Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.788
- Πόντοι
- 3.656
Αποκατάσταση...όμως καθηγήτρια με μαθητή δεν έχω ακούσει ...μακάρι να γίνει και αυτό να γίνουμε προοδευτική κενωνια.
Μακρόν
Αποκατάσταση...όμως καθηγήτρια με μαθητή δεν έχω ακούσει ...μακάρι να γίνει και αυτό να γίνουμε προοδευτική κενωνια.
το ξυλο ειναι ηθικοπλαστικο εργαλειο. Και αν αφησατε αυτες τις εποχες πισω σας, σε 20-30 χρονια θα τα βρειτε μπροστα σας.Εγω τυπε ειχα δασκαλα που Αμερικανα δεν ηταν αλλα σε Αμερικανικες φυλσκες υψιστης ασφαλειας πρεπει να ειχε κανει σιγουρα.
Ηξερε να ριχνει ξυλιες χωρις ν’ αφηνει σημαδια, σε χερια , ποδια, μιλαμε για επαγγελματικο επιπεδο.
Σημερα θα μπορουσε καλλιστα να δουλευει δασκαλα το πρωι και μπραβος το βραδυ.
Βεβαια αυτα αλλες εποχες, που το ξυλο εθεωρειτο ακομα ηθιλοπλαστικο εργαλειο, ευτυχως τις αφησαμε πισω μας…..
τωρα στην Αμερικη αντι να σε δερνουν οι δασκαλες, σε γ@μανε…
Καλά ξηγηθηκε....Μακρόν
πες. μας τυπε, ειναι ωραια στο Γκουανταναμο?το ξυλο ειναι ηθικοπλαστικο εργαλειο. Και αν αφησατε αυτες τις εποχες πισω σας, σε 20-30 χρονια θα τα βρειτε μπροστα σας.
Περιθαλπτετε μια γενιά ανίκανων και ηλιθίων.
Το ξυλο, ο πονος, η ταπεινωση ο εξευτελισμος και περιθωριοποιηση ειναι εργαλεια για να κανουν τα χαιβανια καλυτερα.
Ωραιος ειπες την ατακα σου.πες. μας τυπε, ειναι ωραια στο Γκουανταναμο?
Εχει δουλιτσα?
αναμορφώσατε κανεναν σημερα ?
οι προσωπικες αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες: ο καθενας μας εχει απο μια.Ωραιος ειπες την ατακα σου.
Βαλε υπενθυμιση τωρα και ενα χρονο απο σημερα ξαναμπες και διαβασε τι εγραψα εγω (μην διαβασεις την απαντηση σου) και πες μου αν θα διαφωνεις.
Η προσωπικη μας αποψη παντα μας φαινεται σωστη βαρχυχρονια, θελει χρονο για να καταλαβεις οτι εισαι λαθος. Κανενας ανθρωπος δεν παραχεχεται στον εαυτο του οτι εκανε λαθος, ειναι φυσικη μας αμυνα.
εδω λεει 18χρονο, τι γινεται εκει οθυτε με εμηλικους δεν αφηνουν ,και ο αλλος γαμουσε τετοιο μουνι και της εκανε καταγγελια πως τι του επιτεθηκε σεξουαλικα ? Παντως εγω διαθετω το κορμι μου ας μου εοιτεθουν σεξουαλικα Αμερικανιδες δασκαλες αν ειναι σαν αυτην σε εμφανιση ,βεβαια ειμαι λιγο σιτεμενος ηλικιακα
ΗΠΑ: 47χρονη σύμβουλος επαγγελματικής κατάρτισης έκανε αισθησιακούς χορούς και έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 13χρονοΗ δράση της αποκαλύφθηκε όταν δάνεισε σε φίλο το κινητό τηλέφωνό της
www.protothema.gr
|
Αυστραλία: Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσεΗ 30χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο στον 17χρονο μαθητή της με την ίδια να αυνανίζεται ενώ φέρεται να πήρε το χάπι της επόμενης ημέρας αφού έκανε σεξ με τον αγόρι
www.protothema.gr
|
εδω 17 χρονων ψηφιζουν , δηλαδη ειναι αρκετα ωριμοι για να ψηφισουν ,αλλα οχι για σεξ? τι γινεται ωρε παλικαρια ...
Αυστραλία: Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσε
Η 30χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο στον 17χρονο μαθητή της με την ίδια να αυνανίζεται ενώ φέρεται να πήρε το χάπι της επόμενης ημέρας αφού έκανε σεξ με τον αγόριwww.protothema.gr
Κι άλλος πιτσιρίκος που κακοπέρασε στα χέρια της δασκάλας του
Μην συγκρίνεις την ελληνική νοοτροπία και τροπο σκέψης ενος 17χρονου με τον τροπο σκέψης ενος 17χρονου αμερικανου, καναδού, αυστραλιανού κλπ. Εδω ο πιτσιρικάς θα σκεφτεί πωπω γαμαω την καθηγητρια μου τι μαγκας και γαμιας ειμαι, ο ξενος ομως που εχει μεγαλώσει διαφορετικά θα σκεφτεί οτι βιάστηκε απο την καθηγητρια του και μπορεί να ντραπεί κιολας...εχω και αλλη απορια ,17 χρονων δουλευα ηδη, και ανεβαινα θυμαμαι την Ευρυπιδου κατα τις 7-7.30 ,και εκει σε κατι γωνιες ηταν κρυμμενες κυριως τραβελες ,ε θυμαμι ηταν μια μπεταντζης ,ελεγε αγορακι εισαι για μια απολαυση που θα σου μεινει αξεχαστη και κατι τεοια , και απαντουσα ασε μας ρε Νικολα ( Νικολετα λεμε τωρα την ελεγαν) που θα βγαλεις καμμια μαλαπερδα μεγαλυτερη απο τη δικια μου ,τι γελια καναμε τοτε ,και τωρα τα 17χρονα καταγγελουν τη καθηγητρια επειδη γαμησαν τσαμπα? εμεις οταν δεν ειχαμε γκομενα η λογω ηληκιας δεν μας αφηνε ,πηγαιναμε σ εμπουρδελα , εγω πηγα απο τα 16 , δηλαδη με βιασε η πουτανα?? τι γινεται με τη νεολαια την εχει πειραξει η μαλακια στον εγκεφαλο?
ΗΠΑ: 39χρονη ομολόγησε ότι έκανε σεξ με 15χρονους ενώ ήταν σε διακοπές με τον σύζυγό και τα παιδιά τηςΜετά την ομολογία της, η Άλισον Σαρντίν πέτυχε συμφωνία για να μην βρεθεί στη φυλακή για περισσότερους από 8 μήνες
www.protothema.gr
|