Νέα

Alpha male

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palikariomorfo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εντωμεταξυ, το "σκοτεινο αντικειμενο του ποθου" ειναι ενας χαζουλιακας, βλακοφατσας, με γυμνασμενο σωμα, και πολλα εκατ. ευρω. Αν ημουν γκομενα, δεν θα ασχολιομουν, καν.
Ομως αυτες ειχαν αλλη αποψη.

Εγώ, εσύ και γενικότερα ο αντρικός πληθυσμός είμαστε μαλάκες δυστυχώς. Θα μας δείξει λίγο μπούτι η άλλη ή θα μας τριφτεί και θα τρέχουμε πίσω της...

H γυναίκα όμως σκέφτεται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της. Το λένε και οι έρευνες εξάλλου ότι είναι περισσότερο εγκεφαλικές από τους άνδρες και ψάχνουν τον άνδρα που θα τους προσφέρει ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια μαζί του, με τα σημερινά δεδομένα δλδ κάποιον που θα τους προσφέρει αποκατάσταση...

Εξαιρέσεις  πάντα υπάρχουν. και από τις 100 γυναίκες θα βρεθούν και 10 που θα σου που οτι ο Ρουβάς δεν ειναι ωραίος και δεν θα κάνανε κάτι μαζί του ξερω γω.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αν ήσουν, αν ήμουν, αν ήταν ο οποισδήποτε γκόμενα θα σκεφτόμασταν με το ίδιο γυναικείο μυαλό.

Παντα μπορεις να κανεις αναλογίες για το πώς θα συμπεριφεροσουν αν ησουν γυναικα.

Εγω μπορω να αντιστοιχισω σχεδον ολους τους φιλους μου με σχεδον ολες τις φιλες μου (σσ χωρις να ειναι ζευγαρια/ στα ζευγαρια παιζει πολυ ανομοιογενεια).

Ο πυρηνας των ατομων ειναι ΕΝΑΣ, ειτε ειναι γυναικες ειτε ειναι ανδρες: Φιλοδοξοι ή μη, Φιλαργυροι ή μη, Πιστοι ή Άπιστοι, Τιμιοι ή Ρουφιανοι, Εξυπνοι ή Ηλιθιοι...
Ενταξει, οι γυναικες ειναι συνηθως πιο πονηρες απ' τους αντρες, οι αντρες πιο φιλοδοξοι (επαγγελματικα) απ' τις γυναικες, αλλά δεν γινεται να γενικευουμε. [πχ, και οι αντρες θα ηθελαν να επωφεληθουν απο εναν γνωστο τους εφοπλιστη, αλλά με αλλον τροπο/ η ιδιοτελεια δεν ειναι γυναικειο προνομιο]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ξέρω ανθρώπους που γαμάνε κάργα στην "καθωσπρέπει" κοινωνία
και μιλάμε είναι πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου , πολύ χαμηλου επιπέδου γενικοτερα
αλλά τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Παντα μπορεις να κανεις αναλογίες για το πώς θα συμπεριφεροσουν αν ησουν γυναικα.

Εγω μπορω να αντιστοιχισω σχεδον ολους τους φιλους μου με σχεδον ολες τις φιλες μου (σσ χωρις να ειναι ζευγαρια/ στα ζευγαρια παιζει πολυ ανομοιογενεια).

Ο πυρηνας των ατομων ειναι ΕΝΑΣ, ειτε ειναι γυναικες ειτε ειναι ανδρες: Φιλοδοξοι ή μη, Φιλαργυροι ή μη, Πιστοι ή Άπιστοι, Τιμιοι ή Ρουφιανοι, Εξυπνοι ή Ηλιθιοι...
Ενταξει, οι γυναικες ειναι συνηθως πιο πονηρες απ' τους αντρες, οι αντρες πιο φιλοδοξοι (επαγγελματικα) απ' τις γυναικες, αλλά δεν γινεται να γενικευουμε. [πχ, και οι αντρες θα ηθελαν να επωφεληθουν απο εναν γνωστο τους εφοπλιστη, αλλά με αλλον τροπο/ η ιδιοτελεια δεν ειναι γυναικειο προνομιο]
Ότι όλοι σκεφτόμαστε έτσι, σερνικοί και θυληκοί είναι αλήθεια. Το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ είναι πιο ικανός να το κάνει και πράξη. Γιατί και εμείς οι περισσότεροι άντρες έτσι σκεφτόμαστε, αλλά κάνουμε πίσω γιατί ξέρουμε ότι δεν το χουμε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι.

gina300

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη το φορουμ αυτο εχει κυριλε τυπους και πολλους Alpha male θα ηθελα να μου πειτε ποια στοιχεια κανουν εναν ανδρα πραγματικο alpha male;  :sunglasses:

Εγω συνοπτικα γιατι βιαζομαι σημαντικα θεωρω:

1)προσεγμενη εμφανιση (καθαρος, καλο ντυσιμο, ωραια δοντια)

2)επαγγελματικη επιτυχια

3)γυμνασμενος (οχι τερας αναβολικων αλλα πιστευω ενα δυνατο ωραιο σωμα ειναι οτι πρεπει)

4)ανετος σε συμπεριφορες με γκομενες, φιλους, μαλακες κτλ

5)ψαγμενος (περα δηλαδη απο πανεπιστημιο να εχει επιγνωση για ιστορια, πολιτικη, κινηματογραφο, λογοτεχνια κτλ)

6)να δινει την εικονα του επιμονου και του νικητη. Δηλαδη το ατομο που βαζει εναν στοχο και τον φερνει σε περας ακομα και αν χρειαστει να περιμενει ή να προσπαθησει σκληρα. Ενας σωστος ανδρας δεν πρεπει να ειναι φυγοπονος.

Αυτα μου ερχονται σε πρωτη φαση σε κυριες αξιες ενος alpha male. Αν εχετε και εσεις να προσθεσετε αλλα γραψτε.

aid229431-728px-Become-an-Alpha-Male-Step-2-Version-2.jpg
σωστος!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αλφα μελ ειναι αυτος που παλεψε μονος του στη ζωη, χωρις γονεις να του προσφερουν στηριξη, γνωρισε τη σκατοκοινωνια μας, τη νικησε και καταφερε, σε απογοητευση ολων και ξυπνωντας το φθονο τους, να σταθει στα δυο του ποδια. Ανεξαρτητος και περηφανος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αλφα μελ ειναι αυτος που παλεψε μονος του στη ζωη, χωρις γονεις να του προσφερουν στηριξη, γνωρισε τη σκατοκοινωνια μας, τη νικησε και καταφερε, σε απογοητευση ολων και ξυπνωντας το φθονο τους, να σταθει στα δυο του ποδια. Ανεξαρτητος και περηφανος.

Βγηκε και σε ταινια αυτην η ιστορια τυπε?  :think: :S :S :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο λεφτάς κακώς αναφέρεται.
Γιατί ο λεφτάς δεν έχει κάποια τεχνική , δεν κάνει κάτι καλά.
Απλά οι γκόμενες ξέρουν ότι αν γαμηθούν μαζί του και τα ρίξει όλα μέσα
θα του τα μασάνε για 35 χρόνια.
(Μέχρι να τελειώσει το μούλικο το 7ο post doc στην ψυχολογία στην Ελβετία
που θα μένει σε σαλέ μαζί με την καριόλα μάνα του).

Στους περισσότερους λεφτάδες αν αφαιρέσεις τα λεφτά,
δεν γαμάνε ούτε τσατσά του μεταξιού ε.α.

Ο alpha male , είναι αυτός ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.
ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Και ο τύπος που περιέγραψα, ήταν τέτοιος.
Και ήταν μπουρτζόβλαχος.

Οι μπουρτζόβλαχοι γαμάνε τα καλύτερα μουνιά.
Ο Κάρολος της Αγγλίας που ήταν πρίγκηπας και διάδοχος
γάμησε την ... Καμίλα Πάρκερ ....
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε Λακη, αυτος που λες εσυ ειναι ο ΓΑΜΙΑΣ.

Οταν μιλαμε για Alpha male, εννοουμε συγκεκριμενου τυπου ατομο (πετυχημενο, ωραιο, με κοινωνικη αποδοχη κλπ)

Το τονισα και προηγουμενως.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κατι σαν τον κουρκουλο στις ταινιες δλδ.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αlpha Male στην ελληνικη κοινωνια ηταν μονο η περσόνα του Ακάλυπτου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Alpha male είναι εξ ορισμού ο αρχηγός της αγέλης. Έχει έννοια στο ζωικό βασίλειο μόνο. Στις ανθρώπινες κοινωνίες, όπου σε άλλες ομάδες έχεις αξία και σε άλλες δεν υπάρχεις, είναι όρος αυτο-αναιρούμενος. Βέβαια κάποιοι πληρούνε ορισμένα στάνταρ που τους επιτρέπουν να γαμάνε περισσότερο από κάποιους άλλους. Καμία σχέση όμως με Alpha male και πουαδίστικες παπαριές. Μπορεί να κάνουν περισσότερα πεσίματα, μπορεί να εκμεταλλεύονται τη θέση τους, μπορεί να είναι πιο εμφανίσιμοι κλπ κλπ. Από ηγετικές δεξιότητες όμως να είναι σκέτοι στόκοι.

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πουτσες μπλε, δεν υπαρχει αυτο που περιγραφετε.
Ολα ειναι στη προσωπικοτητα, πουθενα αλλου.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1)προσεγμενη εμφανιση (καθαρος, καλο ντυσιμο, ωραια δοντια)
Δεν έχω προσεγμένη εμφάνιση κυρίως επειδή έχω ατσούμπαλο σώμα. Καθαρός είμαι. Δεν έχω ούτε ωραία δόντια ούτε τα χειρότερα, προς το λίγο κάτω από το μέτριο.
2)επαγγελματικη επιτυχια
Παπάρια. Απλά δεν είμαι άνεργος και βγάζω πάνω από 1000.
3)γυμνασμενος (οχι τερας αναβολικων αλλα πιστευω ενα δυνατο ωραιο σωμα ειναι οτι πρεπει)
Πρώην χοντρός με κρεμασμένη κοιλιά. Δύναμη; Ένα κοριτσάκι 15 χρονών είναι δυνατότερο από εμένα.
4)ανετος σε συμπεριφορες με γκομενες, φιλους, μαλακες κτλ
Πολύ άνετος. Δεν μιλάω σε γυναίκες εύκολα επειδή φοβάμαι πως αν το κάνω θα γίνω ρεζίλι γιατί θα τραυλίζω, θα χαζογελάω κλπ.
5)ψαγμενος (περα δηλαδη απο πανεπιστημιο να εχει επιγνωση για ιστορια, πολιτικη, κινηματογραφο, λογοτεχνια κτλ)
Γνωρίζω μόνο κάτι μαλακίες που δεν ενδιαφέρεται κανένας να μάθει.
6)να δινει την εικονα του επιμονου και του νικητη. Δηλαδη το ατομο που βαζει εναν στοχο και τον φερνει σε περας ακομα και αν χρειαστει να περιμενει ή να προσπαθησει σκληρα. Ενας σωστος ανδρας δεν πρεπει να ειναι φυγοπονος.
Δεν επιμένω ποτέ και δεν έχω όχι μόνο την εικόνα του νικητή αλλά ούτε καν αυτού που θέλει να προσπαθήσει. Είμαι 100% φυγόπονος.

Ουάου! Είμαι ο Ωμέγα μείλ.

OP
OP
P

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Δεν έχω προσεγμένη εμφάνιση κυρίως επειδή έχω ατσούμπαλο σώμα. Καθαρός είμαι. Δεν έχω ούτε ωραία δόντια ούτε τα χειρότερα, προς το λίγο κάτω από το μέτριο.Παπάρια. Απλά δεν είμαι άνεργος και βγάζω πάνω από 1000.Πρώην χοντρός με κρεμασμένη κοιλιά. Δύναμη; Ένα κοριτσάκι 15 χρονών είναι δυνατότερο από εμένα.Πολύ άνετος. Δεν μιλάω σε γυναίκες εύκολα επειδή φοβάμαι πως αν το κάνω θα γίνω ρεζίλι γιατί θα τραυλίζω, θα χαζογελάω κλπ.Γνωρίζω μόνο κάτι μαλακίες που δεν ενδιαφέρεται κανένας να μάθει.Δεν επιμένω ποτέ και δεν έχω όχι μόνο την εικόνα του νικητή αλλά ούτε καν αυτού που θέλει να προσπαθήσει. Είμαι 100% φυγόπονος.

Ουάου! Είμαι ο Ωμέγα μείλ.

1) Υπαρχουν φιλε μου και τα γυμναστηρια. Δεν θα ειναι ευκολο να φτασεις εκει που θες αλλα αυτη ακριβως ειναι η αξια του. Αμα ηταν ευκολο θα το εκανε ο καθενας. Αλλα ακομα και ετσι δεν θα χρειαστει οπως ειπα να γινεις τερας αναβολικων απλα να χασεις τα περιττα κιλα και να γινεις νορμαλ. Αμα μπεις σε αυτη την διαδικασια μπορει και να σου αρεσει γιατι περα απο την εμφανιση σε βαζει σε εναν υγιεινο ωραιο τροπο ζωης οχι μονο με την εκγυμναση αλλα και σε επιπεδο διατροφης, υπνου κτλ Επειτα λεφτα εχεις δεν εισαι δα και τοσο φτωχος μπορεις να βρεις ρουχα που σου ταιριαζουν, να φτιαξεις τα μαλλια σου και το στυλ σου γενικοτερα ωστε πρωτα απο ολα να αρεσεις σε εσενα. Δοντια λευκα να ειναι και δεν χρειαζεται να ειναι εντελως ισια σαν απο σιδερακια. Μπορεις να κανεις λευκανση για αυτο.

2) Απο λεφτα για Ελλαδα πιστευω οτι εισαι μια χαρα. Ζεις ανετα. Δεν ξερω βεβαια αν η δουλεια ειναι σχετικη με το πτυχιο σου και γενικα αν ειναι αυτο που θες...

3) Για κρεμασμενη κοιλια+δυναμη πας στο (1). Παντως αμα ησουν πρωην χοντρος σημαινει οτι ηδη εκανες μια υπερβαση επομενως πιστευω οτι δεν χανεις τιποτα να κανεις και δευτερη. Αυτη ειναι η ουσια φιλε μου να ξεπερναμε τον εαυτο μας.
4)Για το θεμα της ομιλιας οντως πιστευω οτι ειναι λιγο θεμα να το εχει κανεις... Αλλα και παλι μπορεις να κανεις μικροδιορθωσεις ισως και με την βοηθεια ειδικου.

5) Το να εχεις γενικοτερη μορφωση και να μην ενδιαφερεται να τις μαθει κανεις το πιθανοτερο ειναι οτι απλα συναναστρεφεσαι με ατομα χαμηλοτερου επιπεδου απο εσενα. Οποτε βρες καινουργια ατομα πιο ταιριαστα.

6) Και αυτο στο χερι σου να το αλλαξεις. Αμα θες να ευημερισεις δεν γινεται να εισαι φυγοπονος. Αμα δηλαδη δεν εισαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο σου -δεδομενου οτι και την δουλεια σου εχεις και την αυτονομια σου- μπορεις απλα ειτε μονος σου ειτε με βοηθεια καποιου ψυχολογου/ψυχιατρου να πεις οτι θελω να ανατρεψω την κατασταση ωστε να φτασω εκει που θελω.

Αν παλι περνας ωραια οπως εισαι τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
1) Υπαρχουν φιλε μου και τα γυμναστηρια.

Πιο μαλακισμένος χρόνος σε αυτή τη ζωή θεωρώ ότι δεν υπάρχει.
Πρέπει να είσαι απόλυτα χαμένος, για να πηγαίνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου σε γυμναστήριο.

Η βαρεμάρα δε, είναι απίστευτη.
Οι μαλάκες που γνωρίζεις εκεί ; Απίστευτοι.
Πρυτάνεις της μαλακίας με μετάλια όλοι.

Οι επιτυχίες τους σε γυναίκες ;
Ο τελευταίος από τους Αλβανούς που είχαν έλθει στην ελλάδα το 1992,
είναι ο Χιού Χέφνερ μπροστά τους.
Κάθε πότε γαμάνε ;

Πιο αραία από τα περάσματα κομητών.

Για να μην παρεξηγούμαι , είχα πάει πολλές φορές στη ζωή μου σε γυμναστήρια.
Συνεχόμενα στο ίδιο πάνω από 6 μήνες, δεν άντεξα ποτέ.

Την καλύτερη γυμναστική την έκανα σε δικούς μου χώρους πριβέ.
Είχα φτιάξει στο πατρικό σιδεράδικο κάτι μονόζυγα κτλ δικά μου,
αγόρασα και μπάρες και αλτήρες και κάνω τα δικά μου.

Επίσης θεωρώ ηλίθιο το να γυμνάζει κανείς όλους τους μυες του.
Για να γίνει σαν τα νούμερα του βόδι-μπίλντιγκ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΜΠΕΣ ;;;;;;;;;
Αν δεν θέλει να κάνει τον κλόουν εννοώ ...

Εγώ ήθελα να γυμνάζω μόνο τους μυς των χεριών και του στήθους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πρέπει να είσαι απόλυτα χαμένος, για να πηγαίνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου σε γυμναστήριο.
Το σκεφτόμουν να ξαναγραφτώ γυμναστήριο και το ποστ σου με εκφράζει απόλυτα. Ο κόσμος που πηγαίνει είναι λίγο ως πολύ για τον πούτσο. Τέρατα που στάνταρ τρυπιούνται με βελόνα από τον κώλο ή ψωνάρες που γυμνάζονται από μικροί με μόνο μέλημα να μοστράρουν τα δικέφαλά τους και να τραβήξουν τα γυναικεία βλέμματα. Στο τελευταίο είχα ξενερώσει τη ζωή μου, γιατί εκτός από όλα αυτά γινόταν λαϊκό προσκύνημα και δεν μπορούσα να πετύχω ένα όργανο ελεύθερο. Το σιδεράδικο είναι η καλύτερη λύση, αλλά όταν δε μένεις σε δικό σου σπίτι και πρέπει να κουβαλήσεις όλον αυτό το βαρύ εξοπλισμό στις μετακομίσεις, το σκέφτεσαι.

Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν επιτυχίες στις γυναίκες;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Η βαρεμάρα δε, είναι απίστευτη.
Οι μαλάκες που γνωρίζεις εκεί ; Απίστευτοι.
Πρυτάνεις της μαλακίας με μετάλια όλοι.

Οι επιτυχίες τους σε γυναίκες ;
Ο τελευταίος από τους Αλβανούς που είχαν έλθει στην ελλάδα το 1992,
είναι ο Χιού Χέφνερ μπροστά τους.
Κάθε πότε γαμάνε ;

Πιο αραία από τα περάσματα κομητών.

Για να μην παρεξηγούμαι , είχα πάει πολλές φορές στη ζωή μου σε γυμναστήρια.
Συνεχόμενα στο ίδιο πάνω από 6 μήνες, δεν άντεξα ποτέ.

Την καλύτερη γυμναστική την έκανα σε δικούς μου χώρους πριβέ.
Είχα φτιάξει στο πατρικό σιδεράδικο κάτι μονόζυγα κτλ δικά μου,
αγόρασα και μπάρες και αλτήρες και κάνω τα δικά μου.

Επίσης θεωρώ ηλίθιο το να γυμνάζει κανείς όλους τους μυες του.
Για να γίνει σαν τα νούμερα του βόδι-μπίλντιγκ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΜΠΕΣ ;;;;;;;;;
Αν δεν θέλει να κάνει τον κλόουν εννοώ ...

Εγώ ήθελα να γυμνάζω μόνο τους μυς των χεριών και του στήθους.

:tooth:

http://[URL unfurl="true"]www.nc4x4.com/attachments/acdn-themetapicture-com_media_funny_thin_legs_big_arms_guy_walking-jpg.182274/[/img[/URL]]

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b9/59/4c/b9594c2ae7c30031cec025d6db36faba.jpg

ΥΓ. Όχι πως δεν συμφωνώ εδώ με αρκετά απ' όσα γράφεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom