kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Θα ερθει μεταλ μπραδερ που θα παει...Ποσο καψουρα εισαι ρε Alissa...Αχ Alissa
Ποτε θα έρθεις στην Ελλάδα
Να σε δούμε από κοντά
Και να μας πιάσει ζαλάδα
Θα ερθει μεταλ μπραδερ που θα παει...Ποσο καψουρα εισαι ρε Alissa...Αχ Alissa
Ποτε θα έρθεις στην Ελλάδα
Να σε δούμε από κοντά
Και να μας πιάσει ζαλάδα
Πωπω τι φωτογραφία είναι αυτή μέταλ μπράδερΘα ερθει μεταλ μπραδερ που θα παει...Ποσο καψουρα εισαι ρε Alissa...
Οτι και να πουμε για το μωρο μας ειναι λιγο μπραδερ,ερωτας μεγιστος μιλαμε...Δεν χορταινεται ποτε...Πωπω τι φωτογραφία είναι αυτή μέταλ μπράδερ
Μα τι εμφάνιση λαιβ είναι αυτή
Δεν το έχω ακούσει αυτό, πσσσ αυτά είναι θα το δω όλο αργότεραΕτσι αδερφε,ποτε δεν ξεχναμε την κοριτσαρα μας!
Εδω ολοκληρο λαιβ απ το 2019.Οπτικοακουστικη πανδαισια!
Λαιβαρα μυστη μου οπως παντα σε υψηλη αποδοση ολη η υπερμπανταρα...Δεν το έχω ακούσει αυτό, πσσσ αυτά είναι θα το δω όλο αργότερα
Πωπω πραγματικά πανέμορφη δεν έχω λόγια.... Αχ...Αχ Alissaaaaaa αχ...
Εεεεεετσι...Ας βάλω και τον μέγιστο ύπμνο με το κορίτσι να δίνει πόνο
Εντάξει κατάλαβα θα της κάνω πρόταση γάμουΕεεεεετσι...
Μωρο μου εσυ,κοριτσαρα μου,ομορφια μου...
Διπλη προταση γαμου θα ναι αδερφε μου,θα της κανω και γω.Θα πρωτοτυπησουμε παλι χαχαχα!Εντάξει κατάλαβα θα της κάνω πρόταση γάμου
ναι πραγματικά χαχαχαχα, ορίστε έτοιμη νυφούλαΔιπλη προταση γαμου θα ναι αδερφε μου,θα της κανω και γω.Θα πρωτοτυπησουμε παλι χαχαχα!
Λεω πριν την προταση να της κανω κανταδα με το παρακατω κλασικο ασμα.Λες να ενδωσει;ναι πραγματικά χαχαχαχα, ορίστε έτοιμη νυφούλα
Δεν νομίζω οτι δεν θα ενδώσει, το τραγούδι θα την λιώσει απλά, αλλά αν 1 στις 1000 έχω και εναλλακτικήΛεω πριν την προταση να της κανω κανταδα με το παρακατω κλασικο ασμα.Λες να ενδωσει;