Νέα

Αμάξι από Αμερική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Η CIF ειναι το αθροισμα cost-insurance-freight. Η ασφαλεια ειναι συνηθως 0,5-1 τοις εκατο του τιμολογιου. Ο ναυλος θα ειναι περιπου 1500-2000$.
Καλυτερα ζητα απο εναν εκτελωνιστη αναφεροντας του ολα τα στοιχεια (Μοντελο, παλαιοτητα, κυβισμο, κοστος, ναυλο (αφου ρωτησεις μια μεταφορικη εταιρια απο που θελεις να το φερεις) να σου κανει την προ κοστολογιση.  

Παλιοτερα παντως που το ειχα ψαξει ειχα καταληξει οτι δεν συμφερει.

Τωρα εαν βρεις καμια κορβετ (σαν αυτη που οι 2 τυποι οι μιθμπαστερς ειχαν βαλει για μηνες μεσα 1 ψοφιο γουρουνι) και μετα προσπαθουσαν να την πουλησουν σε εξευτελιστικη τιμη... τοτε μπορει και να σε συμφερει   :2funny:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Aσε το θυμάμαι εκείνο το επεισόδιο με το ψόφιο γουρούνι.......!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τhannos σε ποια χώρα γίνονται αυτά?
Romania φιλε μου...!!
εχω ακουσει οτι αν εχεις αυτοκινητο στην ελλαδα με ξενες πινακιδες απο την ημερα που θα περασεις απο τα συνορα εχεις δικαιωμα να κατσεις maximum 6 μηνες...!!για καποιον που ζει βορεια ελλαδα και τα συνορα ειναι πολλυ κοντα δεν τον συμφερει να μπενοβγαινει μια βολτα και να ανανεωνεται το 6μηνο??

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είχα ένα φίλο που σπόυδαζε στο βουκουρέστι πολλά χρόνια.
όντως η ρουμανια είναι σχετικά φτηνη, φέρνουν πολύ πράγμα από γερμανία εκει.
Αυτό για το εξάμηνο, νομίζω ισχύει για μια φορά, και πρέπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου, χωρίς να ειμαι απόλυτα σίγουρος...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
To πακέτο είναι η συντήρηση, συμφωνώ....Ειδικά όχι βενζίνη κλπ αλλά η ασφάλεια και το σήμα κάθε χρόνο γαμώτο.....
Το ότι θα κυκλοφορεί στους Ελληνικούς δρόμους δεν είναι πακέτο;

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μιλάμε για μετακίνηση εθνική οδό, παραλιακή και Συγγρού.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σωστός...δεν ξέρω αλλά με το h2 έχω πάθει μεγάλη πλάκα απο τη μέρα που βγήκε.Φυσικά εκτός απο άνεση κλπ είναι και μια εξαιρετική μουνοπαγίδα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Είχα ένα φίλο που σπόυδαζε στο βουκουρέστι πολλά χρόνια.
όντως η ρουμανια είναι σχετικά φτηνη, φέρνουν πολύ πράγμα από γερμανία εκει.
Αυτό για το εξάμηνο, νομίζω ισχύει για μια φορά, και πρέπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου, χωρίς να ειμαι απόλυτα σίγουρος...
φιλε δεν νομιζω να ισχυει για μια φορα γιατι πολλυς κοσμος το καλοκαιρι ερχεται απο Γερμανια και οχι μονο (ελληνες) καθονατι για διακοπες 1-2 μηνες...αυτοι ειναι κατοικοι του εξωτερικου βεβεα αλλα καποτε ειχα ρωτησει θυμαμαι αλλα ειναι και λιγο μαλακια γιατι μου ειχανε πει οτι αυτην την δουλεια θα κανεις καθε τρεις και λιγο θα περνας τα συνορα??τωρα αν γινεται δεν ξερω τι παιζει με ασφαλεια αν σε καλυπτει ελλαδα (απο την στιγμη που το αυτοκινητο ειναι ξενοφερτο) και ποσο στοιχοιζει και αν συμφερει

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λοιπόν συνοπτικά θα πω πως ένα Η2 των 6.000 κυβικών, τετραετίας με φούλ έξτρα (σκάλα πίσω, ρεζέρβα νίκελ, μπάρα με φώτα επάνω κλπ) με κόστος κτήσης απο Usa 14.000 ? επιβαρύνεται συνολικά περίπου 8.000? (φόροι εκτελωνισμός, μεταφορικά). Ητοι σύνολο 22.000?. Δεν έχεις άμεσο δικαίωμα μεταπώλησης αλλά και σε 2-3 χρόνια να πωληθεί, όχι μόνο δεν χάνεις λεφτά αλλά κερδίζεις.(Αλήθεια μετά απο Η2 τι παίρνει κανείς?)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Jules η τιμή είναι καλή

Γερμανια παιζει 27-31 ανάλογα με τα χιλιόμετρα και την κατάσταση. Αρα συν φόρος συν μεταφορικά

Τι παίρνεις μετά από ενα Η2; Ενα κανονικό αυτοκίνητο θα έλεγα

Αν τελικά κάνεις την κίνηση, καλοτάξιδο

Μπορώ να σε ρωτήσω 2 πράγματα;

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φυσικά, δεν είμαι προς το παρόν έτοιμος, γι'αυτό ψάχνω πόσο θα πάει.Ημουν έτοιμος για wrangler γύρω στα 13-15.000 απο εδώ, μεταχειρισμένο. Ειμαι έτοιμος να θυσιάσω κάποια πράγματα για να το αποκτήσω, κι αυτά είναι αρκετά, αλλά η κάβλα και το χούϊ πλερώνονται!

Ρώτα με ό,τι θες.........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν συνοπτικά θα πω πως ένα Η2 των 6.000 κυβικών, τετραετίας με φούλ έξτρα (σκάλα πίσω, ρεζέρβα νίκελ, μπάρα με φώτα επάνω κλπ) με κόστος κτήσης απο Usa 14.000 ? επιβαρύνεται συνολικά περίπου 8.000? (φόροι εκτελωνισμός, μεταφορικά). Ητοι σύνολο 22.000?. Δεν έχεις άμεσο δικαίωμα μεταπώλησης αλλά και σε 2-3 χρόνια να πωληθεί, όχι μόνο δεν χάνεις λεφτά αλλά κερδίζεις.(Αλήθεια μετά απο Η2 τι παίρνει κανείς?)

Κανένα Leopard... :rockon: :rockon: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Jules ευχαριστώ

Ηθελα να σε ρωτήσω που έμαθες τις τιμές εκτελωνισμού

και αν ρώτησες για μηχανή

Ρωτάω γιατί ενδεχομένως να φάρε κανα μηχανάκι απο εκεί αλλά και ένα κλασσικό Ιταλικό αυτοκίνητο που έχω βάλει στο μάτι.

Αν έχεις κάποιον καλό εκτελωνιστή πμ σε παρακαλώ

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρώτησα απ' ευθείας τον πωλητή απο το ebay με email και μου απάντησε, γιατί το έχει ξανακάνει.Μπορείς κι εσύ να ρωτήσεις τον πωλητή, οι πιο πολλοί είναι εταιρίες κι εχουν πειρα απο αυτά καθώς και δική τους μεταφορική ναυτιλιακή που τα αναλαμβάνει όλα απο εκεί.

Συμφέρει απο μοτο να φέρεις κανένα Ironhorse ή Indian, είναι μοναδικά κομμάτια, απλά το πρόβλημα θα είναι με τα ανταλλακτικά. Αλλά τώρα με το ίντερνετ παραγγελνεις και εξάτμιση για διαστημόπλοιο και το βρίσκεις εύκολα και προπάντων με συνέπεια. Εχω αγοράσει αρκετά απο ebay πράγματα και αξίζει τον κόπο, ασε που έχεις και ασφάλεια προστασίας χρημάτων σε περίπτωση που πέσεις σε απατεώνα, μέσω paypal.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μμ...στο ebay χτυπάω μόνο ιδιώτες και μάλιστα ψιλοάσχετους που νομίζουν ότι είμαι απο athens georgia και δεν έχουν ακούσει ποτέ athens, greece.

Ευχαριστώ πάντως - μακάρι να το πάρεις το αμάξι.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μμ...στο ebay χτυπάω μόνο ιδιώτες και μάλιστα ψιλοάσχετους που νομίζουν ότι είμαι απο athens georgia και δεν έχουν ακούσει ποτέ athens, greece.

Ευχαριστώ πάντως - μακάρι να το πάρεις το αμάξι.

Nα'σαι καλά.Κάποιοι έχουν και Skype οποτε αν έχεις dsl μιλάς δωρεάν και άνετα για λεπτομέρειες.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Hummer H2 6,0

Κατανάλωση στην Εθνική: 22,5 λτ./100 χλμ.

Κατανάλωση στην Πόλη: 23,5 λτ./100 χλμ.

Μέση κατανάλωση: 23 λτ./100 χλμ.

(+) Επιβλητική σχεδίαση, ευρυχωρία, δυνατότητες εκτός δρόμου

(-) Κατανάλωση, εργονομία, αίσθηση τιμονιού στην άσφαλτο

Πηγη: autotriti

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ασε ασε.............τα ξέρω γαμώτο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:...........Πας για καφέ 10 χιλιόμετρα και άλλα 10 χλμ να έρθεις πχ και θες 10 ευρώ βενζίνη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Επανέρχομαι γιατί ψάχνω πλέον εντατικά και βρήκα αυτό με 11,249 ευρώ!!!!!!!!!!!!!
Εκτελωνισμοί κλπ πάνε κανα 8.000?.
Εκτός απο λειτουργικότητα, πως σας φαίνεται σαν μούρη (μουνοπαγίδα)????

Τιμη στην Ελλάδα 40-50.000 ευρώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom