι, μπορεί και τίποτα.

O ΜcCaine το παίζει πιο "Δημοκρατικός" ανάμεσα στους Ρεπουμπλικάνους αρθρώνοντας έναν πιο σώφρωνα λόγο, αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μας υπενθυμίζει την περιπέτεια της αιχμαλωσίας του στο Βιετνάμ...

God Bless America...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως ο μεθ-επόμενος πρόεδρος των ηπα θα είναι ο Vladimir Vladimirevic Putin...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάντως,όπως στην Ελλάδα έτσι κ στην Αμερική κυριαρχούν 2 φαμίλιες.Οι Καραμανλήδες κ οι Παπανδρέου εδώ,οι Μπους κ οι Κλίντον εκεί.
Λες να μας ζήλεψαν;;;

Η Ελλάδα πάντα δίδασκε τον πολιτισμό...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ο Οσάμα μου προξενεί μεγάλη εντύπωση γιατί έφτασε πολυ σύντομα πολύ ψηλά. Ο πάστορας του στο Σικάγο...

Φαντάζομαι εννοείς ΟΜΠΑΜΑ.

Γιατί αν βγει ο ΟΣΑΜΑ πρόεδρος των ΗΠΑ, εγώ πάω την άλλη μέρα για περιτομή, και βαφτίζομαι μουσουλμάνος...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε κάτι μου λέει οτι ο Obama θα εκλεγεί αλλά θα τον φάνε... Κυριολεκτικά εννοώ "θα τον φάνε"...

Εγω πιστευω οτι αν εκλεγει θα κυβερνησει πολυ συντηρητικα και θα εξυπηρετησει το "κατεστημενο".  Μακαρι να κανω λαθος...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν καταλαβα καλα το συστημα Καραμανλης-Παπανδρεου ειναι εξαγωγη πολιτισμου?  Η ειναι ειρωνία?
εδω για τον ζουραρι, τα goody's (ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΤΑ GOODY'S), ειναι παραγωγη πολιτισμου. δεν θα ειναι το διδυμο της οικογενειο-τέτοιας ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως, εάν θέλετε και μία διαφορετική γνώμη, προσωπικά θεωρώ πολύ περίεργο, εάν όχι ύποπτο, οι δημοκρατικοί σε μία περίοδο που το συντηρητικό κόμμα των ΗΠΑ ακούει μπινελίκια από όλες τις πλευρές και μοιάζει λαβωμένο, να κατεβάζουν για υποψήφιους δύο χαρτιά τα οποία η πλειοψηφία όσων γνωρίζουν από Αμερικανική πολιτική θεωρούν καμένα. Μία γυναίκα (απατημένη σύζυγο πρώην προέδρου) και έναν έγχρωμο.

Θεωρώ πολύ δύσκολο να κερδίζουν ψήφους από τους ρεπουμπλικάνους, είναι μάλιστα πολύ πιθανό  τα ποιοτικά στοιχεία των δύο συγκεκριμένων δημοκρατικών υποψηφίων να προκαλέσουν αύξηση του ποσοστού συμμετοχής στις εκλογές και ειδικότερα από συντηρητικούς ψηφοφόρους.

Θεωρώ επίσης, ότι με κάποιον άλλον υποψήφιο, οι δημοκρατικοί θα έκαναν περίπατο. Βέβαια, η πολιτική παραμένει κατά τη γνώμη μου η τέχνη του εφικτού, και με δεδομένο ότι είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις, τα πάντα είναι ακόμη πιθανά.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλε κάτι μου λέει οτι ο Obama θα εκλεγεί αλλά θα τον φάνε... Κυριολεκτικά εννοώ "θα τον φάνε"...

Μπα νομίζω πέρασαν αυτές οι εποχές... ευτυχώς... εδώ τη γλύτωσε ο πανάθλιος Μπους!!! :ak:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αν καταλαβα καλα το συστημα Καραμανλης-Παπανδρεου ειναι εξαγωγη πολιτισμου?  Η ειναι ειρωνία?

To συνολάκι Καραμαλής-Παπανδρέου-Μητσοτάκης είναι πολιτισμός.

Το συνολάκι Καραμαλής-Παπανδρέου σκέτο είναι απλά κουλτούρα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
είδα μέχρι στιγμής 2 αυτοκίνητα στην Αθήνα με κολλημένα αυτοκόλλητα του Ομπάμα πανω κ να λένε OMBAMA 2008.

Μη ξεχνάτε ότι οι αμερικάνοι που ζουν στη χώρα μας ΨΗΦΙΖΟΥΝ (άν θέλουν) στις εκλογές τους.

Μέσω πρεσβείας ή δι' αλληλογραφίας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μη ξεχνάτε ότι οι αμερικάνοι που ζουν στη χώρα μας ΨΗΦΙΖΟΥΝ (άν θέλουν) στις εκλογές τους.

Μέσω πρεσβείας ή δι' αλληλογραφίας.

Όχι μόνο οι Αμερικανοί. π.χ. Γερμανοί, Ιταλοί και Άγγλοι. Σύντομα και μέσω internet.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φανταστείτε πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα στην Αθήνα αν είχαμε επιπλέον στα αυτοκίνητα μας κάτι ανάλογο με τα bumper stickers των U.S. εκλογών.

Honk if U vote for Giorgakis!!!
Honk if U vote for Alexis!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095