napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
θα παρω.να παρεις
θα παρω.να παρεις
στο συνολο τυπε ουσιαστικως δεν περασες καλα κομοδινο το κοριτσι απο οτι καταλαβα οποτε παμε παρακατωλοιπον λεω την εμπειρια μου
συναντηση με το κοριτσι πανευκολη σε χοτελ της επιλογης μου.
μπαμ μπαμ κλεισαμε το ραντεβου ολα καλα. +1
ερχεται σχετικα στην ωρα της, τωρα +/- 5 με 10 λεπτα ειναι αναξια αναφορας.
μπαινει μεσα ντυσιμο απλο, παρα πολυ απλο.
νεανινο το κοριτσι σιγουρα κατω των 30 τωρα αν ειναι 23 ή 27 δε ζητησα ταυτοτητα.
23 μου ειπε, 23 λεω.
σωμα αναμενομενα νεανικο λαμπαδα που λεμε, αλλα αγυμναστο ταυτοχρονα, κωλαρακι οχι πεταχτο, στηθος μικρο αλλα ομορφο φυσικο και νεανικο.
σε αυτες τις ηλικιες βεβαια η γυμναστικη δεν ειναι αναγκαια αλλα θα εκανε τη διαφορα.
το προσωπο της κοπελας μου αρεσε πολυ, βεβαια αυτα ειναι γουστα.
εμενα μου αρεσε.
μαλλια μεχρι λιγο κατω απο τους ωμους βαμμενα μαυρα, σχετικα απεριποιητα.
Χρωματακι ελαφρως μαυρισμενο (παρα πολυ λιγο), ακρα σε καλη κατασταση αλλα οχι αυτο που λεμε πενα.
Αρχιζουμε, μπανιο δεν εκανε -1
Ενω ειμασταν σε πιποκατασταση μου ειπε να βαλει λαστιχο -1
Το κοριτσι πονουσε κ αλλαζε συνεχεια στασεις, δεν εχω ανακοντα οποτε μαλλον ετσουζε απο τα συνεχομενα ραντεβου για αυτο κ δεν ειπα τιποτα (λιγη κατανοηση χρειαζεται).
Στα του σεξ οχι κατι που θα θυμαμαι αλλα οχι κ κατι κακο. διαδικαστικο ' επαγγελματικο θα ελεγα.
Στο δευτερο γυρο που τον αρχισε καπως βιαστικα γιατι περνουσε η ωρα ειχα ξενερωσει οποτε το πηγαμε μονο κλαρινο γιατι ενω ειχα καταλαβει για CiF μου ειπε οτι δε κανει.
γενικα να το μαζεψω εμπειρια και υπηρεσιες στουντιο με ενα ομορφο νεανικο κοριτσι που ομως δε θα επαναλαμβανα.
100ευρωπουλα +22 χοτελι /1H
aka πιπα οκ
69 οκ
cim nooo
cif nooo
anal χρεωνεται εξτρα
αυτα απο εμενα
λοιπον λεω την εμπειρια μου
νεανινο το κοριτσι σιγουρα κατω των 30 τωρα αν ειναι 23 ή 27 δε ζητησα ταυτοτητα.
23 μου ειπε, 23 λεω.
σωμα αναμενομενα νεανικο λαμπαδα που λεμε, αλλα αγυμναστο ταυτοχρονα, κωλαρακι οχι πεταχτο, στηθος μικρο αλλα ομορφο φυσικο και νεανικο.
σε αυτες τις ηλικιες βεβαια η γυμναστικη δεν ειναι αναγκαια αλλα θα εκανε τη διαφορα.
εμενα μου αρεσε.
Χρωματακι ελαφρως μαυρισμενο (παρα πολυ λιγο), ακρα σε καλη κατασταση αλλα οχι αυτο που λεμε πενα.
Το κοριτσι πονουσε κ αλλαζε συνεχεια στασεις, δεν εχω ανακοντα οποτε μαλλον ετσουζε απο τα συνεχομενα ραντεβου για αυτο κ δεν ειπα τιποτα (λιγη κατανοηση χρειαζεται).
Στα του σεξ οχι κατι που θα θυμαμαι αλλα οχι κ κατι κακο. διαδικαστικο ' επαγγελματικο θα ελεγα.
Στο δευτερο γυρο που τον αρχισε καπως βιαστικα γιατι περνουσε η ωρα ειχα ξενερωσει οποτε το πηγαμε μονο κλαρινο γιατι ενω ειχα καταλαβει για CiF μου ειπε οτι δε κανει.
γενικα να το μαζεψω εμπειρια και υπηρεσιες στουντιο με ενα ομορφο νεανικο κοριτσι που ομως δε θα επαναλαμβανα.
aka πιπα οκ
69 οκ
cim nooo
cif nooo
anal χρεωνεται εξτρα
αυτα απο εμενα
Από ότι κατάλαβα με γλύτωσες από μια κατοσταρα.(100 ευρώ).λοιπον λεω την εμπειρια μου
23 μου ειπε, 23 λεω.
εμενα μου αρεσε.
aka πιπα οκ
69 οκ
cim nooo
cif nooo
anal χρεωνεται εξτρα
αυτα απο εμενα
Πάντως φαίνεται δυνατό κομμάτι.
απο οτι φαινεται καηκε με το που ξεκινησε!!Δεν εχω παρει, αλλα στην επαφη που εκανα με viber ηταν αγενης κ αποτομη.
Δεν ξερω, πια μετα απο αρκετο καιρο το θεμα συμπεριφορα ..με ξενερωνει, γι αυτο κ δεν προχωρησα.
Πρεπει να καταλαβουν κ τα κοριτσια οτι στο χωρο αυτο δεν πουλανε ανταλλακτικα η ειδη μαναβικης κ να προσαρμοζουνε τους τροπους τους
Δεν εχω παρει, αλλα στην επαφη που εκανα με viber ηταν αγενης κ αποτομη.Παίδες την έχω πάρει. Δεν λέει και πολλά πράγματα. Κρίμα γιατί εμφανισιακά κάτι λέει. Δεν επιβεβαιώνει με την καμία την ρουμανικη καταγωγή της.
δεν μας νοιάζει ο νταβάς ...ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕς ΕΙΣΤΕ????
ξερετε ποσο κανουν μονο τα λάστιχα για αυτό το αυτοκινητο????θελετε να πεινασει ο ανθρωπος????
θελετε να τον αναγκασετε να βγει και αυτος στην βιζιτα για να συντηρησει το οχημα του????
συμφωνώ μαζί σού συναγωνιστή; η συμπεριφορά παίζει μεγάλο ρόλο,στην επιλογή τής κοπέλας και για μέναΔεν εχω παρει, αλλα στην επαφη που εκανα με viber ηταν αγενης κ αποτομη.
Δεν ξερω, πια μετα απο αρκετο καιρο το θεμα συμπεριφορα ..με ξενερωνει, γι αυτο κ δεν προχωρησα.
Πρεπει να καταλαβουν κ τα κοριτσια οτι στο χωρο αυτο δεν πουλανε ανταλλακτικα η ειδη μαναβικης κ να προσαρμοζουνε τους τροπους τους
Εννοείται αυτό. Συμπεριφορά και χαρακτήρας, καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη της διαδικασίας προς επίτευξη συμφωνίας, η όχι με την εκάστοτε κοπέλα.συμφωνώ μαζί σού συναγωνιστή; η συμπεριφορά παίζει μεγάλο ρόλο,στην επιλογή τής κοπέλας και για μένα
Καλα δεν διαβαζεις οτι προκειται για ενα βρωμιαρικο ρουμανακι αναλωσιμο? Ξερεις εσυ πολλεσ που βγαζουν την μουρη τους εδω ? Προσεχτε μην κολλησετε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠροσπάθησα να την κλείσω για τις προάλλες, αλλά λόγω κακής συνεννόησης τελικά δεν ήρθε όπως νόμιζα. Ίσως επιχειρήσω άλλο ένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα, το κωλαράκι της φαίνεται σκέτος πειρασμός.