kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Ποτε δεν ξεχνιεται το μωρο μας αδερφε μου!Να μην ξεχνάμε και το κορίτσι μας όμως
Ποτε δεν ξεχνιεται το μωρο μας αδερφε μου!Να μην ξεχνάμε και το κορίτσι μας όμως
Σε νοιωθω απολυτα μυστη μου,μερα νυχτα την σκεφτομαστε,αχ Alissa...Αχ Alissa ποτε θα σε δουμε λαιβ στην Αθήνα ...Θα της προσφέρω τριαντάφυλλο και θα της πω οτι την σκέφτομαι τα βράδια
Παντα τα δινει ολα στα λαιβ η υπερμπανταρα και το μωρο μας...Κοριτσαρα μου εσυ,θεα μου...Καλα το λαιβ είναι έπος εντάξει και το κορίτσι τα δίνει όλα πραγματικά από τα καλά τους λαιβ
Ετσι ακριβως μυστη μου...Η ομορφιά της τέχνης
Πωπω...είναι για κάδρο αυτή η φωτογραφία να την χαζεύεις στο σαλόνιΕτσι ακριβως μυστη μου...
Και τι ομορφια,αιθερια,θεικη...Αχ Alissa καψουρα μου μεγιστη...
Ετσι ακριβως,να την χαζευεις και να μη την χορταινεις...Πωπω...είναι για κάδρο αυτή η φωτογραφία να την χαζεύεις στο σαλόνι
Λαιβαρα μυστη μου...Πορωση λεμε,πουτανα ολαααααα!!
Αυτό δεν το έχω δει όλο, θα το μελετήσω σύντομα Αν και είμαι σίγουρος οτι έιναι πολύ δυνατόΛαιβαρα μυστη μου...Πορωση λεμε,πουτανα ολαααααα!!
Ολοκληρο εδω...
Απιστευτο λαιβ,απ την Will to power tour (σ αυτη την περιοδεια ειχαν ερθει Ελλαδα που τους ειχα απολαυσει απο κοντα)!Εδω ειναι το λαιβ της Αγιας Πετρουπολης.Σετλιστ 19 υπερκομματαρων,ααααντε γεια!!Αυτό δεν το έχω δει όλο, θα το μελετήσω σύντομα Αν και είμαι σίγουρος οτι έιναι πολύ δυνατό
Αυτά είναι μεταλ μπράδερBackstage απ την νεα κλιπαρα...
Ετσι ακριβως αδερφε μου,μεταλ υψηλου επιπεδου!Αυτά είναι μεταλ μπράδερ