αν και δεν είμαι φασίστας και τέτοια αυτοί οι πάκιδες έχουν ξεφύγει εντελώς....ο άλλος δεν πέθανε επειδή βαρούσε μαλακία και πήγε και έβαλε ένα σκουπόξυλο στο κόλο κατά την μαλακία και ο μαλάκας γλύστρησε και η σκούπα του γάμησε τα ράματα?δλδ δεν θυμάμαι στάνταρ αν πέθανε αλλά τον είχαν εντατική και τέτοια!!!! του βγήκε ξυνή η μαλακία.....
Εστω και καθυστερημενη απαντηση.
Δεν εκανε τετοιο πραγμα ο τυπος.
Πηδησε την 15χρονη (εξωγαμη, αν και δεν εχει σημασια αυτο) κορη ενος γνωστου μου. Το επιασε λοιπον ο γνωστος μου τον τυπο (Αλμπανο ητανε) και τουχωσε ενα σκουποξυλο μισο μετρο στο κωλο του, και τουπε οτι αν πει κουβεντα την επομενη φορα θα μπει 1 μετρο.
Δεν ξερω τι απογινε το Αλμπανο. Ειδα τον γιατρο που τον εγχειρησε. Μουπε οτι του ταχε γαμησει ολα, σκωτια, πνεμονια, παγκρεας, παχυ εντερο.....
Τι μου παν ρε σεις πριν 2 μέρες κάτι άτομα και κουφάθηκα!!!Λένε ότι πήγαν σε οίκο ανοχής και ήταν ένας Πακιστανός και πλήρωσε να περάσει και μετά από 3 λεπτά βγήκε έξω και ζήτησε από την τσατσά τα λεφτα του λέγοντας ότι τάχα είχε δουλειά και έπρεπε να φύγει.Αποτέλεσμα ήταν να κάνει ντου ο φουσκωτός από την κουζίνα και να του ρίξει ξύλο και να τον πετάξει έξω.
Εγώ έχω κατουρηθεί λέμε!!Για φαντάσου τι σκέφτονται να εκτονωθούν ρε!!!
Μια κρυφή κάμερα να μην υπάρχει να γεμίσουμε το youtube αστεία videos!!