Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Μην ανησυχείς μαναρ, με τόσους μαλάκες εδώ μέσα πάντα θα έχεις δουλειά...Αυτο ακριβως τουλαχιστον χωραω ακομη απ τις πορτες
Μην ανησυχείς μαναρ, με τόσους μαλάκες εδώ μέσα πάντα θα έχεις δουλειά...Αυτο ακριβως τουλαχιστον χωραω ακομη απ τις πορτες
Καλό είναι να είμαστε χαλαροί σήμερα μέρα που είναι!!!!Μην ανησυχείς μαναρ, με τόσους μαλάκες εδώ μέσα πάντα θα έχεις δουλειά...
Ρε σάλτα και γαμησου ναυάγιο... τραβά να πεις χρόνια πολλά σε όλες τις μποτάνες...Καλό είναι να είμαστε χαλαροί σήμερα μέρα που είναι!!!!
Να σαι καλα πανδαές ονΜην ανησυχείς μαναρ, με τόσους μαλάκες εδώ μέσα πάντα θα έχεις δουλειά...
Δεν πειραζει darling,να εχουμε να πιανουμε κατι περα απο κοκκαλαΑυτο ακριβως τουλαχιστον χωραω ακομη απ τις πορτες
Δεν πειραζει darling,να εχουμε να πιανουμε κατι περα απο κοκκαλα
Καλημέρα μωράκι!Καλημέρα !! Χρόνια Πολλά!!
Πολλες καλημερεςΚαλημέρα μωράκι!
Χρόνιά Πολλά Όμορφη.. Να ξέρεις οτι σκεφτόμουνα την φωτογραφία σου.. με πονηρό τρόπο.Καλημέρα !! Χρόνια Πολλά!!
Χρόνια πολλά!! Χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτοΧρόνιά Πολλά Όμορφη.. Να ξέρεις οτι σκεφτόμουνα την φωτογραφία σου.. με πονηρό τρόπο.
Εγω να δεις χαρά που είχα οταν τελειωσα.. Σε ευχαριστώ για τις ευχες της γιορτης μου.Χρόνια πολλά!! Χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο
Αυτό κάνω... Χαλάρωσε και εσύ θα σπάσεις κάνα δάχτυλο στο πληκτρολόγιο....Ρε σάλτα και γαμησου ναυάγιο... τραβά να πεις χρόνια πολλά σε όλες τις μποτάνες...
Αυτό κάνω... Χαλάρωσε και εσύ θα σπάσεις κάνα δάχτυλο στο πληκτρολόγιο....
Σήμερα γιορτάζεις Πανουλη?? Χρόνια πολλά!!!!Εγω να δεις χαρά που είχα οταν τελειωσα.. Σε ευχαριστώ για τις ευχες της γιορτης μου.
Τώρα θυμήθηκα... Το είδες τελικά???
Πατσά χοντροκομμένο έπρεπε να σκέφτεσαι...Χρόνιά Πολλά Όμορφη.. Να ξέρεις οτι σκεφτόμουνα την φωτογραφία σου.. με πονηρό τρόπο.
Χρόνια πολλά!!! Με υγεία πάνω απ’όλα!Καλημέρα !! Χρόνια Πολλά!!
Αν αναφέρεσαι κυριολεκτικά σου προτείνω στην Βαρβάκειο το οινομαγειρίο Ηπειρος Επειδη γιορτάζω πάμε να σε κεράσω.Πατσά χοντροκομμένο έπρεπε να σκέφτεσαι...
Χρόνια πολλά όμορφο πλάσμα φώτιση και υγεία!!!Καλημέρα !! Χρόνια Πολλά!!
....μαγκα μου τι φαση, οποιοι δεν εχουν τα ιδια γουστα/καβλες με 'σενα, ειναι μαλακες?!?!Μην ανησυχείς μαναρ, με τόσους μαλάκες εδώ μέσα πάντα θα έχεις δουλειά...