seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Φίλε, πέρα από την πλάκα, οι Αλβανίδες call girls είναι από τις καλύτερες! Και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.
Καμία συγκεκριμένη πρόταση έχουμε?Φίλε, πέρα από την πλάκα, οι Αλβανίδες call girls είναι από τις καλύτερες! Και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.
Δυστυχώς όχι, αλλά παλιά που είχα πάρει σε στούντιο ήταν απίστευτεςΚαμία συγκεκριμένη πρόταση έχουμε?
Ισχύει έχουν σταθερότητα θεωρώ! Και δεν καβαλανε το καλάμι!! Έχω κ εγώ καλη εμπειρία.Φίλε, πέρα από την πλάκα, οι Αλβανίδες call girls είναι από τις καλύτερες! Και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες.
Ισχύει έχουν σταθερότητα θεωρώ! Και δεν καβαλανε το καλάμι!! Έχω κ εγώ καλη εμπειρία.
Τελικά οι Αλβανίδες πουτανες είναι οι μοναδικές γυναίκες που αποδέχονται την πουτανια τους. Εύγε!Πολύ άνετες και χωρίς τουπε. Συμφωνώ
Δεν αποδέχονται όμως την καταγωγή τους... Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση, κάποιο όνομα...Τελικά οι Αλβανίδες πουτανες είναι οι μοναδικές γυναίκες που αποδέχονται την πουτανια τους. Εύγε!
Αρτεμις σιριναΞέρετε κάποια ενεργή αυτό το διάστημα:?
Την πουτανα γαμας, όχι την καταγωγή!Δεν αποδέχονται όμως την καταγωγή τους... Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση, κάποιο όνομα...
Αλβανιδαρα και αυτη? Ε βεβαια, ο Σειρηνακης στις ταινιες του ειχε full cast αλβανιδες!!Αρτεμις σιρινα
Δεν με κατάλαβες αδελφέ. Εννοώ ότι δηλώνουν Ελληνίδες, Ιταλίδες κλπ οπότε είναι δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι Αλβανίδες. Εγώ έχω φάει σκάλωμα να πηδήξω Αλβανίδα. Μπορεί και να το έχω κάνει και να μην το ξέρω μιας και δεν δηλώνουν την καταγωγή τους.Την πουτανα γαμας, όχι την καταγωγή!
Αμάν τα μάτια μου!!! Γράψε τουλάχιστον με ορθογραφία μην έχεις το ζόρι να την πεις και πιάνει πόνος το πληκτρολόγιο!!!κσερο οκ ι ενα αματουρι τιν αλεκσανδρα αλα ιστε τοσο αγαμιτι που γραφετε τοσεσ σελιδεσ μιανριστικεσ ραπανιστικεσ κε βαριεμε μι ροτασ τιποτα δε θα απαντισο σε βλακιεσ ιστε ολι ιδιοφιιεσ για εμενα λεο δεν κσερο απαντισισ αμα κσερετε εσισ πιτε μου κι εμενα
Λάθος.Την πουτανα γαμας, όχι την καταγωγή!
Η μεγάλη ρουμανική σχολή έχει μεγάλη παράδοση σταΛάθος.
Η καταγωγή λέει πολλά για την απόδοση μιας πουτάνας.
Δεν είναι τυχαίο ότι για όποιους έχουμε γαμήσει πολλές φυλές, οι Ρουμάνες κάνουν τα χειρότερα γαμήσια.
Albanida
Sindi από dream .
Άλλη έχουμε???