Νέα

Αλλάζει το Οικογενειακό Δίκαιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Άμα κάνετε παιδιά να μη χωρίζετε ρε.
Έλεος πια με τον παρτακισμό και την ασέβεια.
Εμείς μαλάκες είμαστε που δεν κάναμε δηλαδή;
Αλλά θέλετε και παιδιά και να γκομενίζετε και μετά τα παιδιά σταρχίδια σας.
Ήμαρτον τι ζούμε Θεέ μου :headbang:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

Και εσενα τι σε νοιαζει ρε μπασταρδακι ? :jerking2::2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ο τυπος κορακι βρηκε ξαφνικα και τον Θεο! :2funny::2funny::2funny::jerking2:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.593
Πόντοι
2.306
Δεν καταλαβαίνω τι αλλάζει στην πράξη πέραν των νομικών εννοιών. Θα έχουν πιθανότητα οι αντρες να διεκδικησουν διαμονη του παιδιου μαζι τους ή εστω εναλλασομενη διαμονη οπως στο εξωτερικο ; Δε βλεπω κατι τετοιο. Το μονο που βλεπω ειναι μια προσπαθεια αυξησης του χρονου επικοινωνιας και μειωσης της γυναικειας αυθαιρεσιας αλλά ας μην ξεχνάμε οτι η επικοινωνία παραβιαζεται κατα 90% και τωρα και οι γυναικες γραφουν στο μουνι τους τις δικαστικες αποφασεις , γιατι να αλλαξει ; Aυτα λειτουργουν σε πολιτισμενες χωρες και λαους που σεβονται τους θεσμους και τη νομοθεσια. Εδω ειναι Ελλαδισταν , χρειαζεται βουρδουλας , μαστιγιο και στραποναρισμα για να λειτουργησει ενας νομος.

Τεσπα, ας πουν την αποψη τους οι διαζευγμενοι που εχουν φαει πουτσα , εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Αρχικα ας βγάλουν τα χαρτιά που χρειάζονται και τώρα και να μην κάνουν συμφωνίες μόνο στα λόγια που και αν δεν εφαρμοστούν, στα παπάρια τους, και στη συνέχεια ας τις ξεκωλιασουν στις μηνύσεις για κάθε παραβίαση επικοινωνίας με δικαιολογίες της πουτσας. Κάποια στιγμή θα γίνουν και τα δικαστήρια. Ούτως ή άλλως το παιδί χαμένο είναι κατά 80 % με τις πίπες που του λέει η κάθε παλαβή για τον πατέρα του.
ΥΓ δεν έχω παιδιά

astakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
281
Αρχικα ας βγάλουν τα χαρτιά που χρειάζονται και τώρα και να μην κάνουν συμφωνίες μόνο στα λόγια που και αν δεν εφαρμοστούν, στα παπάρια τους, και στη συνέχεια ας τις ξεκωλιασουν στις μηνύσεις για κάθε παραβίαση επικοινωνίας με δικαιολογίες της πουτσας. Κάποια στιγμή θα γίνουν και τα δικαστήρια. Ούτως ή άλλως το παιδί χαμένο είναι κατά 80 % με τις πίπες που του λέει η κάθε παλαβή για τον πατέρα του.
ΥΓ δεν έχω παιδιά

ΥΓ Είσαι τυχερός!

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
ΥΓ δεν έχω παιδιά

Ποιά χαρτιά;; Η απόφαση δικαστηρίου δεν αρκεί;;; Χρειάζεται κάτι άλλο;;;

kosnenes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
ΥΓ δεν έχω παιδιά
Δίκιο έχεις,τα παιδιά χαμένα βραίνουν απο όλα αυτά

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κι εσένα τι σε νοιάζει που με νοιάζει μωρή λουλού;

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Μπορεί κάλλιστα να είναι παιδί διαζευγμένων.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Απο την στιγμή που το παιδί μένει με την μητέρα του, αυτή στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάνει ότι θέλει και ο πατέρας πάλι θα είναι σε δεύτερη μοίρα.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Καιρός ήταν να αναγνωριστούν και τα δικαιώματα του άντρα στο παιδί του.

Γιατί κάτι χωρισμένα τσόκαρα την έχουν δεί εκβιαστές.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Καιρός ήταν να αναγνωριστούν και τα δικαιώματα του άντρα στο παιδί του.

Γιατί κάτι χωρισμένα τσόκαρα την έχουν δεί εκβιαστές.

Αυτά φοβάμαι και το υπεραναλυω για γάμο. Δε θα είδα χειρότερο αν χώριζα και είχα παιδί / παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς και τους δυο γονείς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656

έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ να νομίζεις ότι είναι στο χέρι σου να μην χωρίσεις, αν το θέλει για οποιοδήποτε λόγο η σύζυγος. ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
Numerous studies have shown this. In fact, nearly 70 percent of divorces are initiated by women

noknow4

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
KALHSPERA ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ,ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΒΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΟΑΙΔΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ .ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΘΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ,ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗς ΚΑΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ -ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ,(ΑΣΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,)Π
ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ Η ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΝΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΑΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ,Η ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ε,ΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΧΩΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟ ΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΟΧΙ ΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΧΩΡΙΖΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,,,,
ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ.....
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ Ν ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ Η ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ,

paidarakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
54
Πόντοι
0
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ να νομίζεις ότι είναι στο χέρι σου να μην χωρίσεις, αν το θέλει για οποιοδήποτε λόγο η σύζυγος. ΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.
Numerous studies have shown this. In fact, nearly 70 percent of divorces are initiated by women
Ντάξει κακά τα ψέματα τώρα, όλοι οι γάμοι για κέρατο λύνονται.
Δεν υπάρχει άλλη αιτία κι ας τις έρευνες και τις μαλακίες, δε λένε όλη την αλήθεια.
Κάποιος έκανε την κουτσουκέλα του, πολλές φορές και οι δύο.

Οι παντρεμένοι πρέπει να τιμούν το στεφάνι τους. Κομμένα τα γκομενιλίκια, κομμένες οι αλλαξοκωλιές, κομμένα και τα μπουρδέλα και κανείς γάμος δε λύνεται.

Και δεν είμαι παιδί διαζευγμένων που λέτε. Μια χαρά είναι οι γονείς μου, γιαυτό τα λέω, επειδή είχα φίλους στο σχολείο από διαζευγμένους, ενώ οι δικοί μου και άλλοι δεν ήταν και βλέπω τη διαφορά.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Πολλοί δεν βγάζουν ούτε αυτήν τυπε
ΥΓ δεν έχω παιδιά

Ποιά χαρτιά;; Η απόφαση δικαστηρίου δεν αρκεί;;; Χρειάζεται κάτι άλλο;;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παπάρια μάντολες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, ρωτήστε και τον alex που είναι δικηγόρος.
Oύτε καν ημίμετρο δεν είναι :grin: Θα πάρει μερικά χρόνια ακόμα για κοινές επιμέλειες και τέτοια πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom