Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Με το διπατο του site θα παμε!!!
τι έγινε? problem???
Thanks Xanthi!!!και συ τέκνον βρούτε? έσένα κάτσε να σε ευλογήσω πρώτα, την έχεις την ελευθέρας. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
γιατί ο spoon έχει ελευθέρας κι εγώ όχι? :'( :'( :'(
Τρεις γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το πατε εσεις.
Τρεις γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το πατε εσεις.
Χαβαλε κανω ρε σεις. Αν δεν τον σηκωνετε φευγω.εμείς δεν θα μαλώσουμε ποτέ βρεεεεεε. έτσι δεν είναι παίδες? ;) ;) ;) ;) ;)
όσο και να προσπαθείς δεν τραβάει.
Χαβαλε κανω ρε σεις. Αν δεν τον σηκωνετε φευγω.
Για τη Σιβηρία να κόψεις εισητήριο παλιοκαρφάρα!!!Εγω θα κοβω τα εισητηρια καρδουλα μου.
ok..μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε ο GL.Mod γιατι εδω μεσα η Αλισα θεωρειται 10αρι! Δεν την εχω δει την κοπελα εγω ποτε.Ας είμαστε ρεαλιστές... να πάρω σοβαρό ύφος...
η Αλίσα, είναι ένα κοντοπούτανο, ωραίο σφιχτό σωματάκι αλλά τίποτα παραπάνω...
οι υπηρεσίες της δεν μου ήταν και κάτι το αξέχαστο... ίσως τα 50 να είναι πολλά...
αν κάνεις μια βόλτα και δεις τις κοπέλες θα καταλάβεις ότι δεν είναι απαραίτητα 10αρι! ;)ok..μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε ο GL.Mod γιατι εδω μεσα η Αλισα θεωρειται 10αρι! Δεν την εχω δει την κοπελα εγω ποτε.
Ειρήνη!!!!! Την άποψή του εξέφρασε!!!!!! τι το παίρνετε κατάκαρδα?????Τι κουλο thread και μαλακιες? Ειναι καλυτερα αυτα για το κατουρημα η το χεσιμο στην θαλασσα δηλαδη?
ΟΧΙ δεν εξεφρασε την αποψη του!!! Μας την ειπε και με κεφαλαια μαλιστα!!! Δεν το καταλαβα αυτο???Ειρήνη!!!!! Την άποψή του εξέφρασε!!!!!! τι το παίρνετε κατάκαρδα?????
Έχετε όρεξη να μαλώνετε? την άποψή μας λέμε εδώ μέσα! δεν ταιριάζουμε με όλους... και ο καθένας έχει τον τρόπο του όταν εκφράζεται... ότι δεν μας αρέσει το πετάμε, μην χαλιόμαστε! ;) ;) ;) ;) ;) οκ?ΟΧΙ δεν εξεφρασε την αποψη του!!! Μας την ειπε και με κεφαλαια μαλιστα!!! Δεν το καταλαβα αυτο???