Επισκέπτης
εσύ όμως δεν μου έδωσες .....................
πότε θα μου το δώσεις?
πότε θα μου το δώσεις?
τι δε σου εδωσε , γλυκο?εσύ όμως δεν μου έδωσες .....................
πότε θα μου το δώσεις?
να μην μου αρρώστησεις μόνο. κουκλίτσα με τα υπέροχα μάτια σε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
είναι δυνατόν να μην μου έδωσε <γλυκό> βρε η κουκλίτσα?τι δε σου εδωσε , γλυκο?
κουκλίτσα τα υπέροχα ματάκια σου μου φώτιζαν τον δρόμο για να πάω στο αυτοκίνητο.φιλάκια σε ένα υπεροχο κορίτσι:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι με ρωτας?είναι δυνατόν να μην μου έδωσε <γλυκό> βρε η κουκλίτσα?
iblis σε είχα ξαναρωτήσει, τι ρόλο βαράς με budha, γιατί σου είχα δώσει συγχαρητήρια για το ning site.
φίλε υπαρχουν και άλλες με ματάρες αλλά ρε παιδί μου έβγαζε μια τέλεια φατσούλα και ταίριαζαν πολύ τα μάτια της. έλαμπαν
ελα σορι ξεχαστηκαiblissssssssssssssssssss????????????????????????????
το εχω φτιαξει εγω.έχω μπερδευτεί iblis γιατί δεν βρισκόμαστε και πολύ. το iblis και το budhha είναι δικά σου? έχεις σχέση με το σαίτ στο ning?
κουκλίτσα κατάλαβες αυτά που είπα ή να προσπαθήσω να το μεταφράσω?κουκλίτσα τα υπέροχα ματάκια σου μου φώτιζαν τον δρόμο για να πάω στο αυτοκίνητο.φιλάκια σε ένα υπεροχο κορίτσι
για χαβαλε καθαρα,έτσι μπράβο, κάπου σου είχα δώσει συγχαρητήρια αλλά πως και τα έφτιαξες? εγώ έχω μπει μέλος σε κάτι τέτοια ξένων πορνσταρ και είναι για σεξ,σκιρτ, στάσεις κλπ? εσύ πως και το έκανες?
για χαβαλε καθαρα,
δεν καταλαβαινω για ποια σάιτ μου λες, αν θες στειλε λινκ.
λοιπόν επείδη με σκοτώνεις λίγο τώρα. μου έρχονται πολλά μαιλ τέτοια.σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω αύριο να σου τα στείλω.