Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.583
- Πόντοι
- 736
Και εγω φιλε μια απο τα ιδια!εγώ δεν έχω τηλέγραφο ρε παιδιά...
κανα τηλέφωνο, sms, viber, whatsup...
Και εγω φιλε μια απο τα ιδια!εγώ δεν έχω τηλέγραφο ρε παιδιά...
κανα τηλέφωνο, sms, viber, whatsup...
Άρα δεν είναι νέα στο χώρο;
Αντωνη πρωτοπορεις για αλλη μια φοραΕγω το τελευταίο δίμηνο την βλέπω
Ναι σιγά βρε.απλα είναι αξιαγάπητη σαν χαρακτήρας.δε νομιζω να το πω για άλλη εδώ περα τόσο πολυΑντωνη πρωτοπορεις για αλλη μια φορα
Εννοειται, μεχρι την επομενη αγαπημενη σου. Αφου εισαι αστατος χαρακτηρας, γιατι λες μεγαλα λογια?Ναι σιγά βρε.απλα είναι αξιαγάπητη σαν χαρακτήρας.δε νομιζω να το πω για άλλη εδώ περα τόσο πολυ
Όχι η amelie είναι απίστευτο κοριτσιΕννοειται, μεχρι την επομενη αγαπημενη σου. Αφου εισαι αστατος χαρακτηρας, γιατι λες μεγαλα λογια?
Σχεδον με επεισες, εαν χρειαστει θα πεις μια καλη κουβεντα?Όχι η amelie είναι απίστευτο κοριτσι
Είναι κουλ τυπακι θα τα καταφέρεις μόνος σου χχααχΣχεδον με επεισες, εαν χρειαστει θα πεις μια καλη κουβεντα?
Εχει κωλο το μενου;Καλησπέρα!! ειμαι κ εγω εδώ
Ελα ντε???Εχει κωλο το μενου;
....καλως ηλθες κ καλη αρχη κοριτσαρε!Καλησπέρα!! ειμαι κ εγω εδώ
Φυγε εσυ τωρα αμεσως............καλως ηλθες κ καλη αρχη κοριτσαρε!
Θα βοηθουσε να συμπληρωσεις περισσοτερα εξωτερικα χαρακτηριστικα σου στο προφιλ, οπως και τις υπηρεσιες σου στο βασικο και τα εξτρα που μπορει να εχεις! Και κανενας αλλος τροπος επικοινωνιας, εκτος απο τελεγκραμ θα βοηθουσε !
Τύπε, άσε να το χαρούμε λίγο το κορίτσι πριν το περιλάβεις....καλως ηλθες κ καλη αρχη κοριτσαρε!
Θα βοηθουσε να συμπληρωσεις περισσοτερα εξωτερικα χαρακτηριστικα σου στο προφιλ, οπως και τις υπηρεσιες σου στο βασικο και τα εξτρα που μπορει να εχεις! Και κανενας αλλος τροπος επικοινωνιας, εκτος απο τελεγκραμ θα βοηθουσε !
Ρε !!!....καλως ηλθες κ καλη αρχη κοριτσαρε!
...φανατικα και με επιμονη!!!Ρε !!!
Δεν πιστεύω να ζητάς και εσύ κώλο ??
Φυγε εσυ τωρα αμεσως........
Τύπε, άσε να το χαρούμε λίγο το κορίτσι πριν το περιλάβεις
Πότε έρχεσαι Αθήνα, προλαβαίνουμε;;;;
....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ'Ρε !!!
Δεν πιστεύω να ζητάς και εσύ κώλο ??
Με jelακι και proderm .....αϊ κανονιστε να το τρομαξετε το κοριτσ'