Νέα

Αλήθειες και ψέματα στον πληρωμένο έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ιζνογκουντ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν ξέρω αν έχει θέση εδώ ... αλλά το γράφω .....

Βίζιτες που μου ζήτησαν να πάμε για ποτό μετά το πήδημα !!!!!!!!!

Είχε γίνει 4 φορές.

1)Ήμουν σε ηλικία 25-30 και αυτές ίσως μεγαλύτερες.
2)Ήταν ελληνίδες
3)΄Ηταν εποχή δραχμής !
4)Τα μπαρ δούλευαν μέχρι .... πολύ αργά ....
5)Είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν έχω λεφτά για κέρασμα και μου ξεκαθάρισαν ότι θα πλήρωναν τα δικά τους.
6)Μία με κέρασε κι όλας ..... κι επειδή είδα ότι κέρναγε, είχα πιεί τον κώλο μου .... οπότε συνολικά έδωσε για τα ξύδια τα δικά μου, παραπάνω από όσα της είχα δώσει για το γαμήσι .

Εξήγηση δεν έχω.

Η εξήγηση είναι απλή.

Είχαν νοσταλγήσει την αίσθηση του να βγούν έξω και να απολαύσουν ένα ποτό συνοδευομενες από ένα άντρα που γουστάρουν.

Επιπλέον, το σημαντικότερο, χωρίς να τους ζαλίσουν τα αρχίδια 5-6 wanabe γκόμενοι πράγμα σύνηθες για τις περισότερες από αυτές.

Μην σου φαίνεται περίεργο. Μου έχει συμβεί και μένα αρκετές φορές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις γκόμενες πρέπει να μιλάς για ανάλαφρα ευχάριστα θέματα όπως αυτά στα γυναικεία περιοδικά νύχια,μόδα,ταξίδια,ποτά,φαγιά,ζώδια,κουτσομπολιά,τέχνη,οικογένεια κτλ,δεν πρέπει να βαραίνεις τη συζήτηση.Τότε ενδιαφέρονται πραγματικά.
Αμα μιλάς για πολιτική θρησκευτικά,ιστορικά,τεχνικά θέματα ή μπάλλα τις πιάνει ύπνος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με τις γκόμενες πρέπει να μιλάς για ανάλαφρα ευχάριστα θέματα όπως αυτά στα γυναικεία περιοδικά νύχια,μόδα,ταξίδια,ποτά,φαγιά,ζώδια,κουτσομπολιά,τέχνη,οικογένεια κτλ,δεν πρέπει να βαραίνεις τη συζήτηση.Τότε ενδιαφέρονται πραγματικά.
Αμα μιλάς για πολιτική θρησκευτικά,ιστορικά,τεχνικά θέματα ή μπάλλα τις πιάνει ύπνος.

Μα γι'αυτό και όταν βγαίνεις με γυναίκα,αν δεν σε βλέπει ερωτικά,δεν αφήνει χουφτώματα κλπ,σε 5 λεπτά έχεις σκυλοβαρεθεί.Δεν έχεις τί να πεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
@ Kabouridis ( διότι η παράθεση για κάποιο λόγο δεν δουλεύει ).

Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ως αληθινό κάτι το οποίο επιθυμούν πολύ εκ βαθέων.

Πολλές φορές "βαφτίζουν" ως αληθινό κάτι που ξέρουν ότι είναι ψεύτικο προκειμένου να "δοκιμάσουν" την αίσθηση ( με όση ακρίβεια αυτό συνεπάγεται ) της συγκεκριμένης κατάστασης.

Είναι η ανάγκη της ψευδαίσθησης.

Το "καμάκι" στα κωλάδικα οπου κάποιοι χρυσοπληρώνουν τη κουβέντα με μια όμορφη γυναίκα, ενώ με τμήμα τιυ τελικού ποσού θα μπορούσαν σε ένα studio να γαμήσουν, στη παραπάνω αρχή βασίζεται.

Ολα τα σπονσοριλίκια όπου τραγουδιάρες πουλάνε έρωτα σε φορτόγκες, γίνεται εν γνώση των φορτόγκων οτι πρόκειται για φούμαρα.

Η ψευδαίσθηση πληρώνεται. Και μάλιστα ακριβά.

Δε διαφωνουμε στο συγκεκριμενο οτι αντρες αυτοπαραμυθιαζονται ή παραμυθιαζονται. Εγω αναφερομαι στο σκελος οπου πελατες ερωτευονται κοριτσια της δουλειας... μπορει να μη τους εχουν πει ποτε τιποτα και απλα να ειναι καψουρηδες... Μπορει να τους εχουν πει γυρω-γυρω τα αισθηματα τους, μπορει να τους εχουν κανει ερωτικη εξομολογηση ή μπορει να τους εχουν αγορασει και μια πολυκατοικια... δε σημαινει οτι τους πουλησε φουμαρα η αλλη που απλα δουλευει για τα λεφτα. Μπορει να γινει και αυτο αμα η αλλη θελει να τον αρμεξει αλλα αυτο ειναι μεταγενεστερο του σταδιου οπου ο αλλος ερωτευεται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που διαβάζω τις απορίες κάποιων για το εάν τελειώνουν οι εκδιδόμενες με τους πελάτες τους και πολύ περισσότερο, εάν υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτούν κάποιον απ' αυτούς. Χαλιέμαι δε αναλογιζόμενος τα γέλια που θα ρίχνουν κάποιες, όταν διαβάζουν τις απόψεις αυτές. Το λοιπόν
Καμμία μα καμμία δεν θα τελειώσει με πελάτη. Καμμία λέμε. Σαφώς και κάποιες γουστάρουν το γαμήσι, ίσως και πολύ περισσότερο από πολλές 《κοινές θνητές》αλλά όχι με σένα και με μένα. αλλά με τον άντρα που έχουν διαλέξει αυτές. Ξεφεύγει από κάποιους το γεγονός ότι κατά την συνεύρεση αυτού του είδους, του πληρωμένου σεξ, διαλέγει ο άντρας και όχι η γυναίκα. Κι αυτό είναι παρά φύσιν, διότι στην καθημερινότητα ο άντρας κυνηγάει και στο τέλος η γυναίκα θα διαλέξει τον τυχερό. Η επιλογή βέβαια θα γίνει αφού πρώτα η γυναίκα θα το γραδάρει το αρσενικό, έστω και αν πρόκειται για σεξ μιάς βραδιάς. Για το τελείωμα, έχω να πω ότι οι άντρες, ανάμεσα από τους οποίους θα διαλέξουν τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα και όχι μόνον, δεν πληρώνουν την απόλαυσή τους, το γαμήσι, όπως συνηθίζεται να λέγεται...

Καμία μα καμία; είσαι σίγουρος; πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να ξεγελάσει οποιονδήποτε άντρα, ότι ήρθε σε οργασμό μαζί του. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Να πλημμυρίσει τα σεντόνια με μουνόχυμα. Και για την ενημέρωσή σου
Μήπως είχε κατεβάσει κανά καφάσι Amstel πριν μπει στο δωμάτιο;

είναι σαφές ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα ούρα από τη γυναικεία εκσπερμάτιση, δες κανένα βίντεο με Squiting, ίσως ενημερωθείς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που διαβάζω τις απορίες κάποιων για το εάν τελειώνουν οι εκδιδόμενες με τους πελάτες τους και πολύ περισσότερο, εάν υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτούν κάποιον απ' αυτούς. Χαλιέμαι δε αναλογιζόμενος τα γέλια που θα ρίχνουν κάποιες, όταν διαβάζουν τις απόψεις αυτές. Το λοιπόν
Καμμία μα καμμία δεν θα τελειώσει με πελάτη. Καμμία λέμε. Σαφώς και κάποιες γουστάρουν το γαμήσι, ίσως και πολύ περισσότερο από πολλές 《κοινές θνητές》αλλά όχι με σένα και με μένα. αλλά με τον άντρα που έχουν διαλέξει αυτές. Ξεφεύγει από κάποιους το γεγονός ότι κατά την συνεύρεση αυτού του είδους, του πληρωμένου σεξ, διαλέγει ο άντρας και όχι η γυναίκα. Κι αυτό είναι παρά φύσιν, διότι στην καθημερινότητα ο άντρας κυνηγάει και στο τέλος η γυναίκα θα διαλέξει τον τυχερό. Η επιλογή βέβαια θα γίνει αφού πρώτα η γυναίκα θα το γραδάρει το αρσενικό, έστω και αν πρόκειται για σεξ μιάς βραδιάς. Για το τελείωμα, έχω να πω ότι οι άντρες, ανάμεσα από τους οποίους θα διαλέξουν τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα και όχι μόνον, δεν πληρώνουν την απόλαυσή τους, το γαμήσι, όπως συνηθίζεται να λέγεται...

Καμία μα καμία; είσαι σίγουρος; πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να ξεγελάσει οποιονδήποτε άντρα, ότι ήρθε σε οργασμό μαζί του. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Να πλημμυρίσει τα σεντόνια με μουνόχυμα. Και για την ενημέρωσή σου
Μήπως είχε κατεβάσει κανά καφάσι Amstel πριν μπει στο δωμάτιο;

μπορει να κατουρήθηκε απο το φόβο της τύπε :confused::confused:

ή μπορεί να μην έχεις δει ποτέ γυναικεία εκσπερμάτιση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Μα γι'αυτό και όταν βγαίνεις με γυναίκα,αν δεν σε βλέπει ερωτικά,δεν αφήνει χουφτώματα κλπ,σε 5 λεπτά έχεις σκυλοβαρεθεί.Δεν έχεις τί να πεις

Φιλαράκο, είναι ακριβώς το ανάποδο.

Επειδή δεν έχεις τίποτα να της πεις δεν θα σε δεί ποτέ ερωτικά.

Οι γυναίκες σε ένα μεγάλο βαθμό "ερωτεύονται" με τα αυτιά ( με αυτά που ακούνε ). Εν αντιθέσει με τους άντρες που "ερωτεύονται" με τα μάτια ( με αυτά που βλέπουν.

Ξεκίνα από τα βασικά. Γιατι απο ότι καταλαβαίνω ακόμα και αν σε κλείσουν σε πυρηνικό καταφύγιο με 40 νυμφομανείς, πάλι θα καταφέρεις να μην γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο Σάντμαν μπορεί να δώσουν το mercy fuck.Δηλαδή να κλαφτεί στη γκόμενα οτι δε γαμάει τίποτα και η άλλη από συμπόνια να του τον πάρει μπούκι.Αυτά βέβαια τα κάνουν μόνο οι Πολωνέζες και γενικά οι Σλάβες,Ελληνίδα δύσκολο να δώσει mercy fuck,δεν είναι φιλάνθρωπες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:D::D::D:

Δηλαδή εσύ με τις σπονσοπουτανέτες μιλάς για νύχια και ζωοδια ;;;

Δεν φτάνει που τις χρυσοπληρώνεις πρέπει να μιλάς και για παπαριές μαζί τους.

Μιλάμε για value for money.

:grin::grin::grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορείς να μιλήσεις και για μέικ απ,κομμώσεις,για φορέματα,παπούτσια,διακοπές,ταινίες,ζωάκια ένα σωρό θέματα υπάρχουν.Θα πεις και μια γνώμη για Πούτιν ή Λουκασένκο αλλά δεν πρέπει να είναι το κύριο θέμα συζήτησης μόνο ακροθιγώς.
Σε μια Ουκρανέζα δε θα πεις πόσο μεγαλειώδης είναι ο ρωσικός πολιτισμός.Σε μια Ρωσίδα δε θα πεις οτι οι Ουκρανέζες είναι ομορφότερες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οι γυναίκες σε ένα μεγάλο βαθμό "ερωτεύονται" με τα αυτιά ( με αυτά που ακούνε ). Εν αντιθέσει με τους άντρες που "ερωτεύονται" με τα μάτια ( με αυτά που βλέπουν.

Ξεκίνα από τα βασικά. Γιατι απο ότι καταλαβαίνω ακόμα και αν σε κλείσουν σε πυρηνικό καταφύγιο με 40 νυμφομανείς, πάλι θα καταφέρεις να μην γαμήσεις.

Ποια αυτιά μωρέ,αυτά πριν 40 χρόνια γινόντουσαν.Τώρα κι αυτές μπράτσα,τατουάζ,πούτσα,σ'αυτά καρφώνονται.

Αν εσυ μπορείς να βγεις με γυναίκα και να μιλάς 2 ώρες για ζώδια,νύχια,σαρβαιβορ,shopping star,χωρίς να σε αφήσει να την ακουμπήσεις,μπράβο σου.Με τον γκόμενό της πάντως σίγουρα δεν θα συζητάει αυτά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ποια αυτιά μωρέ,αυτά πριν 40 χρόνια γινόντουσαν.Τώρα κι αυτές μπράτσα,τατουάζ,πούτσα,σ'αυτά καρφώνονται.

Αν εσυ μπορείς να βγεις με γυναίκα και να μιλάς 2 ώρες για ζώδια,νύχια,σαρβαιβορ,shopping star,χωρίς να σε αφήσει να την ακουμπήσεις,μπράβο σου.Με τον γκόμενό της πάντως σίγουρα δεν θα συζητάει αυτά

Δε χρειάζεται να ακούς τι λέει.Ρωτάς απλά σου αρέσουν περισσότερο οι σκύλοι ή οι γάτες?Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα?Εμένα μου αρέσει το κόκκινο κτλ και την αφήνεις να μιλάει.
Το βασικό είναι να μην είσαι δουλοπρεπής.Αν π.χ. πει μου αρέσει το μαύρο,λες εμένα μου αρέσει το άσπρο,δεν πρέπει να συμφωνείς σε όλα για να γίνεις αρεστός αλλά να διαφωνείς σε ένα,δυο για να δείχνεις χαρακτήρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τώρα τα λες αυτα στον σαντ μαν? :confused:

Πιστεύεις οτι δεν θα έπρεπε ;;

Να βοηθήσω προσπαθώ.

η μόνη βοήθεια είναι να του στείλεις καμια κοπελίτσα έχοντας ήδη πληρώσει το αντίτιμο...:confused:
δεν σώζεται ο τύπος

Ναι κάτι τέτοιο φαίνεται.

Οκ !

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
@mindreader

πάρε και τον κμαν τώρα με τις αναλύσεις του :confused:
δεν παλεύεται, σε αφήνο μόνο...
μια χαρα τα λεει ρε ο κμαν το οτι εσυ εισαι γυναικωτος δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να ειναι το ίδιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αλήθειες και ψέματα στον πληρωμένο έρωτα...
λοιπόν
άλλοι συμπεριφέρονται στα κορίτσια σαν κρέας προς αγορά και κατανάλωση (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αλλά υπάρχει).
άλλοι μπαίνουν στο δωμάτιο, είναι κύριοι απέναντι στην κοπέλα αλλά όλη η στάση τους είναι καθαρά στάση πελάτη προς επαγγελματία.
άλλοι βλέπουν γυναίκα/άνθρωπο απέναντί τους και συμπεριφέρονται όπως στην κοπέλα τους.

φυσικά υπάρχουν πάαααρα πολλές ενδιάμεσες καταστάσεις, αλλά ας κάνουμε φόκους για την ώρα σε αυτά τις βασικές τρεις.

το ζητούμενο στη συζήτηση που θέτω δεν είναι οι συμπεριφορές αυτές από την πλευρά του πελάτη, αλλά από την πλευρά της κοπέλας-επαγγελματία.
ποια είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση αυτής της "συναλλαγής" που ναι μεν (συναλλαγή) αλλά έχει τόσο ιδιαίτερα και προσωπικα χαρακτηριστικά από την οπτική της εργαζόμενης?
τι πιστεύεται ότι προτιμούν οι ίδιες και γιατί?
τι αντίκτυπος υπάρχει στη "συνεδρία" από την δική μας ως άνω συμπεριφορά?
και πολλά άλλα σχετικά ερωτήματα που μπορείτε να θέσετε-απαντησετε

απόψεις εργαζόμενων κορασίδων, πολύ πολύ ευπρόσδεκτες.
(θα μπορούσε να είναι ξεχωριστό νήμα πιστεύω αλλά βαριέμαι και επίσης το παρόν είναι μια χαρα νηματάκι)
με τοσα κολγκιρλ εχεις παει ρε χαζοβιολη ακομα δεν εχεις μαθει ποια ειναι η σωστη συμπεριφορα μιας κοπελας?
Λοιπον το α και το ω ειναι να εχει σωστη συμπεριφορα,π.χ να ειναι χαμογελαστη δεκτικη ναζιαρα ερωτικη να κανει κοπλιμέντα και γενικα να ξερει να τυλιξει εναν αντρα για να περασει αυτος πρωτον καλα και μετα αυτη αλλα και να τον κερδισει πελατη ως επενδυση.
Συναλλαγη εσυ το λες,εγω ειχα σταναταρακια κοπελες που μου λεγαν γτ περασες με την αλλη και οχι με μενα και εφτασα μια φορα σε σημειο να κανω φαση με ιεροδουλη πληρωνα στη τσατσα και αυτη μου φερνε τα λεφτα που εδινα στο δωματιο στην αρχη και μετα τη βρισκαμε σπιτι της αλλα δεν κρατησε πολυ η φαση.
Αν εισαι ωραιος τζεντλεμαν και μαγκας δεν μπορουν να αντισταθουν,εγω έχω μπολικα στανταρακια σε κοπελες οποτε δεν μενω μονο στη συναλλαγη οπως λες.

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
λοιπόν
άλλοι συμπεριφέρονται στα κορίτσια σαν κρέας προς αγορά και κατανάλωση (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αλλά υπάρχει).
άλλοι μπαίνουν στο δωμάτιο, είναι κύριοι απέναντι στην κοπέλα αλλά όλη η στάση τους είναι καθαρά στάση πελάτη προς επαγγελματία.
άλλοι βλέπουν γυναίκα/άνθρωπο απέναντί τους και συμπεριφέρονται όπως στην κοπέλα τους.

φυσικά υπάρχουν πάαααρα πολλές ενδιάμεσες καταστάσεις, αλλά ας κάνουμε φόκους για την ώρα σε αυτά τις βασικές τρεις.

το ζητούμενο στη συζήτηση που θέτω δεν είναι οι συμπεριφορές αυτές από την πλευρά του πελάτη, αλλά από την πλευρά της κοπέλας-επαγγελματία.
ποια είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση αυτής της "συναλλαγής" που ναι μεν (συναλλαγή) αλλά έχει τόσο ιδιαίτερα και προσωπικα χαρακτηριστικά από την οπτική της εργαζόμενης?

(θα μπορούσε να είναι ξεχωριστό νήμα πιστεύω αλλά βαριέμαι και επίσης το παρόν είναι μια χαρα νηματάκι)

Οι πρώτοι δεν αξίζουν καν να τους σχολιάσω. Για τους άλλους που λες θεωρώ ότι ιδανικό είναι να φερθείς σαν να είναι κοπέλα σου. Έτσι θα περάσεις όμορφα. Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως το σαν. Αν μπερδεύεις τα όρια και αρχίσεις να βλέπεις αγάπες και λουλούδια καλύτερα να είσαι σωστός αλλά πελάτης και τίποτα παραπάνω.

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
λοιπόν

Σίγουρα καμία δεν επιθυμεί να της φέρονται σαν ενα κομμάτι κρέας. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο το χαρακτήρα της κάθε κοπέλας ο οποίος σε αυτή τη δουλειά σφυρηλατείται σε μεγάλο βαθμό και απο τις εμπειρίες που της τυχαίνουν και πως τις διαχειρίζεται. Κάποιες που τις φέρθηκαν πολλοί σαν κρέας θα τηρήσουν στάση «σου γαμω το πορτοφόλι» όπως είπε κάποιος παραπάνω και θα παρέχουν αφειδώλευτα φόλες.

Άλλες θα εχουν στάση επαγγελματία που - κακά τα ψέμματα- τους παρέχει σταθερότητα στις προσδοκίες και θα αποκλίνουν απο αυτή τη στάση σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Δύσκολα κάποια θα φέρεται by default στον πελάτη σαν να ήταν κανονικος γκόμενος για πολύ. Δεν είναι φυσιολογικό καθώς ο,τι και να λέμε μιλάμε για ξεκάθαρα συναλλακτική σχέση που όμως εχει την ιδιαιτερότητα οτι αφορά την πλέον ανθρώπινη διάσταση, τον έρωτα/σεξ και εκεί είναι που περιπλέκεται το πράγμα. Η δική μου εμπειρία δείχνει οτι πολλες απο όσες δεν ανήκουν στην κατηγορία φόλα ξεκινούν μια συνάντηση με επαγγελματική στάση και απο εκει και ύστερα προσαρμόζονται στη διάθεση του πελατη ανάλογα α) με τη δική του στάση απέναντι τους, β) απο τη χημεία και το αν τους κάνει κλικ και γ) απο την δική τους διάθεση τη συγκεκριμένη ώρα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Να καταθέσω τη δική μου σκέψη παιδιά.Νομίζω πως από ενα σημειο και μετά αρχίζεις και βαριέσαι το χαμηλής ποιότητας πληρωμένο έρωτα - ειδικά με τα πενηντάρικα - στα στούντιο- απλά μοιάζει με μια μαλακία πολυτελελείας. Όταν είσαι πιτσιρικάς και με καύλες στο φουλ δεν σε πολυνοιάζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom