Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Σε λαθος χωρα πηγα σχολειο γαμω την τυχη μου μεσα γαμω
Εγώ πήγαινα σε ιδιωτικό και είχαμε μια γυμνάστρια όνειρο.
πρέπει να τράβαγαν μαλάκια για πάρτη της 6 τάξεις γυμνασίου και άλλες τόσες Λυκείου.
Καλά γελάτε αλλά είδατε τι έπαθε ο Μακρόν από τη δασκάλα του.
Γιατί να μην είχα κι εγώ μια τέτοια δασκάλα ?? :- :- :-( :-(
Οχάιο: 33χρονη βοηθός δασκάλα έκανε σεξ με 12χρονο μαθητή στο σπίτι τηςΣυγκεκριμένα, η 33χρονη βοηθός δασκάλας, η οποία εργαζόταν στο Teays Valley West Middle School, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή μεταξύ 26 Απριλίου και 11 Μαΐου στο σπίτι της
www.protothema.gr
|
Εδωσε ενα χερι βοηθειας στο μαθητη η βοηθος δασκαλα.
Οχάιο: 33χρονη βοηθός δασκάλα έκανε σεξ με 12χρονο μαθητή στο σπίτι της
Συγκεκριμένα, η 33χρονη βοηθός δασκάλας, η οποία εργαζόταν στο Teays Valley West Middle School, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή μεταξύ 26 Απριλίου και 11 Μαΐου στο σπίτι τηςwww.protothema.gr
Ιταλία: Σάλος με 34χρονη καθηγήτρια που έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί 14χρονου μαθητή τηςΣάλος ξέσπασε στη γειτονική μας Ιταλία με την υπόθεση μιας 34χρονης καθηγήτριας, η οποία έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί ενός 14χρονου αγοριού, στο οποίο έκανε ιδιαίτερο μάθημα Αγγλικών.
eleftherostypos.gr
|
ειχανε αγχος οι ανθρωποι μηπως κ δεν βρει γκομενα ο γιοκας τουςΔεν είχαν πρόβλημα οι δικοί του και είχαν οι διάφοροι τυχάρπαστοι.Οι άνθρωποι δεν είναι μαλάκες,καθώς τους έφυγε ένα βάρος για το αν το παιδί τους είναι γκέι ή όχι(Φυσικά και όχι).Πάντως μπράβο στον πιτσιρίκο.Άξιος.
τωρα τι διαολο βρηκε αυτη η γκομεναρα σε αυτο το πιτσιρικι?
Τον Βρήκα