CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
βεβεα μορο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
Πολυ χαιρομαι.......
Ετσι το σχολιο σου με χαροποιει περισσοτερο.
βεβεα μορο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
Πςςςςςςςςς!!!! ;)Η Αλισα γυριζε.Τεταρτι νυχτα-Βριλησσου 55 :-* :-* :-*
αναδουλειές ε?kalispera agoria ime simera sto vrilisu 55 nihta :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
????? denkatalavaαναδουλειές ε?
????? denkatalava
yasu ke esena jvjhfula ;) ;) ;) ;) ;)πες μας και καμια καλησπερα κουκλιτσα :-* :-* :-*
yasu ke esena omorfula ;) ;) ;) ;) ;)
αν καταλαβαινες δε θα δουλευες σε μπουρδελο????? denkatalava
πολυ αστειο ...αν καταλαβαινες δε θα δουλευες σε μπουρδελο
ειναι μια αλλη εκφραση για να λεμε πως δεν παει καλα η δουλεια!????? denkatalava
οσο και να γλειψεις τσαμπα δενπολυ αστειο ...
ειναι μια αλλη εκφραση για να λεμε πως δεν παει καλα η δουλεια!
ελπιζω να βοηθησα! ;)
καλα καλα.οσο και να γλειψεις τσαμπα δεν
κατσε ρε μαγκα... σιγα μην κατσω να μιλησω με την πουτανα...Σαν την αλλη φορά που πηρα ενα ct και με επηξε στη μαλακια...οι κοπέλες αυτες εχουν συγκεκριμενο ρολο...απο εκει και περα οι πολιτικες αναλυσεις καποια αλλη στιγμη,,,καλα καλα.
το τι κανω εγω ειναι αλλο θεμα αλλα δεν γλυφω την αλισα.
δεν καταλαβε κατι και προσπαθησα να το εξηγησω.
με την κοροιδια δεν κερδιζεις τιποτα!
ρε φιλε μπηκε η κοπελα στον κοπο να σου μιλησει?κατσε ρε μαγκα... σιγα μην κατσω να μιλησω με την πουτανα...Σαν την αλλη φορά που πηρα ενα ct και με επηξε στη μαλακια...οι κοπέλες αυτες εχουν συγκεκριμενο ρολο...απο εκει και περα οι πολιτικες αναλυσεις καποια αλλη στιγμη,,,
οχι τιποτα αλλο αλλα αν σκεφτεις οτι δεν ειναι απο την ελλαδα μιλαει καλα τα ελληνικα.Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει λίγο σεβασμός γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε ότι δουλειά και να κάνουμε. Η κοπέλα ούτε κλέβει ούτε λαμογιές κάνει. Αλλά φυσικά αυτό είναι και θέμα παιδείας και ανατροφής.