Mythical Zoan
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.446
Δηλαδή στο "μεγάλο" δείγμα θα πέσουν πυρηνικά;αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα!αλλα εισαι μαγκας![]()

Δηλαδή στο "μεγάλο" δείγμα θα πέσουν πυρηνικά;αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα!αλλα εισαι μαγκας![]()
Θα δεις γατακιΔηλαδή στο "μεγάλο" δείγμα θα πέσουν πυρηνικά;![]()
Ωπα ρε κοριτσαρε,τι οπλισμος ειναι αυτος!! Ομορφο!!
καλησπεραΚαλησπέρες![]()
![]()
Με την παραπάνω φωτό όχι απλά καλυψες τα ισπανικά
Πήρες μάστερ από το universidad international de Valencia
Κουκλί μου εσύ![]()
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και σε τι αναφέρομαι αλλά τέσπα....Ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια! Προς κανέναν δεν ειμαι εχθρικά διακείμενη,να ζητήσω συγγνώμη δημοσίως εδω αν καποιος διαφωνει
Ναι οκ, αυτο ομως δεν ηταν λογος να φαω τοσο hate σε pm δεν κραταω κακιες ομωςΞέρεις πολύ καλά τι εννοώ και σε τι αναφέρομαι αλλά τέσπα....
Ετοιμάσου και για Ιταλικά σιγά σιγά...Monsieur Xanthī merci beaucoup c'est très gentilπαμε κ λιγο γαλλικά τωρα, τα ισπανικά τα καλυψαμε
![]()
Ετοιμάσου και για Ιταλικά σιγά σιγά...
Mi chiamo Amelie sai parlare inglese?Ετοιμάσου και για Ιταλικά σιγά σιγά...
Ωραία...πες αυτόν που με έδωσε πως δε μιλάω αγγλικά πως είναι μεγάλο ΜΝΠΝΟ....Mi chiamo Amelie sai parlare inglese?![]()
Ωραιο βυζο!![]()
@Amelie Δεν ξέρει από αγγλικά, αλλά γνωρίζει από ιταλικά και από μασάζΩραία...πες αυτόν που με έδωσε πως δε μιλάω αγγλικά πως είναι μεγάλο ΜΝΠΝΟ....
Όταν δε με εκτιμάει ο άλλος και με δουλεύει έτσι φέρομαι. Άλλωστε στην συνάντησή μας δε σου έδειξα δείγματα αρνητικού ανθρώπου αλλά το ακριβώς αντίθετο και το παραδέχτηκες!Ναι οκ, αυτο ομως δεν ηταν λογος να φαω τοσο hate σε pm δεν κραταω κακιες ομως
Ναι ηταν ολα καλά στην συναντηση μας και παρεξηγήθηκες επδ δεν εγραψα οτι περασα κ εγω καλα μαζι σου ως απαντηση στην κριτική σου. Και μου εστελνες μνμτ να το κάνω εστω και αργοπορημένα. Μετα εβγαλες τοσο hate κράζοντας με ,δεν πολυ-δικαιολογείται τεσπαΌταν δε με εκτιμάει ο άλλος και με δουλεύει έτσι φέρομαι. Άλλωστε στην συνάντησή μας δε σου έδειξα δείγματα αρνητικού ανθρώπου αλλά το ακριβώς αντίθετο και το παραδέχτηκες!