Νέα

Αλλάζει το Οικογενειακό Δίκαιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
και εγώ το πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα

σε δυο διαζύγια που γνωρίζω καλά, ο εκάστοτε πατέρας δεν ενδιαφέρεται να δει το παιδί του, πέρα από ένα δυο απογεύματα το μήνα εώς και καθόλου...
σε ένα τρίτο διαζύγιο που επίσης γνωρίζω καλά, ο πατέρας ενδιαφέρεται να δει το παιδί του αλλά η μάνα έχει κάνει τόση πλύση εγκεφάλου στο παιδί που το παιδί απλά δεν θέλει να δει τον πατέρα του και φυσικά κάθε φορά υπάρχει και μια δικαιολογία και μετά από μερικά χρόνια ο πατέρας κάπως παραιτήθηκε

άσε που και σε αυτή την περίπτωση, όπως και γίνεται σχεδόν πάντα στην σελίδα, οι νόμοι δεν εφαρμόζονται και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις το δίκιο σου...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Άμα κάνετε παιδιά να μη χωρίζετε ρε.
Έλεος πια με τον παρτακισμό και την ασέβεια.
Εμείς μαλάκες είμαστε που δεν κάναμε δηλαδή;
Αλλά θέλετε και παιδιά και να γκομενίζετε και μετά τα παιδιά σταρχίδια σας.
Ήμαρτον τι ζούμε Θεέ μου :headbang:

οι μαμαδες φλερταρουν παρούσια των παιδιων , οι περισσότεροι μπαμπαδες ουτε καν γκομενίζουν, εδω μεσα ειναι και ψαχνουν για σεξ τοις μετρητοις μην παθουν καναν προστατη από την αγαμία .

Απομακρυνουν οι μαμαδες τα παιδια από τους μπαμπαδες και μετα λενε οτι ο κοσμος ειναι ανδροκρατουμενος .

Απο την αλλη οι περισσότεροι πεσαμε θυμα των συζυγων μας "ελα να παντρευτουμε , ελα να κανουμε παιδια" και μετά απο καποια χρονια "που σε ειδα που σε ξερω".

Στο θέμα: εγω ξερω οτι μεχρι χθες ηταν ποινικο αδικημα η μη καταβολή διατροφής ενω η μη τηρηση των ωρων επικοινωνίας δεν ηταν .
Σε καθε περιπτωση καποια στιγμη θα γινουν 18 τα παιδια μας ας φροντισουμε να μας λένε μια καλημερα μια φορά στις 15 ημερες

ΥΓ Λογος χωρισμου ΜΟΝΟ ενας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε καθε περιπτωση καποια στιγμη θα γινουν 18 τα παιδια μας ας φροντισουμε να μας λένε μια καλημερα μια φορά στις 15 ημερες
Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Δεν ξέρω αν είσαι παθών (έτσι όπως τα γράφεις, αυτό βγαίνει) αλλά η καλημέρα μια φορά στις 15 εξαρτάται από σένα και μόνο εσένα :grin:

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.772
Πόντοι
456
φιλος μου οχι πολυ κοντινος, χωρισε πριν 6 χρονια. ειναι και λιγο μαλακας για να λεμε την αληθεια. τα παιδια του αλλαξαν τηλεφωνο και τον καλουσαν στην αρχη με αποκρυψη. πλεον μου λεει, στα αρχιδια μου τι κανουν, με θυμουνται μονο οταν τελειωνουν τα λεφτα. τελικα ακομα και στα παιδια μπορεις να δεις πατεραδες που δεν ενδιαφερονται. 2 κοριτσια εχει ηλικιας 15 και 18 αν θυμαμαι σωστα.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
φιλος μου οχι πολυ κοντινος, χωρισε πριν 6 χρονια. ειναι και λιγο μαλακας για να λεμε την αληθεια. τα παιδια του αλλαξαν τηλεφωνο και τον καλουσαν στην αρχη με αποκρυψη. πλεον μου λεει, στα αρχιδια μου τι κανουν, με θυμουνται μονο οταν τελειωνουν τα λεφτα. τελικα ακομα και στα παιδια μπορεις να δεις πατεραδες που δεν ενδιαφερονται. 2 κοριτσια εχει ηλικιας 15 και 18 αν θυμαμαι σωστα.

Ολα παίζουν. Κρίμα όμως.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

Και εσενα τι σε νοιαζει ρε μπασταρδακι ? :jerking2::2funny:

Μπορεί κάλλιστα να είναι παιδί διαζευγμένων.

Και αρα θα πρεπει να κανουμε τεμεναδες στο παιδι της σφαλιαρας? τι να πουν και αστο ...:jerking2:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ντάξει κακά τα ψέματα τώρα, όλοι οι γάμοι για κέρατο λύνονται.

Εγω παλι γιατι πιστευω πως η βασικοτερη αιτια ειναι το οικονομικο; Ειδικα στη χωρα μας με την κριση, κλπ

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ να νομίζεις ότι είναι στο χέρι σου να μην χωρίσεις, αν το θέλει για οποιοδήποτε λόγο η σύζυγος. ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
Numerous studies have shown this. In fact, nearly 70 percent of divorces are initiated by women
Δεν υπάρχει άλλη αιτία κι ας τις έρευνες και τις μαλακίες, δε λένε όλη την αλήθεια.
Κάποιος έκανε την κουτσουκέλα του, πολλές φορές και οι δύο.

Οι παντρεμένοι πρέπει να τιμούν το στεφάνι τους. Κομμένα τα γκομενιλίκια, κομμένες οι αλλαξοκωλιές, κομμένα και τα μπουρδέλα και κανείς γάμος δε λύνεται.

Και δεν είμαι παιδί διαζευγμένων που λέτε. Μια χαρά είναι οι γονείς μου, γιαυτό τα λέω, επειδή είχα φίλους στο σχολείο από διαζευγμένους, ενώ οι δικοί μου και άλλοι δεν ήταν και βλέπω τη διαφορά.

Έχω δει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, διαζύγια και το κέρατο ΠΟΤΕ δεν είναι η αιτία. Η αφορμή ίσως είναι κάποιες φορές...
Η βασική αιτία είναι οτι οι άνθρωποι είναι κατά βάση σταρχιδιστές και δεν λογαριάζουν ούτε παιδιά ούτε τίποτα.
Η δε μεταρρύθμιση του οικογενειακού είναι του κώλου και θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από όσα θα λύσει. Οι γυναίκες λυσσάνε γιατί δεν θα ξαναδούν διατροφή.
Μόνη λύση είναι η κατάργηση του συναινετικού διαζυγίου. Αν έχεις παιδιά εννοείται. Δηλαδή, να πρέπει να έχεις και να αποδείξεις σοβαρό λόγο για να πάρεις διαζύγιο. Το "μετάνιωσα" και το "δεν ήξερα" δεν είναι λόγος διαζυγίου, αν έχεις παιδιά.

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
KALHSPERA ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ,ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΒΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΟΑΙΔΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ .ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΘΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ,ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗς ΚΑΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ -ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ,(ΑΣΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,)Π
ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ Η ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΝΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΑΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ,Η ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ε,ΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΧΩΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟ ΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΟΧΙ ΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΧΩΡΙΖΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,,,,
ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ.....
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ Ν ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ Η ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ,
αν και μας έβγαλες τα μάτια, τα είπες όλα σωστά

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.742
Πόντοι
2.306

έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ να νομίζεις ότι είναι στο χέρι σου να μην χωρίσεις, αν το θέλει για οποιοδήποτε λόγο η σύζυγος. ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
Numerous studies have shown this. In fact, nearly 70 percent of divorces are initiated by women
Δεν υπάρχει άλλη αιτία κι ας τις έρευνες και τις μαλακίες, δε λένε όλη την αλήθεια.
Κάποιος έκανε την κουτσουκέλα του, πολλές φορές και οι δύο.

Οι παντρεμένοι πρέπει να τιμούν το στεφάνι τους. Κομμένα τα γκομενιλίκια, κομμένες οι αλλαξοκωλιές, κομμένα και τα μπουρδέλα και κανείς γάμος δε λύνεται.

Και δεν είμαι παιδί διαζευγμένων που λέτε. Μια χαρά είναι οι γονείς μου, γιαυτό τα λέω, επειδή είχα φίλους στο σχολείο από διαζευγμένους, ενώ οι δικοί μου και άλλοι δεν ήταν και βλέπω τη διαφορά.

Έχω δει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, διαζύγια και το κέρατο ΠΟΤΕ δεν είναι η αιτία. Η αφορμή ίσως είναι κάποιες φορές...
Η βασική αιτία είναι οτι οι άνθρωποι είναι κατά βάση σταρχιδιστές και δεν λογαριάζουν ούτε παιδιά ούτε τίποτα.
Η δε μεταρρύθμιση του οικογενειακού είναι του κώλου και θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από όσα θα λύσει. Οι γυναίκες λυσσάνε γιατί δεν θα ξαναδούν διατροφή.
Μόνη λύση είναι η κατάργηση του συναινετικού διαζυγίου. Αν έχεις παιδιά εννοείται. Δηλαδή, να πρέπει να έχεις και να αποδείξεις σοβαρό λόγο για να πάρεις διαζύγιο. Το "μετάνιωσα" και το "δεν ήξερα" δεν είναι λόγος διαζυγίου, αν έχεις παιδιά.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι καθαρά θέμα άκρατου εγωϊσμου της μιας ή και των δυο πλευρών. Δεν βλέπουν οι γονιοι πέρα από τη πάρτη τους και το συμφέρον τους, χωρίς να εστιάζουν όπως θα έπρεπε στην ψυχικά υγιή ανατροφή των παιδιών ακόμα και στα πλαίσια ενός χωρισμού. Όπως φυσικά είπε και άλλος εδώ, οι παππούδες - γιαγιάδες συνήθως συντάσσονται με τα τέκνα τους διότι δεν μπόρεσαν σχεδόν ποτέ να τα δουν ως αυτοτελείς υπεύθυνους ανθρώπους και να τους τραβήξουν το αυτί για την εγωϊστικη τους συμπεριφορά. Όταν μάλιστα μπαίνουν και εγγόνια στη μέση, γίνονται ακόμα χειρότεροι καταλύτες της διάλυσης ανθρώπων και ψυχών, συνήθως παιδικών ψυχών.
Εν κατακλείδι , το να είσαι γονιός και να ανατρέφεις σωστά το παιδί σου είναι πολύ δύσκολο πράγμα σήμερα και δυστυχώς δεν είναι πολλοί αυτοί που το αντιλαμβάνονται αυτό, είτε χωρισμένοι είτε μαζί, τυφλωμένοι από το εγωϊσμο τους ή την καβλα της στιγμής.....

• Like
Αντιδράσεις: IT-G7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom