Νέα

Αλλοι 4 εγγαμοι ή με σταθερη σχεση ανδρες που πήγαν με τις ιεροδουλες εχουν HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τέσσερις άνδρες προστέθηκαν στον κατάλογο των μολυσμένων με τον ιό του AIDS ατόμων που ήρθαν σε επαφή με οροθετικές ιερόδουλες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για Έλληνες με σταθερή ή έγγαμη σχέση, οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με το ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις οροθετικές ιερόδουλες της Αθήνας και οι οποίοι έσπευσαν να εξεταστούν στις Κινητές Μονάδες Υγείας του Κέντρου.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Μονάδες που προσέρχονται συνεχώς άτομα για εξετάσεις.

Συνολικά έχουν εξεταστεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περί τους 200 άνδρες. Τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν φτάσει τα 8.000 με την πλειονότητα των ανδρών που καλούν να παραδέχονται ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικά στη διάρκεια των επαφών τους με εκδιδόμενες ή άλλες άγνωστες γυναίκες.

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;   Ολοι απο πίπα κόλησαν; ολοι στο 0,001% έπεσαν ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Πόσους ξέρετε που γαμάνε ακάποτα πουτάνες σε ντελα στούντιο ή στο δρόμο;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
καμια λυπηση γι αυτα τα ζωα...ουτε τους κοροιδεψαν ουτε επεσαν θυματα

πρεπει να εισαι ζωο διποδο για να πας χωρις καποτα μ αυτες τις χιλιοτρυπημενες

ουτε για πιπα με καποτα δεν ηταν

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Δεν λεει αλλοι 4 σε 100.000 που έκαναν εξετάσεις; λεει αλλοι 4 ΜΕ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ στους 200 δηλαδη 2% απο τι; απο πίπες;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;   Ολοι απο πίπα κόλησαν; ολοι στο 0,001% έπεσαν ή κάτι άλλο συμβαίνει;

φιλε ακαποτο γαμησι εννοουνε , μουνι κωλο
δεν ειναι δυνατον απο πιπα
πιπα ακα δινουν σχεδον ολοι (κ εγω)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

μπορει να κανανε ακαποτο γαμησι..μπορει να τον ψιλοπαιρνουν κ να μη το λενε(το πιθανοτερο),μπορει κ να τρυπιουνται(αν κ για παντρεμενους χλωμο το κοβω αυτο)..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και αυτοί που ανιχνεύθηκαν έτσι ξεκίνησαν....................

Με πίπα!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οταν υπαρχουν ζωα που γαμανε ακαποτα πρεζακια που σιχαινεσε ακομα και να τους τον δωσεις να στον παιξουν, τοτε ειναι αξιοι της τυχης τους

καλο χαπακιασμα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο το ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ η σε ΣΧΕΣΗ ειναι το γαμωτο..... :headbang: :S :headbang: :S

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί ???????????????????????????????

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και διαδίδουν τον ιό!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατί ???????????????????????????????

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και διαδίδουν τον ιό!
Ανεγκεφαλοι ειναι και θελουν κρεμασμα απο τα @@ οι ηλιθιοι....

Αλλα καλες ειναι κι αυτες που τους εχουν πλαι τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tις βλεπεις καθημερινα παντου σαν τις κλαιομενες ιτιες να κλαψουριζουν για την μοιρα που τους αφησε με ενα παιδι και υποχρεωσεις ενω ο ανδρας τους εγινε πρωην και πηγε με αλλες....
Φυσικα το ιδιο ισχυει και απο την πλευρα των γυναικων που δεν αρκουνται σε οτι εχουν και αναζητουν συνεχως την ηδονη σε αγνωστα νερα...... γιατι η χοανη που εχουν αναμεσα στα ποδια τους δεν μπορει να ειναι αδεια .... καπως πρεπει να στουμπωσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσους δεν ακουσαμε να καμαρωνουν .... πηδηξα μια παντρεμενη.... αν τους πηδηξουν την γυναικα τους να δω τι θα λενε.....

Οταν εισαι σε σχεση η παντρεμενος εχεις καποιες ευθυνες που οφειλεις να σεβαστεις και να προσεξεις
Αν δεν σε καλυπτει η σχεση η ο γαμος σου κανεις προσπαθειες η υπομενεις μερικα πραγματα εφοσον αγαπας το προσωπο που εχεις διπλα σου....
Εαν δεν τραβαει το θεμα τοτε αποχωρεις και κανεις οτι γουσταρεις !!!!!!!

Δεν χρωσταει σε τιποτα η κοπελα η η γυναικα που εχεις διπλα σου να παθει οτιδηποτε επειδη εχεις καψες....

Συνημμένα

• Scrotal Suspension (3).jpg
    Scrotal Suspension (3).jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 14

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τέσσερις άνδρες προστέθηκαν στον κατάλογο των μολυσμένων με τον ιό του AIDS ατόμων που ήρθαν σε επαφή με οροθετικές ιερόδουλες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Μονάδες που προσέρχονται συνεχώς άτομα για εξετάσεις.

Κατ΄ αρχάς όποια είδηση έχει σαν πηγή το Λοβέρδο με κάνει επιφυλακτικό.
Ο άνθρωπος έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη γραμμή και κάνει ότι μπορεί για να τη στηρίξει πολλές φορές κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν γέλιο.

Ποιο το νόημα αυτής της ανακοίνωσης? Έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα ή απλά στόχος είναι η αύξηση του πανικού για  λόγους που ο Λοβέρδος γνωρίζει?

Και εν πάση περιπτώσει ποιες οι ευθύνες του υπουργείου υγείας που άφηνε να κυκλοφορούν ελεύθερες τόσο καιρό τόσες πολλές οροθετικές ιερόδουλες? Ξαφνικά τις ανακάλυψε??

Κρεμάστε λοιπόν από τα παπάρια τους μαλάκες που πήγαν και κόλλησαν εητζ αλλά αναλογιστείτε και εσείς πόσες φορές έχετε φερθεί σα μαλάκες στο συγκεκριμένο θέμα.  

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Κατ΄ αρχάς όποια είδηση έχει σαν πηγή το Λοβέρδο με κάνει επιφυλακτικό.
Ο άνθρωπος έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη γραμμή και κάνει ότι μπορεί για να τη στηρίξει πολλές φορές κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν γέλιο.

Ποιο το νόημα αυτής της ανακοίνωσης? Έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα ή απλά στόχος είναι η αύξηση του πανικού για  λόγους που ο Λοβέρδος γνωρίζει?

Και εν πάση περιπτώσει ποιες οι ευθύνες του υπουργείου υγείας που άφηνε να κυκλοφορούν ελεύθερες τόσο καιρό τόσες πολλές οροθετικές ιερόδουλες? Ξαφνικά τις ανακάλυψε??

Κρεμάστε λοιπόν από τα παπάρια τους μαλάκες που πήγαν και κόλλησαν εητζ αλλά αναλογιστείτε και εσείς πόσες φορές έχετε φερθεί σα μαλάκες στο συγκεκριμένο θέμα.  

γιατί δεν είναι μαλάκες ? τί είναι ? σκεπτόμενοι φουκαράδες ? ασε ρε μαξ ,  :tickedoff: πάθανε αυτο που ήταν παραπολύ πιθανό να πάθουν .Λυπηρό αλλά έτσι ε΄ίναι.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
γιατί δεν είναι μαλάκες ? τί είναι ? σκεπτόμενοι φουκαράδες ? ασε ρε μαξ ,  :tickedoff: πάθανε αυτο που ήταν παραπολύ πιθανό να πάθουν .Λυπηρό αλλά έτσι ε΄ίναι.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Λοβέρδος πρέπει να τους λέει με τον τρόπο του «καλά να πάθετε?»
Δεν πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει τις ευθύνες του?

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν φας πάνω στη πείνα σου κάτι χαλασμένο σε ένα εστιατόριο καμουφλαρισμένο από μπαχαρικά και αρρωστήσεις φταις αποκλειστικά εσύ ενώ ο αγορανομικός υπεύθυνος του εστιατορίου είναι αθώος?

likos1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εγω πιπα εχω κανει ακα οχι με αυτες που εχουν βγαλει αλλα ανησυχω..οχι μονο ανησυχω εχω χεστει.απο τοτε που διαβασα τα συμπτωματα μου εμφανιστηκαν επι τοπου ολα μαζεμενα. :idiot:
ψαχνω να παω σε κανενα ιδιωτικο τωρα να μου φυγει το αγχος...

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Λοβέρδος πρέπει να τους λέει με τον τρόπο του «καλά να πάθετε?»
Δεν πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει τις ευθύνες του?

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν φας πάνω στη πείνα σου κάτι χαλασμένο σε ένα εστιατόριο καμουφλαρισμένο από μπαχαρικά και αρρωστήσεις φταις αποκλειστικά εσύ ενώ ο αγορανομικός υπεύθυνος του εστιατορίου είναι αθώος?
Το παράδειγμα σου άστοχο...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

όλοι φίλε μου ακάποτα γαμάμε....που να ξοδευόμαστε για προφυλακτικά... :sunglasses:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Φιλε εγω πιπα εχω κανει ακα οχι με αυτες που εχουν βγαλει αλλα ανησυχω..οχι μονο ανησυχω εχω χεστει.απο τοτε που διαβασα τα συμπτωματα μου εμφανιστηκαν επι τοπου ολα μαζεμενα. :idiot:
ψαχνω να παω σε κανενα ιδιωτικο τωρα να μου φυγει το αγχος...
φιλε ψυχολογικο κ στρεςς ειναι
το εχω ψαξει χρονια
απο ακα πιπα ειναι σχεδον απιθανο να κολλησεις ,ιδιες πιθανοτητες με το να σε πατησει τρενο κτλ

likos1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τασο ψυχολογικο και στρες ειναι αλλα οσο και να το κανεις αγχωνεσαι..αλλα παιδια περα τη πλακα εχει περασει πολυς κοσμος αγχος απο αυτες τις αποκαλυψεις..θα κανει να σηκωθει σε πολλους μηνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom