Νέα

Αμάξι από Αμερική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλοι, βλέπω στο ebay κάτι αγγελίες με αμάξια και μότο στο ebay και πάω να :idiot: :idiot:

Hummer H2 περσινό μοντέλο με 20-25.000 ευρώ, ή κάτι Indian μοτο με 6-7.000 ευρώ. Αν υποθέσουμε πως βρίσκω μια σοβαρή εταιρία που πουλά ένα αμάξι που θέλω, πάω ένα ταξίδι εκεί να το ελέγξω αφού έχω κατασταλάξει :think: :think: τι παίζε με τελωνεία και φόρους? Παρακαλώ κάποιος που ξέρει 100% να απαντήσει.

Για ανταλλακτικά και λοιπά υπάρχει η hummer hellas, αλλά το πακέτο είναι το κόστος αγοράς, αλλά βλέπω πως στην Αμερική είναι πολύ πιο φτηνά.

Πάντως γνωστός έχει φέρει Cherokee απο εκεί και είπε πως πλήρωσε 5-6.000 τελωνείο για μια αγορά που έκανε 18.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ένα αμάξι με επιθυμητή τιμή στα 28.000 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 20.000 ευρώ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε καπως περιεργο μου φενεται...!!
αν ειναι οντως τοσο φτηνα γιατι μιλαμε για Hummer ολος ο κοσμος θα εφερνε απ εξω..!!εγω παντως ξερω οτι αν παρεις καινουριο μοντελο 2007 και με το τελωνειο θα σου βγει ακριβως τα ιδια λεφτα περιπου...!!αν ητανε ετσι ολοι θα φερνανε mercedes  απο γερμανια...!!
παντως εχω ακουσει μια πουστια που μπορει να γινει...!!αν βρεις ατομο (ελληνα παντα) που να ζει π.χ. Γερμανια αυτοι εχουνε το δικαωμα να τα κατεβασουνε σχεδον τσαμπα επειδει ειναι κατοικοι στο ονομα τους να το κρατησει περιπου 11 μηνες και να στο πουλησει μετα...(νομιζω οτι θα εχει κοκκινες πινακιδες αλλα δεν νομιζω να απασχολει κατι τετοιο)
και οταν ενα αμαξι ειναι παλιο οσο ποιο παλιο νομιζω τοσο ποιο μεγαλοι οι φοροι..!!!ψαξτο καλα φιλε

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΠΟλλοί παίρνουν αμάξι απο Γερμανία, κυρίως οι μαντράδες.Αλλά στην Αμερική τα Hummer είναι πολύ φθηνά. Και ο κόσμος ΔΕΝ παίρνει απο Αμερική γιατί απλά εκεί θέλουν φυσικά τα λεφτά μετρητά, δεν μπορείς απο εδώ να βάλεις δοσεις κλπ. Γι' αυτό κανείς σχεδόν δεν φέρνει απο Αμερική.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Χαλάουα.

Η Αμερική έχει καθεστώς εισαγωγής από τρίτες χώρες και όχι ΕΕ. Αρα καμμία σχέση με Γερμανία. Μη μπερδεύεστε.

Αν βρεις το αμάξι που σε ενδιαφέρει, τότε ρώτα στο τελωνείο την αξια CIF του και τι θα πλερώ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΠΟλλοί παίρνουν αμάξι απο Γερμανία, κυρίως οι μαντράδες.Αλλά στην Αμερική τα Hummer είναι πολύ φθηνά. Και ο κόσμος ΔΕΝ παίρνει απο Αμερική γιατί απλά εκεί θέλουν φυσικά τα λεφτά μετρητά, δεν μπορείς απο εδώ να βάλεις δοσεις κλπ. Γι' αυτό κανείς σχεδόν δεν φέρνει απο Αμερική.
οκ πασο
και συ τι πιστευεις οτι αν ενα humer εχει 20.000 και 25.000 σου λεω εγω ειναι πια τα τοσα εξωφρενικα λεφτα που δεν μπορεις να τα δωσεις κας...?
ξερεις ποσοι στην ελλαδα ειναι που τα εχουνε κας? πιστευω να ξερεις οτι σαν ελληνες ειμαστε 1οι στην απατεωνια και στην μπαγαμποντια..!!και αντε πας το πηρες καλοριζικο κιολας..!!πως το φερνεις ρε φιλε?(μηπως θα σου βγει ο κουκος αηδονι?)

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τα έχεις μπερδέψει και το πας στο φιλοσοφικό....Απλά ρωτάω αν συμφέρει να φέρεις κάτι τέτοιο ή παραπλήσιο εισαγωγή απο usa ή θα σου πάει διπλάσια λεφτά....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καταρχην με το humer δεν σε πιανει τεκμυριο????

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ρωτα καλυτερα εναν εκτελωνιστη αλλα εμενα η γνωμη μου ειναι αρνητικη.
Μονο και μονο για να το φερεις Ελλαδα θα σου στοιχισει πολλα και θα περιμενεις και αρκετο καιρο.
Μετα οι δασμοι που θα πρεπει να πληρωσεις εκτελωνισμος-πινακιδες κτλ.θα ειναι αλλα τοσα
γιατι πανε με πινακες και οχι με την τιμη αγορας.
Και καλο ειναι να ειναι μοντελο 1 ετους γιατι εχει πιο φθηνη φορολογια.
Οσον αφορα την Γερμανια πολλοι την εχουν πατησει γιατι το αυτοκινητο που πρεπει να παρεις πρεπει να εχει
πληρωθει εκει ο ΦΠΑ16% αρα να το εχει αγορασει ιδιωτης και οχι εταιρια αλλιως μαλλον θα σου στοιχισει πιο ακριβα.
Αν δεν εχεις ακρη να στο βρει τοτε καλυτερα κοιτα την εγχωρια αγορα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν σου ζητζσα να μου στελεις την φορολογικη σου δηλωση...!!!
παντως στο ειπα και παραπανω οτι μονο και μονο να το φερεις θα βγει ο κουκος αηδονι...!!τωρα ψαχτο καλα man και αν δεις οτι σε συμφερει και οτι μπορεις να το συντηρησεις τσιμπατο..!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρωτα καλυτερα εναν εκτελωνιστη αλλα εμενα η γνωμη μου ειναι αρνητικη.
Μονο και μονο για να το φερεις Ελλαδα θα σου στοιχισει πολλα και θα περιμενεις και αρκετο καιρο.
Μετα οι δασμοι που θα πρεπει να πληρωσεις εκτελωνισμος-πινακιδες κτλ.θα ειναι αλλα τοσα
γιατι πανε με πινακες και οχι με την τιμη αγορας.
Και καλο ειναι να ειναι μοντελο 1 ετους γιατι εχει πιο φθηνη φορολογια.
Οσον αφορα την Γερμανια πολλοι την εχουν πατησει γιατι το αυτοκινητο που πρεπει να παρεις πρεπει να εχει
πληρωθει εκει ο ΦΠΑ16% αρα να το εχει αγορασει ιδιωτης και οχι εταιρια αλλιως μαλλον θα σου στοιχισει πιο ακριβα.
Αν δεν εχεις ακρη να στο βρει τοτε καλυτερα κοιτα την εγχωρια αγορα.
ε ναι ρε φιλε μιλαμε αν εχεις ακρη...!!!οχι να πας ενα ωρεο πρωινο στην Γερμανια για να φερεις αυτοκινιτο χωρις γνωστους...
δεν πας ξυπολητος στα αγακθια

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
To πακέτο είναι η συντήρηση, συμφωνώ....Ειδικά όχι βενζίνη κλπ αλλά η ασφάλεια και το σήμα κάθε χρόνο γαμώτο.....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Jules το πήγα λίγο στο φιλοσοφικό, εχεις δίκιο.

Δες λίγο τη διαδικασία που σου είπα, η ακολούθησε αυτη του jepeto. Είναι ο μόνος τρόπος να μη βρεθείς να πληρώσεις λεφτά που δεν περιμενες.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Οκ, εννοείται θα το ψάξω, κι όχι για hummer απαραίτητα..Υπάρχουν πολλά αμάξια που εδώ είναι πανάκριβα κι εκέι έχουν χαμηλή τιμή. Απλά θα ψάξω πόσο θα μου έρθει στην τελική κι αν συμφέρει.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οπως και άλλες προδιαγραφές - νομίζω ότι θα σου ζητήσουν την έγκριση τύπου. Τεσπα, ψάχτο. Και καλή τύχη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Jules,

ειδικά τα αυτοκινητα στην Αμερική έχουν σχεδον μηδενική φορολογία, γι αυτό είναι τόσο φτηνά.
Στην εισαγωγή να ξέρεις ότι θα σε φορολογήσουν άγρια.
Βρίσκεις αρκετά πράγματα εκει, σε καλή τιμη, αλλά όταν τα φέρεις διαπιστώνεις ότι με μεταφορά , και με φόρους, σου έρχεται μία η άλλη που λέμε.
Πρίν μερικά χρόνια έιχαμε βρει μια εξωλέμβια 200ΗΡ πολύ φτηνή εκεί. Δεν θυμάμαι να σου πω τι πληρώσαμε στο τελωνειο.
Τελικά μας ήρθε ελάχιστα πιο φθηνα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μιας και ειμαι στο εξωτερικο θα ηθελα να πω το εξης...!!την προηγουμενη βδομαδα ηρθανε οι γονεις μου με το αυτοκινητο και πηγα με τον πατερα μου να το πλυνουμε...!!ειχε μονο bmw x5 porche mercedes s 500 κλπ κλπ...τεσπα ενιωσα καπως αβολα με το xantia διπλα τους..!!την ιδια μερα ειδα το τελευτεο μοντελο της audi A6 να ξεκιναει απο 28.900.και ρωτησα τον πατερα μου πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο φτηνα??
η απαντηση ειτανε η εξης...λογικο ειναι αν τα φερνουνε απ εξω και δεν πληρωνουνε δεκαρα στα τελωνια (κατι που ισχυει) αν δεν εχουνε τελη κυκλοφοριας και ουτε καν σημα οπως εχουμε εμεις το 07...εχουνε ενα σημα το οποιο το βαζουμε και μεις παρολο που εχουμε ελληνικες πινακιδες...(δεν ειναι ακριβο)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χωρια οτι εχω δει διαφημηση της Crysler να το φερνεις απ εξω με 0% τα παντα..!!!πως γινεται αυτο??
μηπως παιζει καμια διαφημηστικη πουστια??

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τhannos σε ποια χώρα γίνονται αυτά?

Stories

Νέο!

Stories