You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμερικάνες δασκάλες που πιάνονται με μαθητές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 461
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Άλλο ένα τυχερό αμερικανάκι...
www.protothema.gr/world/article/772903/salos-stin-arizona-27hroni-daskala-ekane-sex-me-13hrono-mathiti/]http://www.protothema.gr/world/article/772903/salos-stin-arizona-27hroni-daskala-ekane-sex-me-13hrono-mathiti/[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTgvMDMvMjMvZWtmaWxpLmpwZw%3d%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
Ώραία τσιμπουκόχειλα καί γυαλισμένο μάτι ή δασκάλα...μ'άρέσει...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πόσο ξεφτίλα μπορεί να γίνει ακόμα αυτός ο σύζυγος;
www.protothema.gr/world/article/773657/o-suzugos-tis-27hronis-daskalas-pou-ekane-sex-me-13hrono-pige-na-tin-kalupsei/]https://www.protothema.gr/world/article/773657/o-suzugos-tis-27hronis-daskalas-pou-ekane-sex-me-13hrono-pige-na-tin-kalupsei/[/url]
www.protothema.gr/world/article/773657/o-suzugos-tis-27hronis-daskalas-pou-ekane-sex-me-13hrono-pige-na-tin-kalupsei/]https://www.protothema.gr/world/article/773657/o-suzugos-tis-27hronis-daskalas-pou-ekane-sex-me-13hrono-pige-na-tin-kalupsei/[/url]
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
όταν ένα θηλαστικο ή οποιοδήποτε άλλο ζωο ωριμαζει σεξουαλικα και εχει ορμες για να κανει σεξ μονο στην ανθρωπινη κοινωνια διώκεται ως ανηθικο και παρανομο. ελεος με τον βιασμο της φυσης. τι να εκανε δηλαδή ο πιτσιρικος που καυλωσε με την δασκαλα να της ελεγε περιμενε μερικα χρονια να ενηλικιωθώ νομικα ενώ η φυση μας προσταζει?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
Εδώ οι αγωνιώδεις στιγμές του θύματος όπως φαίνονται από κάποια μηνύματα.
πιο αδικη διωξη και από του προεδρου τυπε... :'( :'( :'( :'(
που οδεύουμε ως ανθρωποτητα???? :S :S :S :S
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
εδω ο πατερας του θυματος εβγαλε φωτογραφια το γυιο του στην αποφοιτηση
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Στο Αμέρικα αν άντρας βιάσει γυναίκα θα φάει κάποια φυλακή, αν γυναίκα κάνει σεξ -οχι βιασμούς και τέτοια- με ανήλικο θα την πληρώσει πολύ παραπάνω.
Πάντως με αυτό το στόμα θα τσιμπούκωνε και άλογο η τύπισσα.
Πάντως με αυτό το στόμα θα τσιμπούκωνε και άλογο η τύπισσα.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
αμα η δασκαλα του ηταν καμια γρια σκιαχτρο θα τον κανανε τον πιτσιρικα προεδρο της Γαλλιας τυπε :Sτου γαμησανε ολη τη ζωη του πιτσιρικα οι μαλακες...θα νοιωθει τυψεις μια ζωη που φυλακιζουν την τσιμπουκλου του...άλλο ένα θυμα του αδιστακτου συστηματος που θα αυτοκτονησει σε λιγα χρονια από τις τυψεις... :'( :'( :'(
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
Καλα αν η μανα μου έδινε στεγνά την δασκάλα που με τσιμπουκωνε δεν θα της ξαναμιλούσα για την επόμενη πενταετία, εκτός αν εβρισκε καμια αλλη να με
Εντομεταξυ 8 στις 10 περιπτωσης οι δασκάλες ειναι ωραια μουνια
Εντομεταξυ 8 στις 10 περιπτωσης οι δασκάλες ειναι ωραια μουνια
Παιδιά οκ εν μέρει συμφωνώ με σχόλια, δεδομένου ότι και ο μικρός από τα sms που διάβασα χωνόταν κανονικά. Τα καλοκαίρια παλιά στο χωρίο είχα ένα φίλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό που μένει ακόμη, από όσο ξέρω γιατί πλέον τον έχω χάσει. Μου είχε πει ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τη δασκάλα του και μου το ανέφερε ως αρνητική εμπειρία. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Παιδιά οκ εν μέρει συμφωνώ με σχόλια, δεδομένου ότι και ο μικρός από τα sms που διάβασα χωνόταν κανονικά. Τα καλοκαίρια παλιά στο χωρίο είχα ένα φίλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό που μένει ακόμη, από όσο ξέρω γιατί πλέον τον έχω χάσει. Μου είχε πει ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τη δασκάλα του και μου το ανέφερε ως αρνητική εμπειρία. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Αν η δασκάλα είναι καμιά χοντρή με σκατόφατσα,όπως οι περισσότερες που είχαμε εδώ εμεις,εννοείται ότι θα είναι κακοποίηση.
Αλλά όταν είναι όπως αυτές στην Αμερική που είναι σαν μοντέλα,ε τότε θα χωθείς όσο δεν πάει.
nick-O-seven
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Mιλάμε ντιπ για ντιπ throat η δασκάλα!
Θα αλιθώρησε ο πιτσιρικάς
Θα αλιθώρησε ο πιτσιρικάς
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
Το να κανει πιπα μια δασκάλα σε ενα μαθητή από να του βάλει τον χάρακα στον κώλο έχει τεράστια διαφορά, το δεύτερο είναι σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση, το πρώτο δεν ξερω.Παιδιά οκ εν μέρει συμφωνώ με σχόλια, δεδομένου ότι και ο μικρός από τα sms που διάβασα χωνόταν κανονικά. Τα καλοκαίρια παλιά στο χωρίο είχα ένα φίλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό που μένει ακόμη, από όσο ξέρω γιατί πλέον τον έχω χάσει. Μου είχε πει ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τη δασκάλα του και μου το ανέφερε ως αρνητική εμπειρία. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.