KARKILLER66
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ακομα εκει είναι και η σοφη. Συμφωνω απόλυτα για τη Ριτα. και εμένα μου εκαναν ελεύθερο στοματικό. λέτε να ανησυχώ?
Παιδιά μιλάμε έπαθα πλάκα!
Τι γυναίκα ηταν αυτή!
Ημουν στο δωμάτιο ξαπλωμένος και περίμενα,ξαφνικά μπαίνει ο μούναρος και με πλακώνει στο τσιμπούκωμα!!ολο μέσα και τα μπαλάκια στη μύτη!
πέος εξαφανίστηκε ολότελα σε αλλη διάσταση!μετα γλυφιτζούρι στα μπαλάκια ατελείωτο(έκανε και οδοντικό νήμα με τις πουτσότριχες μιλάμε!!!)
καπότα και εκτεταμένη βύθιση στη μαύρη τρύπα(μουνί)!μιλάμε για την μαύρη τρύπα!!!εξαφανίζει γαλαξίες-πλανήτες-ηλιακά συστήματα -τα πάντα!!!α ρε φίλε Stephen Hawking κάτι ξέρεις παραπάνω !! τέλος πάντων!!αφου τα μπαλάκια γέμισαν με το υγρό πύρ, αφαιρέθει η καπότα επιμελώς και η γλώσσα και το απαλό μαγουλάκι της νταρντάνας εχύθει ολότελα με χαρά και ευτυχία!!
μιλάμε για κρέμα νυκτός ΜΜΜ!!πέρασα μια αξέχαστη απολαυστική στιγμή!!ένιωσα την αβάστακτη ξελαφρότητα του είναι!!ΑΧ ΝΑΙ!!
σε ευχαριστώ κορασσίδα from USSR
Κι εγώ που πήγα να φανταστείτε την πέρασα για αδερφή του Αγιου Βασίλη!!!! Άκου εκεί Φινλανδή!!!αμα αυτη ειναι φιλανδη εγω ειμαι λευκορωσος μεταναστης
Φιλοι μου ωραιοι κ βασιλιαδες του παρανομου ερωτα ιδου το καλυτερο μιλφ!!οποιος καταλαβε καταλαβε!!Ξανθια 1.80 κ ηλικια σιγουρα σαρανταρα με σιλικονατους βυζους!!Η πιπα της ειναι για οσκαρ!!Ευγενεστατη οσο δεν παει!!κ μονο με ενα 25ευρω.Θα ηθελα να καταθεσω οτι βαζει τα γυαλια με διαφορα κ σε καποιες κυριες στουντιος κ βαλε!!Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε για αυτη την γυναικα η εχει καποια εμπειρια ας καταθεσει.....
ειναι οντως κορυφαια..
η τζουλια παιζει απογευματινη βαρδια, καθε μερα.Τι ώρες είναι η Τζούλια; Παίζει και Σ/Κ?