Νέα

Αμερικάνα βασάνισε μέχρι θανάτου τον 15χρονο γιο με ειδικές ανάγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aunanisths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Ε στη μπουζού θα τη στείλουν και στην αμερική έχουν πραγματικά ισόβια όχι όπως εδώ που θα έκανε 15 χρόνια και μετά το σύστημα θα την πέταξε έξω επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος στις φυλακές...
Απλά με αυτήν , δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό , γιατί δεν θεωρώ πιθανό το να πάρει αν βγει έξω ένα ar-15 και να ξαπλώσει 50 άτομα. Δεν μου φαίνεται για δημόσιος κίνδυνος.
Το να πεθάνει μέσα, το βρίσκω πιο απάνθρωπο από τη θανατική ποινή.
Αν ήμουν ένορκος, δεν την έστελνα να πεθάνει φυλακή. Θα είχα τύψεις.
Οι θεοσεβούμενοι ένορκοι καράβλαχοι εκεί σίγουρα δεν θα έχουν .... θα είναι απόλυτα πεπεισμένοι
ότι λειτούργησαν .... σύμφωνα με τη ... γουϊλ οφ γκαντ .........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Απλά με αυτήν , δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό , γιατί δεν θεωρώ πιθανό το να πάρει αν βγει έξω ένα ar-15 και να ξαπλώσει 50 άτομα. Δεν μου φαίνεται για δημόσιος κίνδυνος.
Οι θεοσεβούμενοι ένορκοι καράβλαχοι εκεί σίγουρα δεν θα έχουν .... θα είναι απόλυτα πεπεισμένοι
ότι λειτούργησαν .... σύμφωνα με τη ... γουϊλ οφ γκαντ ........

Δηλαδή τι ποινή πρέπει να φάει?

Και έχει και άλλο παιδί που μπορεί να κινδυνεύει από αυτήν.

και αν δεν πάει στη μπουζού πρέπει να πάει γραμμή για το τρελοκομείο είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερη κάποια που βασάνιζε το ίδιο της το παιδί?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Ελλάς, η χαβούζα της Οικουμένης.

OP
OP
aunanisths

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
ότι λειτούργησαν .... σύμφωνα με τη ... γουϊλ οφ γκαντ .........
Για κανένα λόγο. Σκότωσε άτομο που την εμπιστευόταν, που ήταν εξαρτημένο από αυτήν, το οποίο το βασάνιζε κιόλας για να κάνει τα γούστα της.
Δεν τη τραβούσε κανείς από τα μουνόχειλα να κάνει παιδιά, ήταν συνειδητή επιλογή.
Ισόβια και σε ανδρικές φυλακές κιόλας, που δεν γίνεται, αλλά θα'πρεπε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ δείχνει το παρακάτω βίντεο, και ότι ετοιμάζουν ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ.
πολύ ωραίο και επεξηγηματικό. Έλα όμως που οι Κυβερνήσεις της Δύσης, είναι υποχρεωμένες να χαιδέψουν τα αυτιά των Γυναικών για να τους ψηφίζουν. Δεν θα αλλάξει το Νομοθετικό Πλαίσιο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
πολύ ωραίο και επεξηγηματικό. Έλα όμως που οι Κυβερνήσεις της Δύσης, είναι υποχρεωμένες να χαιδέψουν τα αυτιά των Γυναικών για να τους ψηφίζουν. Δεν θα αλλάξει το Νομοθετικό Πλαίσιο
Θέλει κοινοποίηση παντού, στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης,
φόρουμ, οπουδήποτε, τζάμπα είναι. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Σαμπως καλα ειναι οι Αμερικανοι?Ο πιο πειραγμενος λαος.
Ενώ εμείς με τις πολλές επιλογές που έχουμε για να ψηφίσουμε εκτονωνομαστε εκεί και συνεχίζουμε χαλαροί...αυτοί όμως αν δεν βγει κανας ημιτρελος εκατομμυριούχος πετρελαιας δεν έχουν επιλογές πλην των δύο γνωστών κομμάτων.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Είναι στο MI, εκεί έχει καταργηθεί. Οπότε τη γλύτωσε, μόνο ισόβια.
Μπα...
Όλοι έχουμε μια ιδέα του, ας τον πούμε "κώδικα τιμής" εντός φυλακής. Είτε απο κουβέντες, είτε απο ειδήσεις, είτε απο φήμες, είναι λίγο-πολύ γνωστό τι παθαίνουν όσοι πάνε μέσα για κακοποίηση παιδιού. Κυρίως δικού τους παιδιού. Παραδείγματα δικά μας έχουμε δεκάδες, και, ακόμα περισσότερα, εκτός συνόρων.
Με λίγα λόγια, κινδυνεύει να υποφέρει τόσο πολύ, που η θανατική ποινή να της φαίνεται κάτι σα λύτρωση που δεν έλαβε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Απλά με αφορμή τη συγκεκριμένη διαταραγμενη τύπισσα βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους έναντι του γυναικείου φύλου.
Τύπε αν διαβάσεις κάτι σχόλια στο youtube σε τέτοια βιντεάκια τα "αιτήματα'' μερικών θα βάλεις τα γέλια

δεν μισούν τις γυναίκες απλά θα ήθελαν να έχουν την θέση τους στην κοινωνία θέλουν να τους ανοίγουν τις πόρτες και να τους κερνάνε στο φαγητό και να μην πάνε να πολεμήσουν να μείνουν πίσω να πλέκουν την κάλτσα του στρατιώτη :gay:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

alex71, η συγκεκριμένη συλλαμβάνεται για 4η φορά. Η Λογική μου λέει, ότι θα έπρεπε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, και να απελαθεί. Τι λέει η Ελληνική Νομοθεσία επ' αυτού;

OP
OP
aunanisths

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Τύπε αν διαβάσεις κάτι σχόλια στο youtube σε τέτοια βιντεάκια τα "αιτήματα'' μερικών θα βάλεις τα γέλια

δεν μισούν τις γυναίκες απλά θα ήθελαν να έχουν την θέση τους στην κοινωνία θέλουν να τους ανοίγουν τις πόρτες και να τους κερνάνε στο φαγητό και να μην πάνε να πολεμήσουν να μείνουν πίσω να πλέκουν την κάλτσα του στρατιώτη :gay:
Και είναι μια χαρά λογική αντίδραση να σε ζηλεύουν όταν έχεις μόνο προνόμια και καθόλου υποχρεώσεις.
Σε περίπτωση πολέμου εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάτσω να σου πλέξω κάλτσες όσο εσύ θα πατάς νάρκες. Μετά τις νάρκες δεν θα τις χρειαστείς κιόλας. Μετά θα'χεις κερδίσει και το προνόμιο να σου ανοίγουν πόρτες. Γιατί κάπως θα πρέπει να περάσει και το αμαξίδιο κιόλας.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Και είναι μια χαρά λογική αντίδραση να σε ζηλεύουν όταν έχεις μόνο προνόμια και καθόλου υποχρεώσεις.
Σε περίπτωση πολέμου εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάτσω να σου πλέξω κάλτσες όσο εσύ θα πατάς νάρκες. Μετά τις νάρκες δεν θα τις χρειαστείς κιόλας. Μετά θα'χεις κερδίσει και το προνόμιο να σου ανοίγουν πόρτες. Γιατί κάπως θα πρέπει να περάσει και το αμαξίδιο κιόλας.
Εγώ δεν ανοίγω πόρτες σε καμία καργιολα.

Όπως μου είπε και μια Αγγλίδα αν ανοίγω πόρτες σε γυναίκες αλλά όχι σε άντρες είμαι σεξιστής και σημαίνει ότι πιστεύω πως μια γυναίκα δεν μπορεί ν ανοίξει την πόρτα

OP
OP
aunanisths

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Εγώ δεν ανοίγω πόρτες σε καμία καργιολα.

Όπως μου είπε και μια Αγγλίδα αν ανοίγω πόρτες σε γυναίκες αλλά όχι σε άντρες είμαι σεξιστής και σημαίνει ότι πιστεύω πως μια γυναίκα δεν μπορεί ν ανοίξει την πόρτα
Στην Αμερική είχα δει Κάρενς (πριν κυκλοφορήσει καν αυτή η λέξη) να ξεκινάνε καυγάδες και επειδή τους άνοιξαν την πόρτα και επειδή δεν τους άνοιξαν την πόρτα. Από ένα σημείο και μετά το φιλοσόφησα πως απλά ψάχνουν δικαιολογία για καυγά επειδή είναι cunts. Οπότε ή τις αγνοούσα ή τους πέταγα κάνα no hablo ingles για να με αφήσουν ήσυχο. Στη δεύτερη περίπτωση μερικές φορές κάθονταν ακόμα εκεί να λένε κατεβατά τύπου "Fucking spics, coming here, taking our jobs" κτλ.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Ότι διαβάζει κανείς από το άρθρο παραπέμπει σε διαταραγμένο άνθρωπο.

Οι διαταραγμένοι άνθρωποι φαντάζομαι ότι είναι έτσι και αλλιώς δυστυχισμένοι σε ένα μεγάλο βαθμό.

Ε στη μπουζού θα τη στείλουν και στην αμερική έχουν πραγματικά ισόβια όχι όπως εδώ που θα έκανε 15 χρόνια και μετά το σύστημα θα την πέταξε έξω επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος στις φυλακές...
Δεν ειναι λογω χωρου που βγαινουν
Ειναι λογω διαφορετικης νομικης σκεψης
Στη φυλακη μπαινεις για τρεις λογους: Τιμωρια, προστασια και σωφρονισμο
Στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες της Ευρωπης, η εννοια του σωφρονισμου ειναι πιο δυνατη
Στην Αμερικη κυριαρχει η τιμωρια
Πολλοι θα πουν οτι ειναι και λογω των ιδιωτικων φυλακων οτι θελουν ναχουν περισσοτερους κρατουμενους για να τα τσεπωνουν
Εγω πιστευω οτι ολοι δικαιουνται μιας δευτερης ευκαιριας οτι κι αν εχουν κανει, γιαυτο καλυτερα εδω το συστημα
Και αν κρινουμε απο την εγκληματικοτητα στην Αμερικη το συστημα δε δουλευει, ενω εδω αυτοι που βγαινουν μετα απο ισοβια 15 και 20 χρονια σπανια ξαναμπαινουν
Το πως φερεσαι στους κρατουμενους ειναι δειγμα πολιτισμου
Γιαυτο στις πιο πολιτισμενες χωρες τους εχουν βασιλιαδες ενω στον τριτο κοσμο ειναι κολαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom