loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αυτες τις πιπες στα κοριτσακι απου τα χαφτουν!!!!!!κοπρεντε μι αμορ???
Κρύφτο μη το δει η Σίλβα γιατί αρραβωνιαστήκαμε!!! Ωχ το μαλάκα το ξέρασα κι αυτό!!! Ο Θεός να με λυπηθεί!!!
Λουκρητία ξανασκέψου το, αν με σκοτώσεις ποιός θα γράφει το σίριαλ; 0
Ρε Λοουκια αστον τον σεναριογραφο,μην μας το χαλας τωρα που εχει εμπνευση,θα τα διαβασει αυτα ο αρκανς και θα τα βαλει μαζι σου
Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Να ξέρεις μόνο ότι σ'αγαπώ μ'όλη τη δύναμη της ψυχής μου... Δεν ξέρω να το πω και στα ισπανικά μήπως και συγκινηθείς... :'( :'( :'(
Η ιστορία εκτυλίσσεται στις φτωχογειτονιές του Μεντεγίν...
Η ηρωίδα Χουανίτα Βυζάρες δουλεύει σε μπορντέλο για να ταίσει την οικογένειά της. Τον τυφλό πατέρα της Εμίλιο, τη σκύλα μητριά της Ντολόρες και τον πισωγλέντη αδερφό της Ρούφιο, ο οποίος θέλει να κάνει αλλαγή φύλου.
Η Χουανίτα όμως βασανίζεται από ένα μεγάλο πρόβλημα. Έχει τεράστια βυζιά τα οποία της προκαλούν αφόρητους πόνους. Θέλει να τα μικρύνει και να αφήσει πίσω της το βρώμικο παρελθόν.
Πρέπει να ξεφύγει όμως απ'τον αδυσώπητο νταβατζή Πάμπλο Κωλομπάρ, ο οποίος την έχει στη δούλεψή του και κονομάει τρελά φράγκα απ'τα βυζόμπαλά της.
Συμπαραστάτριες της Χουανίτα είναι η κολλητή της φίλη Τζένιφερ Κωλόπεζ, επίσης πουτάνα και η καλοκάγαθη τσατσά Εσμεράλδα.
Καψούρης μαζί της είναι ο βαρώνος της κοκαίνης Κάρλος Πρέζα, αλλά δε τον θέλει γιατί είναι ερωτευμένη με τον φτωχό πλην τίμιο Μαρσέλο Μαμούνια, ο οποίος τη φτύνει επειδή είναι πόρνη.
Η Χουανίτα θα απευθυνθεί στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο της Κολομβίας Δρ. Ερνέστο Βυζοσκάμπιλο κι έτσι θα ξεκινήσει ο γολγοθάς της...
Basado en una historia real
byzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
byzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Βυζολάγνε να πω στη Αννούλα τη Σεμιόνοβιτς να περάσει για οντισιόν; ;)
Τετέλεσται...
διεγραψε με απο πουλεν σου!!!Πες της. Ούτως ή άλλως το ξύλο δε το γλιτώνω οπότε ας φάμε και κάνα βυζοσκάμπιλο.
Ουπς έχει MotoGP μοναδικές μου αγάπες. :-* :-* :-*
Σώθηκαααααααααα!!!
αυτες τις πιπες στα κοριτσακι απου τα χαφτουν!!!!!!κοπρεντε μι αμορ???
Τυπε μου,πλοιο της αγαπης το κανανε μολις πλακωσανε τα θυλικα στο θρεντ.μια μερα ελειψα και το γαμησατε το σηριαλ.ειπαμε οτι στο εργο πεφτει ξερο γαμησι μονο.και δεν υπαρχουν ερωτες και αγαπες.βυζο αγριεψε το σεναριο.θελω παρτουζες,λεσβιακα,και αφθονες πιπες να παιζουν.τολμη και γοητεια το κανατε εσεις.
το σεναριο θα αλλαξει απο δω και περα.τα θυληκα μονο θα γαμιουντε.δεν θα μιλανε καθολου.μονο κραυγες θα βγαζουν πανω στο γαμησι.Τυπε μου,πλοιο της αγαπης το κανανε μολις πλακωσανε τα θυλικα στο θρεντ.
Λες τυπε μου στην κολομβια που θα παμε αντι για να το παιξουμε αγαπητηκοι και γυρησουμε πισω ζευγαρωμενοι,βαση σεναριου?
Τυπε μου τιτανοτεραστιετο σεναριο θα αλλαξει απο δω και περα.τα θυληκα μονο θα γαμιουντε.δεν θα μιλανε καθολου.μονο κραυγες θα βγαζουν πανω στο γαμησι.