The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 42.014
- Πόντοι
- 25.467
Το τάσι από ζάντα εννοείς ?![]()
Το τάσι από ζάντα εννοείς ?![]()
Νομιζω ηρθε η ωρα να το γυρίσουμε σε Νικο Καββαδία "σε τασι αρχαιο μπακιρενιο αλγερινο,που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν" !Ελπίζω το "σουραύλι" μου να αμειφθεί με κάτι παραπάνω από ολίγα ξηρά σύκα, κ' ένα τάσι γεμάτο πετμέζι.![]()
Και εμείς για το pussy είμαστε όλοι εδώΝομιζω ηρθε η ωρα να το γυρίσουμε σε Νικο Καββαδία "σε τασι αρχαιο μπακιρενιο αλγερινο,που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν" !
Ομιχλη= το Πούσι εκει ειμαστε! Επεσε πούσι αποβραδις
Τωρα μιλας σωσταΚαι εμείς για το pussy είμαστε όλοι εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλυτερα να το γυριζουμε στον Γιωργο ΜαργαριτηΝομιζω ηρθε η ωρα να το γυρίσουμε σε Νικο Καββαδία "σε τασι αρχαιο μπακιρενιο αλγερινο,που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν" !
Ομιχλη= το Πούσι εκει ειμαστε! Επεσε πούσι αποβραδις
Δάκρυσα (απο συγκίνηση)Καλυτερα να το γυριζουμε στον Γιωργο Μαργαριτη
Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε Μη με φιλάς με χείλη που καίνε Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα Μη μου ζητάς να φύγω από σένα.
Μιλαμε για πολυ νοημα.
Εχεις καλλιτεχνικη φλεβα για αυτο συγκινήθηκεςΔάκρυσα (απο συγκίνηση)![]()
Νταξει αν πιασουμε κ Τερλεγκα δεν θα μπορω να το διαχειριστώΕχεις καλλιτεχνικη φλεβα για αυτο συγκινήθηκες
Εμ λιγοι τα πιανουν τα νοηματα λιγοι .Γι αυτο σε γουστάρω εισαι κουλτουριαρα.Νταξει αν πιασουμε κ Τερλεγκα δεν θα μπορω να το διαχειριστώ
Πολυ νόημα μωρ'αδερφάκι μου!Εμ λιγοι τα πιανουν τα νοηματα λιγοι .Γι αυτο σε γουστάρω εισαι κουλτουριαρα.
Μόνο που ανάφερες το όνομα του τεράστιου Βασίλη Τερλέγκα ανέβηκες πολύ στα μάτια μου γλυκα!!!Νταξει αν πιασουμε κ Τερλεγκα δεν θα μπορω να το διαχειριστώ
ΠΟΡΝΕΣ στης αγιας αλητειας το στρατι,οι αισθήσεις μου παρεα με τα θελω! Ανατριχιασα τωρα !Μόνο που ανάφερες το όνομα του τεράστιου Βασίλη Τερλέγκα ανέβηκες πολύ στα μάτια μου γλυκα!!!
Ε μα για αυτό σου λέω!Μονο στα άσματα του Τερλέγκα μπορείς να βρεις τέτοια νοήματα!Εχει κάτι από Μπουκοφσκι ο Μπιλαρος διότι καταλαβαίνει άριστα την γοητεία της παρακμής …χαχαχαΠΟΡΝΕΣ στης αγιας αλητειας το στρατι,οι αισθήσεις μου παρεα με τα θελω! Ανατριχιασα τωρα !
Κοντεύει 12 γλυκιά μου και φοβήθηκα μην σεληνιαστηκες και εσύ
Επ! Τι έχουμε εδώ? Γλυκιά μου????Κοντεύει 12 γλυκιά μου και φοβήθηκα μην σεληνιαστηκες και εσύ![]()
Πάει αυτός απολύθηκε ...
δεν νομιζω, θα τα ξαναβρουνε!Πάει αυτός απολύθηκε ...
Θα την πάρει η Άννα![]()
Ειναι καλος μαζι μου γτ δεν του εχω πει τπτ για τον μπουφε! Αυτο ειναι fact
θα του πεις?Ειναι καλος μαζι μου γτ δεν του εχω πει τπτ για τον μπουφε! Αυτο ειναι fact