dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κοριτσια μπορειτε να μασ στειλετε τουσ υποτιτλουσ????? γιατι δεν βγαζω ακρηпривет мария )))) все хорошо)
κοριτσια μπορειτε να μασ στειλετε τουσ υποτιτλουσ????? γιατι δεν βγαζω ακρηпривет мария )))) все хорошо)
рада тибя у слышать заика ))))привет мария )))) все хорошо)
χεχε έχουμε τα μυστικά μαςκοριτσια μπορειτε να μασ στειλετε τουσ υποτιτλουσ????? γιατι δεν βγαζω ακρη
σε ευχαριστω μαρακι προσκυναω την ομορφη σου κωλαραрада тибя у слышать заика ))))
χεχε έχουμε τα μυστικά μας
την ρωτάω αν ειναι καλα μωρό μου.....
δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερος.....σε ευχαριστω μαρακι προσκυναω την ομορφη σου κωλαρα
μ αρεσι το χιουμορ και ειδικα αμα ειναι εξυπνο χαιρομαι και ακομα πιο πολλυ που για εκεινουσ που το καταλαβαινουν και το χαιρονται να σαι καλα μαρακι μου θα τα πουμε απο κονταδεν έκανα τίποτα ιδιαίτερος.....
χαχα με εκανες να πεθενο στο
Εσυ θα το εδειχνες ?gia glika dixe mas to gliko soy prosopaki
Εγώ πάντως φυσικά και θα το έδειχνα (της Αλίσας το πρόσωπο... )Εσυ θα το εδειχνες ?
Εγω παντως οχι......
Σε καποιο μπουρδελο της Κρητης!Τί κάνει αυτή η ψυχή ? Δουλεύει κάπου ?
Για 2 εβδομάδες μου είχε πει και πέρασε ένας μήναςΣε καποιο μπουρδελο της Κρητης!
Καλα ειναι εκει που καθεται τι ψαχνεις κ εσυ?Για 2 εβδομάδες μου είχε πει και πέρασε ένας μήνας
Εμένα μου αρέσει. Έχουμε καλή χημεία...Καλα ειναι εκει που καθεται τι ψαχνεις κ εσυ?
Μόνιμα εδω Κρητη ειναι ρε παιδια το επιπλάκι!Εμένα μου αρέσει. Έχουμε καλή χημεία...
Αλίσα γύρνα πίσω κοπέλα μου.Μόνιμα εδω Κρητη ειναι ρε παιδια το επιπλάκι!
Πώς και πώς κανουμε να φύγει, αλλά τίποτα εχει στεριώσει εδω
Ειναι καιρο εδω, ειχα συνευρεθεί μαζι της τον Μάιο Κρητη.
Δεχομαστε και ανταλλαγές πληθυσμωνΑλίσα γύρνα πίσω κοπέλα μου.
Δεν σε αγαπάνε εκεί ...