Amelie
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 2.036
- Πόντοι
- 201
ουτε καν....αααα μαλιστα, νατα κ τα γλυκολογα κ οι φιλοφρονησεις! Καποιο λαμογιο πηρε τριο (?) κ δεν εγραψε τιποτα! Μοιραστε την γνωση ρε μαγκες, μην ειστε μοναχοφαηδες
ουτε καν....αααα μαλιστα, νατα κ τα γλυκολογα κ οι φιλοφρονησεις! Καποιο λαμογιο πηρε τριο (?) κ δεν εγραψε τιποτα! Μοιραστε την γνωση ρε μαγκες, μην ειστε μοναχοφαηδες
Ελεος ρε τραγοπαπα! Ασε και κανεναν αλλον να παρει σειρα.Χμμμ. Έχετε και εκλεκτά προικιά! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερος θα σας έκανα πρόταση γάμου.
πεστα χρυσοστομε! γ να μην πω κ εγω για τα 5-6 ατομα που μου εκλεισαν κ με πακετωσαν ενω ημουν ηδη στο σημειο κ μιλαω γ αποστασεις. ουτε γ το οτι κανουν καυλαντα στ μνμτ ρε φυγετε απο δω ρεεεε που μιλατε κιολας με IQ χαρτοπετσεταςΠαντως εμενα ρε μαγκες μου απαντησε στο viber σχεδον αμεσα και μαλιστα μου προτεινε ραντεβου το ιδιο απογευμα. Το προβλημα ειναι πως μπορω να την κοπανησω απο το σπιτι μονο πρωι και δυστυχως το κοριτσι δεν μπορουσε τα πρωινα. Αν μπορουσε θα ειχαμε κλεισει αμεσως.
Καλημερα!πεστα χρυσοστομε! γ να μην πω κ εγω για τα 5-6 ατομα που μου εκλεισαν κ με πακετωσαν ενω ημουν ηδη στο σημειο κ μιλαω γ αποστασεις. ουτε γ το οτι κανουν καυλαντα στ μνμτ ρε φυγετε απο δω ρεεεε που μιλατε κιολας με IQ χαρτοπετσετας
Ελεος ρε τραγοπαπα! Ασε και κανεναν αλλον να παρει σειρα.
πεστα χρυσοστομε! γ να μην πω κ εγω για τα 5-6 ατομα που μου εκλεισαν κ με πακετωσαν ενω ημουν ηδη στο σημειο κ μιλαω γ αποστασεις. ουτε γ το οτι κανουν καυλαντα στ μνμτ ρε φυγετε απο δω ρεεεε που μιλατε κιολας με IQ χαρτοπετσετας
κοριτσαρα μου εγω ειπα τι εγινε ακριβως χωρις να μπορω να ξερω τι συμβαινει με αλλους. Μακαρι να μπορουσες να κανεις ενα πρωινο ραντεβου ωστε να γνωριστουμε κι απο κοντα!πεστα χρυσοστομε! γ να μην πω κ εγω για τα 5-6 ατομα που μου εκλεισαν κ με πακετωσαν ενω ημουν ηδη στο σημειο κ μιλαω γ αποστασεις. ουτε γ το οτι κανουν καυλαντα στ μνμτ ρε φυγετε απο δω ρεεεε που μιλατε κιολας με IQ χαρτοπετσετας
Αυτο ητανε η σταγονα που ξεχείλισε το ποτηρι!Απαξιώ!
Καλημερα! Σε υπερευχαριστω <3Καλημερα!
Θα μαθεις με τον καιρο να προφυλασσεσαι απο τρολ και να αρχειοθετεις εκει που δεν πιανει μελανι τους καυλαντακηδες. Υπομονη!
Αυτο ητανε η σταγονα που ξεχείλισε το ποτηρι!
Πες μου ωρα, μερος να σμιξουμε σε ραντεβου θανατου!
Για ραντεβου θανατου με καβγα ή για ραντεβού θανατου με τσιμπουσι και κρασι θα κλείσουμε τελικα;16 του μηνός 12η μεσημβρινή έξω από τα βλάχικα στη Βάρη.
σε ευχαριστώ ! Μολις γυρισω απο διακοπες γτ φευγω θα το φτιάξουμε <3 <3κοριτσαρα μου εγω ειπα τι εγινε ακριβως χωρις να μπορω να ξερω τι συμβαινει με αλλους. Μακαρι να μπορουσες να κανεις ενα πρωινο ραντεβου ωστε να γνωριστουμε κι απο κοντα!
Για ραντεβου θανατου με καβγα ή για ραντεβού θανατου με τσιμπουσι και κρασι θα κλείσουμε τελικα;
Επιλεγω το δευτερο. Θα παμε χορτατοι!
Να ενημερώσεις μολις γυρισεις να ξερουμε και εμεις που θα θελαμε να σε δουμε.σε ευχαριστώ ! Μολις γυρισω απο διακοπες γτ φευγω θα το φτιάξουμε <3 <3
να ειναι game of thrones ~ red wedding παρακαλώ!Για ραντεβου θανατου με καβγα ή για ραντεβού θανατου με τσιμπουσι και κρασι θα κλείσουμε τελικα;
Επιλεγω το δευτερο. Θα παμε χορτατοι!
Ναι, σωστα. Μην φυγουμε και απο το σπιτι νηστικοι.Α να γειά σας!!!
Να τσιμπήσουμε και κάτι πριν!
Ραντεβού Θανάτου είναι αυτό!
it's a deal <3Να ενημερώσεις μολις γυρισεις να ξερουμε και εμεις που θα θελαμε να σε δουμε.
Ρε θα τον φαω λαχανο σου λεω! Πρωτος θα παω στον Αδη.να ειναι game of thrones ~ red wedding παρακαλώ!
Εχεις δίκιο όντως υπάρχουν και θα υπάρχουν αυτοί μέχρι να τους σταμπαρεις αλλά μην τους παίρνει όλους η μπάλα. Υπάρχουν και καλοί πελάτες, εγώ περιμένω πως και πως να βολέψει να βρεθούμε. Δεν μου απάντησες, αλλά είδα ότι είσαι διακοπές οπότε είναι σεβαστό.πεστα χρυσοστομε! γ να μην πω κ εγω για τα 5-6 ατομα που μου εκλεισαν κ με πακετωσαν ενω ημουν ηδη στο σημειο κ μιλαω γ αποστασεις. ουτε γ το οτι κανουν καυλαντα στ μνμτ ρε φυγετε απο δω ρεεεε που μιλατε κιολας με IQ χαρτοπετσετας
...ναι οκ, γνωριμια σε κανα λομπυ ή ασανσερ το κοβω, αλλα ασε βρε κοριτσαρε κ εσυ να πλαναται μια φαντασιωση! Αυτο ειναι που εξιταρειουτε καν