aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για να αγαπησης καποιον πρεπει να τον μισησης πρωτα Αλικη...
Ετσι........
Για να αγαπησης καποιον πρεπει να τον μισησης πρωτα Αλικη...
προσφερω και μια βιλα στο Μονακο
Γιατί όχι το αντίστροφο; Οι μεγάλοι έρωτες, τουλάχιστον σε λογοτεχνικό επίπεδο, αρχίζουν με πάθος που καταλήγει πολλές φορές σε φόνο!!!
Αντε στηλε το τζετ ........
καιρος ηταν δεν εχετε να χωρισετε και τιποτα!
εξαλλου συναδελφοι ειστε και πρεπει να υπαρχει αλληλεγγυη!
αντε μην κωλυσιεργεις αγαπη ...
θα στειλω ολη την προσωπικη μου φρουρα....
Εδω εσυ με εχεις βγαλει μπαλαμο ..... και τωρα ειμαι συναδελφος....;
Σκεφτομε.....Δαναη? Τι εγινε με το blog σου?
Το κατεβασες? Θα κανεις re-edit στην σελιδα?
Ααααα Μην νομιζης οτι επειδη ειχαμε μερικες φιλοφρονησεις οτι αλαξα γνωμη για το Αβαταρ που αντιπροσωπευη.... Αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα που ειπε και ο απιστος Θωμας. Το Θρεντ αυτο δεν ανοιχτηκε για πλακα.... Τραβεστι ειμαι, δεν ειμαι ηλιθια... Θελω Τατση Μητση Κοτση μαζη του.... Αν ειναι Τραβεστι θελω να με γνωριση εδω και τωρα.... Και αν θελει θα ειμαι Γερμανια απο το Χειμωνα για αρκετο καιρο... Και να ειναι σιγουρη οτι ειμαι πολυ ντομπρο ατομο...καιρος ηταν δεν εχετε να χωρισετε και τιποτα!
εξαλλου συναδελφοι ειστε και πρεπει να υπαρχει αλληλεγγυη!
Ααααα Μην νομιζης οτι επειδη ειχαμε μερικες φιλοφρονησεις οτι αλαξα γνωμη για το Αβαταρ που αντιπροσωπευη.... Αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα που ειπε και ο απιστος Θωμας. Το Θρεντ αυτο δεν ανοιχτηκε για πλακα.... Τραβεστι ειμαι, δεν ειμαι ηλιθια... Θελω Τατση Μητση Κοτση μαζη του.... Αν ειναι Τραβεστι θελω να με γνωριση εδω και τωρα.... Και αν θελει θα ειμαι Γερμανια απο το Χειμωνα για αρκετο καιρο... Και να ειναι σιγουρη οτι ειμαι πολυ ντομπρο ατομο...