Νέα

Αλκαμένους 117

• Μέλος που άνοιξε το νήμα {{{wizard}}}
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KARKILLER66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ακομα εκει είναι και η σοφη. Συμφωνω απόλυτα για τη Ριτα. και εμένα μου εκαναν ελεύθερο στοματικό. λέτε να ανησυχώ?

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
προχθές γύρω στις 7.30 πέτυχα την αναγεννημένη Ιβάννα!! Κόλαση!!! Για περισσότερες πληροφορίες έχω κάνει σχετική καταχώρηση στο μπουρδέλο..

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
οντως κολαση η ιβαννα με το που ηρθε σε μενα συλληπητηρια λεει για το δικο σας το χριστοδουλο ακουστε αδελφια!!!!!!!!!!!!!!

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
δουλευει τωρα?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
απαντηστε ρεεεεεεεεεεεε

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Κανένα νεώτερο για το εν λόγω αξιόλογο ίδρυμα έχουμε; Πότε δουλέυει η Ιβάννα πότε νέα η Τζούλια;

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Παιδιά μιλάμε έπαθα πλάκα!
Τι γυναίκα ηταν αυτή!
Ημουν στο δωμάτιο ξαπλωμένος και περίμενα,ξαφνικά μπαίνει ο μούναρος και με πλακώνει στο τσιμπούκωμα!!ολο μέσα και τα μπαλάκια στη μύτη!
πέος εξαφανίστηκε ολότελα σε αλλη διάσταση!μετα γλυφιτζούρι στα μπαλάκια ατελείωτο(έκανε και οδοντικό νήμα με τις πουτσότριχες μιλάμε!!!)
καπότα και εκτεταμένη βύθιση στη μαύρη τρύπα(μουνί)!μιλάμε για την μαύρη τρύπα!!!εξαφανίζει γαλαξίες-πλανήτες-ηλιακά συστήματα -τα πάντα!!!α ρε φίλε  Stephen Hawking κάτι ξέρεις παραπάνω !!  τέλος πάντων!!αφου τα μπαλάκια γέμισαν με το υγρό πύρ, αφαιρέθει η καπότα επιμελώς και η γλώσσα και το απαλό μαγουλάκι της νταρντάνας εχύθει ολότελα με χαρά και ευτυχία!!
μιλάμε για κρέμα νυκτός ΜΜΜ!!πέρασα μια αξέχαστη απολαυστική στιγμή!!ένιωσα την αβάστακτη ξελαφρότητα του είναι!!ΑΧ ΝΑΙ!!
σε ευχαριστώ κορασσίδα from USSR

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Eιπα να πεσει λιγο αποτοξινωση αλλα ..
Με καβλωσες πρωινιατικα κερατα!
:2funny: :2funny:

Αντε να δω αν θα βρω παρκινγ παλι..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε. Φίλε giasou γράψε την κριτική σου και στον κατάλογο.

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Παιδιά μιλάμε έπαθα πλάκα!
Τι γυναίκα ηταν αυτή!
Ημουν στο δωμάτιο ξαπλωμένος και περίμενα,ξαφνικά μπαίνει ο μούναρος και με πλακώνει στο τσιμπούκωμα!!ολο μέσα και τα μπαλάκια στη μύτη!
πέος εξαφανίστηκε ολότελα σε αλλη διάσταση!μετα γλυφιτζούρι στα μπαλάκια ατελείωτο(έκανε και οδοντικό νήμα με τις πουτσότριχες μιλάμε!!!)
καπότα και εκτεταμένη βύθιση στη μαύρη τρύπα(μουνί)!μιλάμε για την μαύρη τρύπα!!!εξαφανίζει γαλαξίες-πλανήτες-ηλιακά συστήματα -τα πάντα!!!α ρε φίλε  Stephen Hawking κάτι ξέρεις παραπάνω !!  τέλος πάντων!!αφου τα μπαλάκια γέμισαν με το υγρό πύρ, αφαιρέθει η καπότα επιμελώς και η γλώσσα και το απαλό μαγουλάκι της νταρντάνας εχύθει ολότελα με χαρά και ευτυχία!!
μιλάμε για κρέμα νυκτός ΜΜΜ!!πέρασα μια αξέχαστη απολαυστική στιγμή!!ένιωσα την αβάστακτη ξελαφρότητα του είναι!!ΑΧ ΝΑΙ!!
σε ευχαριστώ κορασσίδα from USSR

Δες μας ειπες ποια ειναι ομως ........για την ιβανα μιλας??
απογευμα ηταν?
αντε ρε φιλε γιατι με καυλωσες τρελα με το τσιμπουκι και θελω να παω

gigolo24

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο τοσα που ακουσα δεν μπορεσα να αντισταθω στο πειρασμο της Αλκαμενους...

Ναι σημερα ενδωσα και πηγα να γνωρισω την Τζουλια...
Τι να πω..
Οτι και να λεμε δεν μπορει να περιγραφτει η περιποιηση της και το σεξ που κανει η κοπελα...
Με τρελανε ,μου εμεινε αξεχαστη και αυριο παλι θα την τιμησω...

Τρυφερη,γλυκομιλητη..
Με το μπηκε με εγλυφε ,ακαποτη πιπα (τελεια αλλα με τοσα που ακουσα ψιλοανησυχησα)
Μετα κανονικα και τελειωμα στα 4..
Η κοπελα ειναι απιστευτη δεν ξερω βογγαγε τρελα και με καυλωνε ακομα περισσοτερο..
δεν συζηταμε επιανες οτι ηθελες και την επαιρνες οπως ηθελες..

Βρηκα το στεκι μου..
Καληνυχτα καυλιαρηδες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως δεν πιστευω να το εχετε φαει οτι η ''τζουλια'' ειναι φινλανδή οπως την αναγγελει η τσατσάρα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αμα αυτη ειναι φιλανδη εγω ειμαι λευκορωσος μεταναστης

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Τι ώρες είναι η Τζούλια; Παίζει και Σ/Κ?

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου ωραιοι κ βασιλιαδες του παρανομου ερωτα ιδου το καλυτερο μιλφ!!οποιος καταλαβε καταλαβε!!Ξανθια 1.80 κ ηλικια σιγουρα σαρανταρα με σιλικονατους βυζους!!Η πιπα της ειναι για οσκαρ!!Ευγενεστατη οσο δεν παει!!κ μονο με ενα 25ευρω.Θα ηθελα να καταθεσω οτι βαζει τα γυαλια με διαφορα κ σε καποιες κυριες στουντιος κ βαλε!!Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε για αυτη την γυναικα η εχει καποια εμπειρια ας καταθεσει.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλοι μου ωραιοι κ βασιλιαδες του παρανομου ερωτα ιδου το καλυτερο μιλφ!!οποιος καταλαβε καταλαβε!!Ξανθια 1.80 κ ηλικια σιγουρα σαρανταρα με σιλικονατους βυζους!!Η πιπα της ειναι για οσκαρ!!Ευγενεστατη οσο δεν παει!!κ μονο με ενα 25ευρω.Θα ηθελα να καταθεσω οτι βαζει τα γυαλια με διαφορα κ σε καποιες κυριες στουντιος κ βαλε!!Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε για αυτη την γυναικα η εχει καποια εμπειρια ας καταθεσει.....

ειναι οντως κορυφαια..

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξοδευτικες βρε παιδακι μου.......

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειναι οντως κορυφαια..

ΕΙΝΑΙ οντως πολυ καλη η τζουλια, η οποια παιζει απογευματινη βαρδια,
αλλα στη πρωινη ειναι η ιβανα η οποια ειναι εξισου παρα πολυ καλη και θα μπορουσα να πω ακομη καλυτερη.
πιστευω οτι εχει καλυτερο σωματακι απο την τζουλια και καλυτερη πιπα, απαιχτει ειναι!!!!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι ώρες είναι η Τζούλια; Παίζει και Σ/Κ?
η τζουλια παιζει απογευματινη βαρδια, καθε μερα.
φιλε συναθλητη και στην πρωινη βαρδια παιζει η ιβανα που την θεωρω λιγο καλυτερη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom