kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Λιωνω,σβηνω,χανομαι...Φουλ το θρόνου...δεν είμαι καλά...
Λιωνω,σβηνω,χανομαι...Φουλ το θρόνου...δεν είμαι καλά...
Μη λες τετοια μυστη μου χτυπα ξυλο,στα 40 ειμαστε και αντεχουμε ακομα ρε!Αν και το μωρο μας μας εχει στειλει αδιαβαστους...Χάρηκα που σε γνώρισα μύστη μου, θα τα πούμε στην άλλη πλευρά
Ναι το ξέρω, νέοι άνθρωποι είμαστε, αλλά να με αυτές τις φωτογραφίες πόσο θα αντέξουμε ...φαντάζομαι οταν την δούμε και λαιβ....Μη λες τετοια μυστη μου χτυπα ξυλο,στα 40 ειμαστε και αντεχουμε ακομα ρε!Αν και το μωρο μας μας εχει στειλει αδιαβαστους...
Αστο και λαιβ ειναι το κατι αλλο.Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω.Αλλα μια φορα ισον καμια,αδημονω για την επομενη φορα που θα την απολαυσω μαζι με την υπερμπανταρα...Και ελπιζω να ναι συντομα...Στο ευχομαι να τη δεις και συ μυστη μου λιαν συντομως...Ναι το ξέρω, νέοι άνθρωποι είμαστε, αλλά να με αυτές τις φωτογραφίες πόσο θα αντέξουμε ...φαντάζομαι οταν την δούμε και λαιβ....
Σε ευχαριστώ μύστη μου Για εμένα θα είναι η πρώτη φορά που θα την δω Μακάρι να είναι το καλοκαίρι, το ελπίζω και το εύχομαι! Εννοείται οτι οταν βγάλουν dates θα πάρω κατευθείν εισητήριοΑστο και λαιβ ειναι το κατι αλλο.Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω.Αλλα μια φορα ισον καμια,αδημονω για την επομενη φορα που θα την απολαυσω μαζι με την υπερμπανταρα...Και ελπιζω να ναι συντομα...Στο ευχομαι να τη δεις και συ μυστη μου λιαν συντομως...
Υπερκομματαρα αδερφε μου!Σε οσες live εκδοσεις και να το βλεπουμε δεν χορταινεται!Και ο εθνικός ύμνος
Αφού είναι κομματάρα μύστη μου !!!! Η μπάντα έκανε πάλι το θάυμα της3,1 εκατομμυρια θεασεις σε 1 μηνα χτυπησε η κομματαρα και η κλιπαρα και οσο παει ανεβαινει!Παμε μωρη υπερμπανταρα και Alissaρα καψουρα!
Ετσι ακριβως μυστη μου,κομματαρα απ την μπανταρα!Περιμενω και την ολοκληρωμενη αλμπουμαρα τον Ιουλιο πως και πως!Αφού είναι κομματάρα μύστη μου !!!! Η μπάντα έκανε πάλι το θάυμα της
Και το κορίτσι έδωσε ρεσιταλ στα φωνητικά
Αχχχχ.... Και μαζί μετην κυκλοφορία του δίσκου θέλουμε και λαιβΕτσι ακριβως μυστη μου,κομματαρα απ την μπανταρα!Περιμενω και την ολοκληρωμενη αλμπουμαρα τον Ιουλιο πως και πως!
Καλα το μωρο μας παντα δινει ρεσιταλ,φωνητικα,εμφανισιακα,γενικα η παρουσια της ειναι μια οαση,μια οπτασια ειναι,αχ Alissa ερωτα αθεραπευτε...!!
Ετσιιιιι,θα ερθει και το λαιβ μυστη μου!Αχχχχ.... Και μαζί μετην κυκλοφορία του δίσκου θέλουμε και λαιβ
Μακάρι μακάρι να τους δούμε το καλοκαίρι και να δουμε το ύμνο λαιβΕτσιιιιι,θα ερθει και το λαιβ μυστη μου!
Παντα παιζουν τον υμνο λαιβ μυστη μου,τον εχουν στανταρ στην σετλιστ!Μακάρι μακάρι να τους δούμε το καλοκαίρι και να δουμε το ύμνο λαιβ