Bestron.13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2015
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Καυλοραπανακι...kalispera :-*
Καυλοραπανακι...kalispera :-*
Καλημερα μωρο!
Γνωρίζει κάποιος να μας πει λεπτομέρειες για service ? Από της φώτο πάντως καλά το πάει
Πώς ειναι το κοκορετσατο μουνοχειλο ρε τύπεαπίστευτα κοκορετσατα μουνόχειλα.
Αντε γυμνασου λιγο απαραδεκτη συμπεριφορα πανω στο χυσιμο να κλαταρειςΎστερα από άπειρες προσπάθειες να επικοινωνήσω με κάποια κοπέλα, ύστερα από άκυρο από άλλη κοπέλα λόγω περασμένης ώρας, επικοινώνησα με την κορασίδα. Ήρθε αμέσως, βόλευε και η κοντινή απόσταση βέβαια
Μικρή, σχετικά ψηλή, με ωραίο στήθος και απίστευτα κοκορετσατα μουνόχειλα.
Ο πρώτος γύρος ήταν αρκετά καλός
Ο δεύτερος σχεδόν τέλειος...αλλά την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να χύσουμε και οι δύο...δεν άντεξα απο την κούραση...λίγο η περασμένη ώρα, λίγο η απαράδεκτη φυσική κατάσταση...
Τελείωσα με 69 και λίγο τσιμπούκι, λίγη μαλακια...
Θα μπορούσε να ήταν άριστη συνεύρεση αν ήμουν σε λίγο καλύτερη φόρμα
Αυτά τα μουνόχειλα μπορώ να τα γλύφω στην κυριολεξία για πάνω από μια ώρα...
Έλα ντε, αυτό ήταν και η δική μου απορία.Πώς ειναι το κοκορετσατο μουνοχειλο ρε τύπε
αυτή την απορία έχω καί εγώΠώς ειναι το κοκορετσατο μουνοχειλο ρε τύπε
2ος γύρος λογικό να κλάταρη και μέσα σε 1 ώρα .....Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης .....εγώ όταν γαμαο πάω τρώω πινο χυμό και σε 2 ώρες ξαναγαμαο ..... όσο αναφορά την κοπέλα δεν απαντάει καν στα μηνύματα εδώ !!!!Αντε γυμνασου λιγο απαραδεκτη συμπεριφορα πανω στο χυσιμο να κλαταρεις
Λογικό για σένα. Για μένα δεν είναι λογικό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός2ος γύρος λογικό να κλάταρη και μέσα σε 1 ώρα .....Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης .....εγώ όταν γαμαο πάω τρώω πινο χυμό και σε 2 ώρες ξαναγαμαο ..... όσο αναφορά την κοπέλα δεν απαντάει καν στα μηνύματα εδώ !!!!
Το αντίθετο του κουνουπιδομουνου...αυτή την απορία έχω καί εγώ
Δοκίμασα κι εγώ την εν λόγω κορασιδα.
Το γνωρίζω ωστόσο αυτή είναι η δική μου εμπειρία.
Τώρα αναφορικά με την υγιεινή δεν ισχύει διότι είχαμε κάνει μπάνιο.
Οι κοπέλες κάνουν σεξ με πληρωμή, δεν χρειάζεται να σε γουστάρουν σαν άντρα