γασυ μορο μουοποιος ξερει να μου πει που δουλευει αυτη η κουκλα την πεμπτη που εχω κενο,θα την γλυψω και για παρτη του!κουκλαρα μουουου που δουλευεις πεμπτη??οεο?
ρεμτι στο βριλισυ 57 προι. απο 10 μεχρι 5 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γασυ μορο μουοποιος ξερει να μου πει που δουλευει αυτη η κουκλα την πεμπτη που εχω κενο,θα την γλυψω και για παρτη του!κουκλαρα μουουου που δουλευεις πεμπτη??οεο?
γασυ μορο μου αβριο ιμε στο αριστομενοσ 72 απο 6 απογεβμα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αυριο Alisa που θα εισαι??
δεν κσερο ακομα :-* ;)το σαββατο που;;;
καληνυχτα!καλινιχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[move][/move]
ονερα γλικα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[move][/move]
Καληνύχτα Αλίσα μου . :-* :-* :-*καλινιχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[move][/move]
ονερα γλικα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[move][/move]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γυρνα μια σελιδα πισω και μην βαριεσαι !!!!σιμερα το προι που δουλευεισ μορο μου
Το πρόγραμμα του στούντιο λέει για την Εβίτα το απόγευμα . Είσαι σίγουρος?βριλισυ 57 προι. απο 10 μεχρι 5
αριστομενοσ 72 απο 6 απογεβμα