DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ντροπη κυριε Λαγουδακη πως εκφραζεστε ετσι?? Ε αμανντροπη σας κυριοι να ριχνετε λασπη στην αλικη και στην βαλεντινα!!!γραφτε τους στα αρχιδια σας κοριτσια τους αληταμπουρες
Ντροπη κυριε Λαγουδακη πως εκφραζεστε ετσι?? Ε αμανντροπη σας κυριοι να ριχνετε λασπη στην αλικη και στην βαλεντινα!!!γραφτε τους στα αρχιδια σας κοριτσια τους αληταμπουρες
aliki-xania
Ειπαμε απο 1.500.... τα υπολοιπα σε pm
aliki-xania
Δεν υπαρχει λογος να με μισειτε που δεν απευθυνομαι σε σας!!!
aliki-xania
Μα ποιος ειπε οτι ειμαι εδω για επαγγελματικους λογους........
Εγω δεν το ειπα ποτε.....................
μετα το αλλαξε το σκηνικο ζητησε 1500 την ωρα στην αρχη!
μετα ειπε οτι εμπαινε μονο για χαβαλε ενω στα προηγουμενα μυνηματα ερχοτανε ελλαδα!
απο μαρτη σε περιμενουμε ετσι ειχες δηλωσει!πωσ εκτιθεσαι αλικο!
για γελια εισαι
ΑΓΑΠΗΤΕ Α Ρ Χ Ι Κ Λ Ω Ν Ε !!!! και βαρυμαγκα του Πειραια.....(που εχεις το θρασσος και τον ξεφτιλιζεις που τον εβαλες στο στομα σου)
Τωρα αν εσυ με τετοιο παθος...... εισαι και ΑΝΤΡΑΣ.... να παμε ολοι να πεσουμε να πνιγουμε..... ΤΩΡΑ
Απιστευτη ζηλεια που λεει οτι εισαι καποια κακασχημη τρανς και που τρελενετε που υπαρχω εδω μεσα... οπως η φιλεναδα σου η Δανα η τ σ α... που πολυ πιστευω οτι εισαι και αυτη..... με τοση κακια και αφρα , αυτο μου δειχνεις.
Οπως και να εχει λεγε οτι θελεις κ ο ρ ι τ σ α κ η...... εισαι απλα γ ρ α φ ι κ η!!!
Ηθελα να ξερω με τοσα nick οπως Εθνικος , Παπαδοπουλος, plaurxx, και ποσα ακομη.... τι θελετε να καταφερετε ; ποσο αρωστακια μπορει να ειστε .....; Εγω απλα γελαω οπως και οι υπολοιποι μαζι σας......111
ΕΙΣΑΙ
Λ Α Ι Κ Ι Α !!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ
Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η !!!
ΕΙΣΑΙ
Λ Α Ι Κ Ι Α !!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ
Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η !!!
βαλαντη γραφε με μικρα.....
Σημερα βγηκε ο Βαλαντης απο μεσα του μονο το μακια μακια ελειπε...ρε αλικο μπες και με το αλλο σου ονομα καιρο εχουμε να το δουμε!
ΕΙΣΑΙ
Λ Α Ι Κ Ι Α !!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ
Γ Ρ Α Φ Ι Κ Η !!!
Μακια μακια μακια ...... σας λατρευωωωωω
διχασμενη προσωπικοτητα ο ανθρωπος ειναι!οχι τιποτα αλλο να μην μας περναει και για μαλακες!
τοσο καιρο ελεγε τις μαλακιες του καναμε το κοροιδο απο λυπηση αλλα οχι και να προσβαλει
συνεχεια τα μελη!
αν θελει να πιστευει οτι ειναι τρανς προβλημα του αλλα να κλεισει πρωτα μια θεση για δρομοκαικιο!
μακια μακια μακια στα τρελα τα αγορακια(καλα το πηγα)
Παλι εγω Λαγουδακη??? Η καραμελα σας εχω γινη εδω μεσα...της δαναης