Ουυυυ από Αλβανίδες πουτάνες να φαν κι οι κότες.Βασικά αν η Αλβανία είχε τον πληθυσμό της Ρουμανίας θα έπαιζαν με τις υπολοιπες εθνικότητες σε αναλογία 10 προς 1 πιστεύω.
Σε ότι αφορά Φυλής το μαγαζί που μου έρχεται πρώτο πρώτο στο μυαλό είναι το Φ67.Καθαρά Αλβανιδομάγαζο.ΟΛΕΣ εκεί μέσα είναι αλβανίδες και ΟΛΕΣ δηλώνουν Ρουμάνες ή Τσέχες ανάλογα με το πως θα ξυπνησουν.Αντίνα Αλίσια Λάουρα Κλαούντια Μαρία.Οι δύο πρώτες έκαναν παλιά φουλ αλλά τώρα απλό ενώ η τελευταία κάνει πρωκτικό που ζήτησε και ο φίλος παραπάνω.
Άλλη Αλβανίδα και μάλιστα ομορφούλα είναι η Σόνια από το Φωκαίας 9.Στο ίδιο μαγαζί παίζει και η Βίκυ που δεν είναι όμορφη μεν αλλά κάνει πρωκτικό.
Στο
Φυλής 74 η Άννα είναι Αλβανίδα και κάνει πρωκτικό και στο Φ134Γ η Νίκη που ήταν παλιότερα στο 61.Και η Νικόλ από το κωνλεως υπόγειο είναι Αλβανίδα και κάνει πρωκτικό.Η τελευταία είναι και όμορφη μάλιστα.
Αλβανίδα είναι και η Τζώρτζια στο Διδύμου 7.Στανταράκι μου με απλό πρόγραμμα.
Και στο Φυλής 71 η Τζουλιάνα και η Λάουρα είναι Αλβανίδες.Η πρώτη κάνει πρωκτικό η δεύτερη απλό αλλά είναι μουνάρα.
Τώρα σε ότι αφορά ρουφαύγουλο πραγματικά δεν ξέρω καμία.Αμυδρά θυμάμαι την Αλίσια από Φ67 να γλείφει @@.Βέβαια δεν είμαι και ο κατάλληλος να μιλήσει για την εν λόγω υπηρεσία γιατί τα @@ μου τα χω μονίμως στην τρίχα και μου τα σνομπάρουνε