Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Σαν να λέμε είσαι ο Αντώναρος , έτσι ?τις τα λεω ολα εγω
Σαν να λέμε είσαι ο Αντώναρος , έτσι ?τις τα λεω ολα εγω
μαρτυριαρα μαρτυριαρατις τα λεω ολα εγω
τελευταια ενημερωση λεει οτι η αλινα γυρναει στισ 29 του μηνα
It's party time !!!!!!!τελευταια ενημερωση λεει οτι η αλινα γυρναει στισ 29 του μηνα
Η εβδομάδα των μεγάλων επιστροφών η επόμενη δηλαδή. Τη Δευτέρα ο Λαζόπουλος , την Τρίτη η Αλίνατελευταια ενημερωση λεει οτι η αλινα γυρναει στισ 29 του μηνα
τι ?την Δευτερα επιστρεφει ο Λαζοπουλος?Η εβδομάδα των μεγάλων επιστροφών η επόμενη δηλαδή. Τη Δευτέρα ο Λαζόπουλος , την Τρίτη η Αλίνα
και θα ειναι στην Δροσοπουλου 95 απογευματινη!!! ;) ;) ;)τελευταια ενημερωση λεει οτι η αλινα γυρναει στισ 29 του μηνα
Επίσημη σχετική ενημέρωση στις σελίδες www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url] και www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url].
Μολις διαβασα το post του αρχοντα Πουτανγαμων, εγινε τηλεφωνικο scouting για πιθανο τυπογραφικο λαθος.Σήμερα Βούρβαχη δουλεύει η Αλίνα
Όποιος πάει ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους για τα σχεδιά της
Θα μείνει Ελλάδα ? Πότε θα ξαναδουλεύει? Στο πρόγραμμα Δροσοπούλου δεν την βλέπω...
Και εγω την ιδια πληροφορηση εχω,αρα θα συνεχισουμε να την απολαμβανουμε γιατι ειναι ΤΟΠ η συγκεκριμενη.την πηρε φιλος μου χθες στη βουρβαχη επεστρεψε για τα καλα η Αλινα και απο οτι του ειπε θα ειναι καθε βδομαδα βουρβαχη και δροσοπουλου στο ποστο της