spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γεια σου ΚΟΜΑΝΤΟΤροπος του λεγειν ρε συ. Δικο ΜΟΥ ειναι το κοριτσι. Ολοι οι αλλοι κοντα τα χερια σας γιατι εχω βαλει φακες.
Γεια σου ΚΟΜΑΝΤΟΤροπος του λεγειν ρε συ. Δικο ΜΟΥ ειναι το κοριτσι. Ολοι οι αλλοι κοντα τα χερια σας γιατι εχω βαλει φακες.
Τροπος του λεγειν ρε συ. Δικο ΜΟΥ ειναι το κοριτσι. Ολοι οι αλλοι κοντα τα χερια σας γιατι εχω βαλει φακες.
Εμενα μου τα λες ρε συ? Για κοιτα τι γραφω στην πρωτη σελιδα οταν ανοιξα το thread. ;) ;) ;)συγνωμη κομαντο ειμαι νεοσ και το μωρο ειναι τρελα για πολλα χαδακια και φιλακια
Γεια σου και σενα απαιχτε spoon. ;) ;) ;)Γεια σου ΚΟΜΑΝΤΟ
Μπηκα στο θρεντ για να παρω την αδεια σου!Γεια σου και σενα απαιχτε spoon. ;) ;) ;)
Πλακα κανω ρε συ. Ελπιζω να το καταλαβες. Μην τσιμπας.συγνωμη κομαντο ειμαι νεοσ και το μωρο ειναι τρελα για πολλα χαδακια και φιλακια
Για ποιο πραγμα να παρεις την αδεια μου ρε φιλαρακι? Αδεια δεν δεινει κανεις σε κανεναν εδω. Ολοι ειμαστε ισοι.Μπηκα στο θρεντ για να παρω την αδεια σου!
ολοι οι καβλοπαιχνιδιαρηδες σαυτο το φορουμ εχουμε μαζευτειΓια ποιο πραγμα να παρεις την αδεια μου ρε φιλαρακι? Αδεια δεν δεινει κανεις σε κανεναν εδω. Ολοι ειμαστε ισοι.
Για ποιο πραγμα να παρεις την αδεια μου ρε φιλαρακι? Αδεια δεν δεινει κανεις σε κανεναν εδω. Ολοι ειμαστε ισοι.
Εναν ομως ισως τον θελει λιγο η πολυ παραπανω απο ολους τους αλλους. ;) ;) ;)οκ το μωρο μασ θελει ολους
THE PRECIOUS ;)Εναν ομως ισως τον θελει λιγο η πολυ παραπανω απο ολους τους αλλους. ;) ;) ;)
Τι λες και εσυ?
Εγω δεν εχω παει ακομα!Εναν ομως ισως τον θελει λιγο η πολυ παραπανω απο ολους τους αλλους. ;) ;) ;)
Τι λες και εσυ?
Εγω δεν ειμαι και ειναι εξακριβωμενο αυτο. Να εισαι σιγουρος.ολες θελουν καποιον περισοτερο αυτος μπωρει να εισαι εσυ
Ουτε εγω φιλαρακι. Και μην με ρωτησεις γιατι. Απλα δεν ξερω.Εγω δεν εχω παει ακομα!
πως και δεν εχετε παει ακομαουτε εγω ειμαι
Και μονο που την ειδα χτες μου φτανει!Ουτε εγω φιλαρακι. Και μην με ρωτησεις γιατι. Απλα δεν ξερω.