You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alisa από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 96K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Βαλε και ξαναβαλε,το διαβασες?
ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δευτερα που θα εισαι?
μορο δεν ξσερο ακομα :-* :-* :-* :-* :-*δευτερα που θα εισαι?
Συνημμένα
Επισκέπτης
κουκλίτσα μου όμορφη με τα ωραία μάτια τι κάνεις? :-* :-* :-* πως περασες την δικιά σου παλια πρωτοχρονιά?
ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κυργ βραδυ?
Επισκέπτης
δεν μου είχες πει μια μέρα ότι είναι πρωτοχρονιά με το παλιό ημερολόγιο?κυργ βραδυ?
καλα περασα :-* :-* :-* :-* :-*δεν μου είχες πει μια μέρα ότι είναι πρωτοχρονιά με το παλιό ημερολόγιο?
Συνημμένα
Επισκέπτης
θέλω να βλέπω εσένα μωράκι μου. εσύ είσαι μια από τις καλές μου φίλες και σε λατρεύω. οι δικές σου φώτο μου αρέσουν.καλα περασα :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μορο μου εσι αγαπι μουθέλω να βλέπω εσένα μωράκι μου. εσύ είσαι μια από τις καλές μου φίλες και σε λατρεύω. οι δικές σου φώτο μου αρέσουν.
:-* :-* :-* :-* :-*
Συνημμένα
αυτά πού βλέπω στίς φωτογραφίες θά μου κάνεις μωρό μου η καί τίποτα άλλο...διότι εάν είναι μόνο αυτά δέν θά έλθω τρέλα μου...:-* :-* :-* :-* :-*
δααααααα.......mesa sthn kavla eisai
Συνημμένα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Χτες ηταν ρε συ.δεν μου είχες πει μια μέρα ότι είναι πρωτοχρονιά με το παλιό ημερολόγιο?
γυασυ μορο μου. ιμε στο 57 :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα κουκλι μου. Που εισαι εσυ? Σε εχασα. :-* :-* :-*
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν μου απαντησες χτες. Γιατι? :'( :'( :'( :'( :'( :'(γυασυ μορο μου. ιμε στο 57 :-* :-* :-* :-* :-*
αχχχχχχχχχχ..... με τα τσιμπουκια που εκανα ξεχασα ολοΔεν μου απαντησες χτες. Γιατι? :'( :'( :'( :'( :'( :'(