Nickthedick123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Φαινεται καλο σκαρι. Το ερωτημα ειναι τραβαει στην ανηφορα? Εχει δοκιμαστει με θετικες εντυπωσεις απο καποιον συναθλητη ?
Και είχε μιλησει ο τσίπρας για επενδύσεις απ το εξωτερικόHi guys :-*
I am back in Athens
Κι εγώ. Σε μασάζ. Μουφα ξεπέτα αβυζο και βλαχορουμανια!
Φαινεται καλο σκαρι. Το ερωτημα ειναι τραβαει στην ανηφορα? Εχει δοκιμαστει με θετικες εντυπωσεις απο καποιον συναθλητη ?
καλησπερα κουκλάρα μου όμορφη με το γλυκό προσωπάκι και το Καυτό κολαρακι που είναι για τρελό γλύψιμο !!!Kalispera
δεν την έχω γαμηση ακόμα , αλλά όταν την είχα πάρει τηλ ήταν πολύ γλυκιά και συζητήσιμη , την ρώταγα καυτές λεπτομέρειες και μου απαντούσε το κορίτσι κανονικά .... άλλες το κλείνουν αμεσος ..και λένε βάρα το πουλί σου στα ροζ τηλέφωνα κτλ!!!! Εγώ θα την δοκιμασο πιστεύω αξιζη !!!!!Thanks guys Η βοηθεια σας για αλλη μια φορα αποδεικνυεται πολυτιμη (Πουτανα κριση να λεμε πολυτιμο το 100ευρω)...
Anyway ευχαριστω και χρωσταω χαρη
ναι τύπε δεν αντιλέγω , αλλά δεν ξέρω πως είναι στο κρεβάτι και τι κάνει ..... αν είναι τόσο γλυκιά όσο στο τηλέφωνο θα κάνει παπάδες αλλιώς ....με 20αρικακι στη φυλης βρισκει κανεις κλασης ανωτερη κοπελα απο αυτην.
ναι τύπε δεν αντιλέγω , αλλά δεν ξέρω πως είναι στο κρεβάτι και τι κάνει ..... αν είναι τόσο γλυκιά όσο στο τηλέφωνο θα κάνει παπάδες αλλιώς ....
προς το παρων,αν την εχεις συναντησει,μπορεις να γραψεις εδω.Γιατί δεν υπάρχει προφίλ στα cg ώστε να ανεβάσουμε κριτική και βαθμολογία; Ποιος φτιάχνει τα προφίλ συνήθως;