Νέα

Αμάρτησα για το βυζί μου - He pecado para mi tetas

• Μέλος που άνοιξε το νήμα βυζολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε Λοουκια αστον τον σεναριογραφο,μην μας το χαλας τωρα που εχει εμπνευση,θα τα διαβασει αυτα ο αρκανς και θα τα βαλει μαζι σου :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αυτες τις πιπες στα κοριτσακι απου τα χαφτουν!!!!!!κοπρεντε μι αμορ???

Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Να ξέρεις μόνο ότι σ'αγαπώ μ'όλη τη δύναμη της ψυχής μου... Δεν ξέρω να το πω και στα ισπανικά μήπως και συγκινηθείς... :'( :'( :'(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κρύφτο μη το δει η Σίλβα γιατί αρραβωνιαστήκαμε!!! Ωχ το μαλάκα το ξέρασα κι αυτό!!! Ο Θεός να με λυπηθεί!!!
Λουκρητία ξανασκέψου το, αν με σκοτώσεις ποιός θα γράφει το σίριαλ; 0:)

byzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε Λοουκια αστον τον σεναριογραφο,μην μας το χαλας τωρα που εχει εμπνευση,θα τα διαβασει αυτα ο αρκανς και θα τα βαλει μαζι σου :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Να ξέρεις μόνο ότι σ'αγαπώ μ'όλη τη δύναμη της ψυχής μου... Δεν ξέρω να το πω και στα ισπανικά μήπως και συγκινηθείς... :'( :'( :'(

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η ιστορία εκτυλίσσεται στις φτωχογειτονιές του Μεντεγίν...
Η ηρωίδα Χουανίτα Βυζάρες δουλεύει σε μπορντέλο για να ταίσει την οικογένειά της. Τον τυφλό πατέρα της Εμίλιο, τη σκύλα μητριά της Ντολόρες και τον πισωγλέντη αδερφό της Ρούφιο, ο οποίος θέλει να κάνει αλλαγή φύλου.
Η Χουανίτα όμως βασανίζεται από ένα μεγάλο πρόβλημα. Έχει τεράστια βυζιά τα οποία της προκαλούν αφόρητους πόνους. Θέλει να τα μικρύνει και να αφήσει πίσω της το βρώμικο παρελθόν.
Πρέπει να ξεφύγει όμως απ'τον αδυσώπητο νταβατζή Πάμπλο Κωλομπάρ, ο οποίος την έχει στη δούλεψή του και κονομάει τρελά φράγκα απ'τα βυζόμπαλά της.
Συμπαραστάτριες της Χουανίτα είναι η κολλητή της φίλη Τζένιφερ Κωλόπεζ, επίσης πουτάνα και η καλοκάγαθη τσατσά Εσμεράλδα.
Καψούρης μαζί της είναι ο βαρώνος της κοκαίνης Κάρλος Πρέζα, αλλά δε τον θέλει γιατί είναι ερωτευμένη με τον φτωχό πλην τίμιο Μαρσέλο Μαμούνια, ο οποίος τη φτύνει επειδή είναι πόρνη.
Η Χουανίτα θα απευθυνθεί στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο της Κολομβίας Δρ. Ερνέστο Βυζοσκάμπιλο κι έτσι θα ξεκινήσει ο γολγοθάς της...
Basado en una historia real

τη σκύλα μητριά της Ντολόρες Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ :s&m_1:
Ο βαρώνος της κοκαίνης Κάρλος Πρέζα Ο Ιωσηφ Μπλασκος
Τον φτωχό πλην τίμιο Μαρσέλο Μαμούνια Ο Σπυράκος (αυτός που τον παράτησε η κουβανή) :2funny:

Εγώ θα παίξω τον ρόλο του καθολικού εξομολόγου παππά της Χουανίτας :priest:Ντον Χεστούς Πορνον που θα είναι και ο αφηγητής της ιστορίας και ο άγνωστος αδελφός εξ αίματος του αδυσώπητου νταβατζή Πάμπλο Κωλομπάρ :fuck2:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
byzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τετέλεσται...
cross.gif

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 93926_Anna-Semenovich-01_122_508lo_122_508lo.jpg
    93926_Anna-Semenovich-01_122_508lo_122_508lo.jpg
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ουπς έχει MotoGP μοναδικές μου αγάπες. :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten:
Σώθηκαααααααααα!!!
ambulance-016.gif

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αυτες τις πιπες στα κοριτσακι απου τα χαφτουν!!!!!!κοπρεντε μι αμορ???

δεν είναι πολυ καυλωτικη αυτη η ισπανική γλώσσα... ειδικά οπως την μιλανε η λατινοαμερικάνες ...
και υποψιν δεν βάζουν γλώσσα μεσα ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λουκια Σιλβα Βυζο και το πρωτο επεισοδιο παιχτηκε,βλεπεται διαλογους παραπανω :2funny: :rockon: :rockon:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια μερα ελειψα και το γαμησατε το σηριαλ.ειπαμε οτι στο εργο πεφτει ξερο γαμησι μονο.και δεν υπαρχουν ερωτες και αγαπες.βυζο αγριεψε  το σεναριο.θελω παρτουζες,λεσβιακα,και αφθονες πιπες να παιζουν.τολμη και γοητεια το κανατε εσεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μια μερα ελειψα και το γαμησατε το σηριαλ.ειπαμε οτι στο εργο πεφτει ξερο γαμησι μονο.και δεν υπαρχουν ερωτες και αγαπες.βυζο αγριεψε  το σεναριο.θελω παρτουζες,λεσβιακα,και αφθονες πιπες να παιζουν.τολμη και γοητεια το κανατε εσεις.
Τυπε μου,πλοιο της αγαπης το κανανε μολις πλακωσανε τα θυλικα στο θρεντ.
Λες τυπε μου στην κολομβια που θα παμε αντι για :knockinb: να το παιξουμε αγαπητηκοι και γυρησουμε πισω ζευγαρωμενοι,βαση σεναριου? :2funny:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε μου,πλοιο της αγαπης το κανανε μολις πλακωσανε τα θυλικα στο θρεντ.
Λες τυπε μου στην κολομβια που θα παμε αντι για :knockinb: να το παιξουμε αγαπητηκοι και γυρησουμε πισω ζευγαρωμενοι,βαση σεναριου? :2funny:
το σεναριο θα αλλαξει απο δω και περα.τα θυληκα μονο θα γαμιουντε.δεν θα μιλανε καθολου.μονο κραυγες θα βγαζουν πανω στο γαμησι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom