Νέα

Αμερικάνες δασκάλες που πιάνονται με μαθητές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 460
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.666
Πόντοι
1.346
Το ξαναλέω: το forum θέλει γκρέμισμα από τα θεμέλια και να αναγεννηθεί από τις στάχτες όπως ο Φοίνικας :headbang2:
Τόσα νήματα έχουν ανοιχθεί με επιθυμίες για μαρκαλήματα σε ξαδέλφες, θείες, κουνιάδες, νύφες, καμαριέρες κλπ κλπ χάθηκε ωρέ παλικάρια να ανοιχθεί θέμα αν υπάρχουν μερακλήδες που θα ήθελαν να γαμήσουν τις δασκάλες τους; :confused:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
Εγω τυπε ειχα δασκαλα που Αμερικανα δεν ηταν αλλα σε Αμερικανικες φυλσκες υψιστης ασφαλειας πρεπει να ειχε κανει σιγουρα.
Ηξερε να ριχνει ξυλιες χωρις ν’ αφηνει σημαδια, σε χερια , ποδια, μιλαμε για επαγγελματικο επιπεδο.
Σημερα θα μπορουσε καλλιστα να δουλευει δασκαλα το πρωι και μπραβος το βραδυ.
Βεβαια αυτα αλλες εποχες, που το ξυλο εθεωρειτο ακομα ηθιλοπλαστικο εργαλειο, ευτυχως τις αφησαμε πισω μας…..
τωρα στην Αμερικη αντι να σε δερνουν οι δασκαλες, σε γ@μανε…:confused:
το ξυλο ειναι ηθικοπλαστικο εργαλειο. Και αν αφησατε αυτες τις εποχες πισω σας, σε 20-30 χρονια θα τα βρειτε μπροστα σας.
Περιθαλπτετε μια γενιά ανίκανων και ηλιθίων.
Το ξυλο, ο πονος, η ταπεινωση ο εξευτελισμος και περιθωριοποιηση ειναι εργαλεια για να κανουν τα χαιβανια καλυτερα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.663
Πόντοι
9.931

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
το ξυλο ειναι ηθικοπλαστικο εργαλειο. Και αν αφησατε αυτες τις εποχες πισω σας, σε 20-30 χρονια θα τα βρειτε μπροστα σας.
Περιθαλπτετε μια γενιά ανίκανων και ηλιθίων.
Το ξυλο, ο πονος, η ταπεινωση ο εξευτελισμος και περιθωριοποιηση ειναι εργαλεια για να κανουν τα χαιβανια καλυτερα.
πες. μας τυπε, ειναι ωραια στο Γκουανταναμο?
Εχει δουλιτσα?
αναμορφώσατε κανεναν σημερα ?

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
πες. μας τυπε, ειναι ωραια στο Γκουανταναμο?
Εχει δουλιτσα?
αναμορφώσατε κανεναν σημερα ?
Ωραιος ειπες την ατακα σου.
Βαλε υπενθυμιση τωρα και ενα χρονο απο σημερα ξαναμπες και διαβασε τι εγραψα εγω (μην διαβασεις την απαντηση σου) και πες μου αν θα διαφωνεις.
Η προσωπικη μας αποψη παντα μας φαινεται σωστη βαρχυχρονια, θελει χρονο για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος. Κανενας ανθρωπος δεν παραχεχεται στον εαυτο του οτι εκανε λαθος, ειναι φυσικη μας αμυνα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ωραιος ειπες την ατακα σου.
Βαλε υπενθυμιση τωρα και ενα χρονο απο σημερα ξαναμπες και διαβασε τι εγραψα εγω (μην διαβασεις την απαντηση σου) και πες μου αν θα διαφωνεις.
Η προσωπικη μας αποψη παντα μας φαινεται σωστη βαρχυχρονια, θελει χρονο για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος. Κανενας ανθρωπος δεν παραχεχεται στον εαυτο του οτι εκανε λαθος, ειναι φυσικη μας αμυνα.
οι προσωπικες αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες: ο καθενας μας εχει απο μια.
η δικη σου εχει ενα επιπλεον χαρακτηριστικό, επικροτει την βια ως μεσο διαπαιδαγώγησης.
θα με συγχωρήσεις αν δεν βαλω υπενθύμιση για τη δική σου.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
εδω λεει 18χρονο, τι γινεται εκει οθυτε με εμηλικους δεν αφηνουν ,και ο αλλος γαμουσε τετοιο μουνι και της εκανε καταγγελια πως τι του επιτεθηκε σεξουαλικα ? Παντως εγω διαθετω το κορμι μου ας μου εοιτεθουν σεξουαλικα Αμερικανιδες δασκαλες αν ειναι σαν αυτην σε εμφανιση ,βεβαια ειμαι λιγο σιτεμενος ηλικιακα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.788
Πόντοι
3.656

Κι άλλος πιτσιρίκος που κακοπέρασε στα χέρια της δασκάλας του :bigdick:

australia-teacher2.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456

Κι άλλος πιτσιρίκος που κακοπέρασε στα χέρια της δασκάλας του :bigdick:

australia-teacher2.jpg
εδω 17 χρονων ψηφιζουν , δηλαδη ειναι αρκετα ωριμοι για να ψηφισουν ,αλλα οχι για σεξ? τι γινεται ωρε παλικαρια ...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.640
Πόντοι
456
εχω και αλλη απορια ,17 χρονων δουλευα ηδη, και ανεβαινα θυμαμαι την Ευρυπιδου κατα τις 7-7.30 ,και εκει σε κατι γωνιες ηταν κρυμμενες κυριως τραβελες ,ε θυμαμι ηταν μια μπεταντζης ,ελεγε αγορακι εισαι για μια απολαυση που θα σου μεινει αξεχαστη και κατι τεοια , και απαντουσα ασε μας ρε Νικολα ( Νικολετα λεμε τωρα την ελεγαν) που θα βγαλεις καμμια μαλαπερδα μεγαλυτερη απο τη δικια μου ,τι γελια καναμε τοτε ,και τωρα τα 17χρονα καταγγελουν τη καθηγητρια επειδη γαμησαν τσαμπα? εμεις οταν δεν ειχαμε γκομενα η λογω ηληκιας δεν μας αφηνε ,πηγαιναμε σ εμπουρδελα , εγω πηγα απο τα 16 , δηλαδη με βιασε η πουτανα?? τι γινεται με τη νεολαια την εχει πειραξει η μαλακια στον εγκεφαλο?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.663
Πόντοι
9.931
εχω και αλλη απορια ,17 χρονων δουλευα ηδη, και ανεβαινα θυμαμαι την Ευρυπιδου κατα τις 7-7.30 ,και εκει σε κατι γωνιες ηταν κρυμμενες κυριως τραβελες ,ε θυμαμι ηταν μια μπεταντζης ,ελεγε αγορακι εισαι για μια απολαυση που θα σου μεινει αξεχαστη και κατι τεοια , και απαντουσα ασε μας ρε Νικολα ( Νικολετα λεμε τωρα την ελεγαν) που θα βγαλεις καμμια μαλαπερδα μεγαλυτερη απο τη δικια μου ,τι γελια καναμε τοτε ,και τωρα τα 17χρονα καταγγελουν τη καθηγητρια επειδη γαμησαν τσαμπα? εμεις οταν δεν ειχαμε γκομενα η λογω ηληκιας δεν μας αφηνε ,πηγαιναμε σ εμπουρδελα , εγω πηγα απο τα 16 , δηλαδη με βιασε η πουτανα?? τι γινεται με τη νεολαια την εχει πειραξει η μαλακια στον εγκεφαλο?
Μην συγκρίνεις την ελληνική νοοτροπία και τροπο σκέψης ενος 17χρονου με τον τροπο σκέψης ενος 17χρονου αμερικανου, καναδού, αυστραλιανού κλπ. Εδω ο πιτσιρικάς θα σκεφτεί πωπω γαμαω την καθηγητρια μου τι μαγκας και γαμιας ειμαι, ο ξενος ομως που εχει μεγαλώσει διαφορετικά θα σκεφτεί οτι βιάστηκε απο την καθηγητρια του και μπορεί να ντραπεί κιολας...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Συζητούσα με μία πολύ νεότερη συνάδελφο. Μου έλεγε ότι όταν ήταν 18 τη βιασε ένας σκηνοθέτης που της έκανε μάθημε σε θεατρικη ομάδα.
Τα πήρα και της είπα "γιατί δεν τον πήγες στην αστυνομία, πώς τον λένε να του κλείσουμε τη θεατρική ομάδα, να του σπάσουμε τα μούτρα κτλ"
Μου λέει "εντάξει συναινετικό σεξ έγινε, επειδή όμως εκείνος ήταν πολύ μεγαλύτερος και νιώθω ότι με παρέσυρε είναι σαν να με βίασε".

Επειδή δεν έχουν προβλήματα κάποιοι άνθρωποι θέλουν συνεχώς να θεωρούνται θύματα.
Φωνάζεις σε κάποιον επειδή έκανε μαλακία στη δουλειά; - Τον κακοποίησες
Πας με κάποια μικρότερη; - Τη βίασες

Καταλάβετέ το, δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο στο δικαστήριο, δεν έχει σημασία ποιος έχει λογικά επιχειρήματα, σημασία έχει ποιος κλαίγεται.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.199
Πόντοι
1.056

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.788
Πόντοι
3.656

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.663
Πόντοι
9.931

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.199
Πόντοι
1.056
Και είναι και σαν Χιλιανή πορτοφολού !

Λος Άντζελες: 43χρονη εκπαιδευτικός παράτησε τον σύζυγό της για έναν 13χρονο​

Οι αρχές του Λος Άντζελες υποστηρίζουν ότι η εκπαιδευτικός κακοποιούσε για έναν χρόνο το ανήλικο αγόρι Λος Άντζελες: 43χρονη εκπαιδευτικός παράτησε τον σύζυγό της για έναν 13χρονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom