fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καληνυχτα καυλιαρικο
Καλώς το κορίτσι. Καλά είσαι ?καλισπερα αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανετε ;) ;) ;) ;) ;)
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα αυριο να ελθω να σε γνωρισω...καλισπερα αγορια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανετε ;) ;) ;) ;) ;)
Εμένα να γνωρίσεις ή την Αλίσα ? Διευκρίνισέ το γιατί δεν το κατάλαβαΣκεφτομαι πολυ σοβαρα αυριο να ελθω να σε γνωρισω...
Αυτο κανω.
Τι λες αρχοντα Πουτανγαμων ?
Την Αλισα βρε αρχοντα, την Αλισα....Εμένα να γνωρίσεις ή την Αλίσα ? Διευκρίνισέ το γιατί δεν το κατάλαβα
Η Αλίσα είναι καλή . Αξίζει. Αρκεί να συνεχίσει έτσι
καλα ιμε μορο μουΚαλώς το κορίτσι. Καλά είσαι ?
καλα ιμε μορο μου
Η Αλισα εργαζεται συνηθως στο νεο studio Βριλησσου 42, δευτερη βαρδια (18:00-02:00)καλισπερα αλισα. εισαι σουπερ μωρακι. που σε βρισκουμε συνηθως?
Η Αλισα εργαζεται συνηθως στο νεο studio Βριλησσου 42, δευτερη βαρδια (18:00-02:00)
Γνωριζω ελαχιστα μπροστα σε αλλους γιγαντες της ενημερωσης διπλα στους οποιους ειχα την τυχη να μαθητευσω....Καλά πως γίνεται να γνωρίζεις τοσα πολλά κόκκινο πρόσωπο;
Γνωριζω ελαχιστα μπροστα σε αλλους γιγαντες της ενημερωσης διπλα στους οποιους ειχα την τυχη να μαθητευσω....
Οι γνωσεις προερχονται απο τσαρκες συνηθως και παρακολουθη των διαφορων thread.....
Πες το και ετσι.Στρίχτηκες επάνω στους ώμους γιγάντων της ενημέρωσης για να παραφράσουμε τον μεγάλο Σερ Ισαάκ Νιούτον
αγορι μου τορα απο 11 μεχρι τισ 5 το προι ;) :-* :-* :-* :-*Η Αλισα εργαζεται συνηθως στο νεο studio Βριλησσου 42, δευτερη βαρδια (18:00-02:00)