brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Πόσο θέλω να σου ξεσκίσω το κωλοτρυπίδι
Ξέρει κανείς άμα στο τηλέφωνο απαντάει η ίδια?
Γιατί δεν καλείς ο ίδιος να μάθεις;
κορμάρα...!!!
Για αυτό είναι το forum για να γίνετε διάλογος.
Ξανακάνω την ερώτηση:
Ναι, το φόρουμ γι αυτό είναι, αλλά η ερώτηση σου δείχνει ότι κάτι φοβάσαι. Άρα έχεις και τη λύση να στείλεις μήνυμα στο τηλέφωνο της ή σε όποια άλλη ενδιαφέρεσαι για να κλείσεις το ραντεβού.
Όριστε, κάναμε διάλογο ;)
Παρατηρώ σε διάφορα θρεντ με ανεξάρτητες ότι ορισμένοι δυσκολεύεστε πολύ στην επικοινωνία με την κάθε βίζιτα, που έχει ήδη δημόσια το τηλ της..Φαντάζομαι πόσο θα ζορίζεστε στα ραντεβού μετά. Όλο δικαιολογίες του κερατά κ ερωτήσεις νηπιαγωγείου...
ΥΓ δεν έχω πάρει κ ούτε θα τιμήσω τη συγκεκριμένη, γενικά αναφέρομαι...
Παρατηρώ σε διάφορα θρεντ με ανεξάρτητες ότι ορισμένοι δυσκολεύεστε πολύ στην επικοινωνία με την κάθε βίζιτα, που έχει ήδη δημόσια το τηλ της..Φαντάζομαι πόσο θα ζορίζεστε στα ραντεβού μετά. Όλο δικαιολογίες του κερατά κ ερωτήσεις νηπιαγωγείου...
ΥΓ δεν έχω πάρει κ ούτε θα τιμήσω τη συγκεκριμένη, γενικά αναφέρομαι...
Ξανακάνω την ερώτηση:
Ναι, το φόρουμ γι αυτό είναι, αλλά η ερώτηση σου δείχνει ότι κάτι φοβάσαι. Άρα έχεις και τη λύση να στείλεις μήνυμα στο τηλέφωνο της ή σε όποια άλλη ενδιαφέρεσαι για να κλείσεις το ραντεβού.
Όριστε, κάναμε διάλογο ;)
και γλυφοκώλι να της είχαμε κάνει κ να σου τη φέρναμε στο πιάτο έξω από την πόρτα σου πάλι κάτι θα ρωτούσες...Μεγάλη φαντασία έχεις φίλε....
και γλυφοκώλι να της είχαμε κάνει κ να σου τη φέρναμε στο πιάτο έξω από την πόρτα σου πάλι κάτι θα ρωτούσες...
Συμφωνώ, μην ξεχνάμε και τα +20...Πολύ καλό σώμα, μέτριο πρόσωπο. Τιμή μη ανταγωνιστική για να σε δελεάσει να δοκιμάσεις
Εσύ προφανώς θέλεις απλά να καυλαντίσεις με την κοπέλα και να φαντάζεσαι ότι μιλάς με την γκόμενα σου. Απλά να σε προσγειώσω και να σου πω ότι μιλάς με επαγγελματίες και όχι με τον εφηβικό σου έρωτα. Αν θέλεις να καυλαντίσεις υπάρχουν τα social media όπου καυλαντίζεις με τις ώρες.
Μην βρίζεστε...διάλογο κάνουμε.
Πάμε στο προκείμενο:
Φίλε, εγώ όταν θέλω να γαμήσω, σηκώνω το τηλέφωνο και καλώ την κοπέλα. Αν μπορεί την ώρα που θέλω έχει καλώς, αλλιώς στην επόμενη.
Εσύ προφανώς θέλεις απλά να καυλαντίσεις με την κοπέλα και να φαντάζεσαι ότι μιλάς με την γκόμενα σου. Απλά να σε προσγειώσω και να σου πω ότι μιλάς με επαγγελματίες και όχι με τον εφηβικό σου έρωτα. Αν θέλεις να καυλαντίσεις υπάρχουν τα social media όπου καυλαντίζεις με τις ώρες.
Όταν θέλουμε να γαμήσουμε, τηλεφωνάκι και βουρ στον πατσά ;)
φίλε εγώ όταν θέλω να γαμήσω επειδή εργάζομαι με κόσμο δίπλα μου και μου είναι δύσκολο να πάρω τηλ