λες να κυκλοφορει και κανας εμπολας εκει τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.kappit.com/img/pics/20141018_155021_dahbgdb_sm.jpg[/img[/URL]]
Πλακα πλακα θυμαμαι παλια...λιγο πριν 2000' ενα μεσημερι προς απογευμα λεωνιδιου και κολωνου ηταν πεσμενος ενας ναρκομανης.Οποιον εβλεπε τον εβριζε,εβριζε ακομα και τους σκυλους.Εγω ειχα περασει 2 φορες απο διπλα του,με κοιταζε και μου τα εχωνε.Του τρεχαν αιματα και αλλα στυλ εμπολα.Οποτε την τριτη φορα που περναω με κοιταει,παει να μου τα χωσει,τον βλεπω και καταλαβαινω οτι εχει φαει σκαλωμα.
Σηκωνει το χερι προς εμενα και κανει λες και παει να πιασει το αορατο χερουλι βγαζοντας ενα βουβο παραπονο στο προσωπο του σαν παιδι που δεν φτανει το κουτι με τα γλυκα.Τα εχασα...μετα παρατηρησα οτι πισω μου ηταν στην πορτα με ''πολιτικα'' μια ελληνιδα τανα που δουλευε στο γωνιακο τοτε.Τελικα το χουι ποτε δεν φευγει.
*καλη ξεκουραση στον φιλο ναρκομανη/συναγωνιστη κ κουραγιο στους γονεις.
**Για τους παλιους,η τανα ηταν ο ορισμος της ελληνιδας καβλογειτονισσας. Μαυρο μαλλι,πιασιματακια και οχι ομορφη αλλα ψιλοκαβλιαρα.Μαλιστα πριν την χασω ειχε κανει κ το μαλλι σαν ντρεντλοκς,η καπως ετσι στο περιπου.Τοσα χρονια τετοιο συνδιασμο next door mom ελληνιδας σεν εχω ξαναδει.